ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 07/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Kυριακή, 7 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μάς κάνει να νοσταλγούμε ωραίες στιγμές, να θέλουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να βρεθούμε σε όμορφα μέρη για να χαλαρώσουμε με τη συντροφιά αγαπημένων μας προσώπων. Δίνει μια πιο ρομαντική διάσταση τη σημερινή μέρα και μας δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της τέχνης είτε απολαμβάνοντας μια συναυλία είτε μια παράσταση σε ένα θέατρο. Η τέχνη είναι πάντα μεγάλο καταφύγιο και γαληνεύει την ψυχή μας.

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη σήμερα με τον Κρόνο απαιτεί να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη σε ό,τι αφορά το πορτοφόλι σας. Δείτε πως μπορεί ακόμη να επηρεάζεται η διαχείριση των εξόδων σας από τις επιλογές της παρέας σας. Μην παρασύρεστε επειδή κάποιοι από τον κύκλο σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη άνεση και να ξοδεύουν αλόγιστα. Χρειάζεται να είστε πιο πειθαρχημένοι χωρίς να νιώθετε βέβαια ότι στερείστε πράγματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δίνει την απαιτούμενη εξωστρέφεια και βοηθά να κανονίζετε με φίλους δραστηριότητες και εξόδους που διώχνουν μακριά το άγχος και την πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη οι σχέσεις τραβούν την προσοχή σας αλλά με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο προσέξτε την τοξική επιρροή που μπορεί να έχει κάποια φιλική ή επαγγελματική σχέση πάνω σας. Βάλτε όρια και μην επιτρέπετε σε κανένα να χαλάει τη διάθεση σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, η διάθεση σας μπορεί να μην εναρμονίζεται με τους άλλους εξαιτίας του τετραγώνου του Άρη με τον Κρόνο. Δεν είναι ανάγκη να τους πιέσετε να κάνουν κάτι που δεν θέλουν και μη το βλέπετε ως απόρριψη αν δεν θέλουν να ακολουθήσουν το δικό σας πρόγραμμα. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό που ευχαριστεί εσάς χωρίς να εξαρτάται το πρόγραμμα σας από τη διάθεση των φίλων σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι μια μέρα σύνθετη καθώς από τη μια η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική προς το ζώδιο σας κι από την άλλη σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που σας βρίσκει αρκετά αγχωμένους με το μέλλον μια σχέσης ή μια συνεργασίας. Μπορεί να μην ξέρετε τι να κάνετε ή να νιώθετε έναν εγκλωβισμό σε αυτή τη φάση. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι να κερδίσετε χρόνο για να σιγουρευθείτε αν θέλετε να δεσμευτείτε περισσότερο ή να επιλέξετε έναν άλλο δρόμο. Μη βιάζεστε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας βάζει σε σκέψεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας. Ίσως νιώθετε ότι δίνετε πολλά σε μια δουλειά και θα θέλατε κάπως να ελευθερωθείτε. Μην κάνετε όμως παρορμητικές κινήσεις. Χρειάζονται πολύ χρόνο και σκέψη οι σοβαρές αποφάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το μέλλον των οικονομικών σας πόρων ίσως επηρεασμένοι από τη δυσχερή επικαιρότητα των ημερών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει σε μια φάση που σας κατακλύζουν κάποιες φοβίες σχετικά με το μέλλον κάποια σχέσης ή συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ  γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας. Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να λάβετε αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής και καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μπορεί να σκέφτεστε ή τις διακοπές ή αν δεν έχετε άδεια μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία. Μολονότι αυτή είναι και μια ιδιαίτερα ρομαντική όψη της Αφροδίτης δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή ότι η προτεραιότητα σας είναι η ερωτική σας ζωή. Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να σας κάνει λίγο πιο αυστηρούς σε θέματα επικοινωνίας ειδικά με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να προκύπτουν κάποια απρόοπτα.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με ερωτικό ενδιαφέρον για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Μάλιστα μπορεί να προκύψει εντελώς ξαφνικά μια γνωριμία και να γοητευθείτε. Σήμερα έχουμε και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που μπορεί να σας βάλει σε προβληματισμούς σχετικά με τα οικονομικά σας. Προσέξτε τα έξοδα και φροντίστε γενικώς να μην ξανοίγεστε πολύ αυτό το μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας μπορεί να δείχνει κάποιους προβληματισμούς σε θέματα οικογένειας ή μπορεί να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε αυτή τη φάση από υποχρεώσεις και ευθύνες. Δεν είναι κακό να αρνηθείτε κάτι σε κάποιον που απαιτεί το χρόνο και τη βοήθεια σας αν καταπιέζεστε να το κάνετε. Προσοχή σε σχέση με μεγαλύτερα άτομα στο περιβάλλον του σπιτιού.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο σάς κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς ή μπορεί να νιώθετε κόπωση και να θέλετε να φορτίσετε λίγο τις μπαταρίες σας μακριά από τον πολύ κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα