ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 06/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 6 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ένα Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στον Σκορπιό και το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δεν είναι σίγουρα η πιο χαλαρή και ιδανική αστρολογική συνθήκη για να το περάσουμε, αφού η Σελήνη μπλέκεται στα δίχτυα του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού. Βέβαια πολλές φορές αυτές οι όψεις αναφέρονται σε γεγονότα που δεν αφορούν τη ζωή του καθενός από μας αλλά σε καταστάσεις που σχετίζονται με το παγκόσμιο γίγνεσθαι και την ένταση που υπάρχει αυτή την περίοδο σε πολλά μέτωπα στον πλανήτη μας. Φυσικά όλοι μπορεί να αγχωνόμαστε περισσότερο με την επικαιρότητα και να επηρεάζεται η διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου ή να ψωνίσουν γρήγορα. Οι όψεις της Σελήνης μπορεί να σας κάνουν λίγο πιο ευέξαπτους και με τον τρόπο σας να ενοχλήσετε ή να πληγώσετε κάποιο άτομο χωρίς να το θέλετε. Ακόμη με τη Σελήνη στον Σκορπιό, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι με άτομα που γνωρίζετε τώρα. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει να νοσταλγείτε πρόσωπα ίσως κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ένα φίλο-η με τον οποίο-α έχετε χαθεί τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να πάρετε την απόφαση μάλιστα να κάνετε μια επίσκεψη σε ένα μέρος που σας έχει λείψει ή έχετε ωραίες μνήμες από κει. Προσέξτε όμως αρκετά τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας στον Σκορπιό στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών στο ωροσκόπιο σας και πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πιο δύσκολοι στην επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις.  Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις που περιλαμβάνει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές επαφές σας θα σας απασχολήσει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε συνδυασμό με τις όψεις που δημιουργεί κυρίως τη σημερινή μέρα, μπορεί να στήσει διάφορες μικροπαγίδες  κυρίως σε θέματα δουλειάς και επαφών με συνεργάτες αλλά και άτομα στην καθημερινότητα σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη ή πελάτη ή επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να μαζέψετε προκειμένου να φύγετε διακοπές. Σημαντικό όμως είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε χωρίς να το ελέγξετε. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και ίσως σκέφτεστε πως θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που επιθυμείτε να κάνετε επαγγελματικά να σας αποφέρει και χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν, στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και στα θέματα των παιδιών. Όμως οι δύσκολες όψεις της προσδίδουν μια δυσκολία ή μια αίσθηση εγκλωβισμού το Σάββατο το πρωί. Γι’ αυτό μην δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή το σύντροφο σας. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και έπειτα είναι πιο άνετη η μέρα και θα περάσετε πολύ όμορφα ρίχνοντας το έξω με την οικογένεια, τους φίλους τις παρέες σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα και είναι πιο έντονη η επιθυμία σας να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέα μέρη και ανθρώπους, να χαρείτε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας ή και να ερωτευθείτε αν είστε μόνοι-ες.

Ζώδια Σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τον Σκορπιό κοντράρει ανοιχτά Άρη, Κρόνο και Ουρανό σήμερα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Γενικώς οι πρωινές ώρες του Σαββάτου είναι κάπως άβολες και ίσως  νοιώσετε κάποιες ανασφάλειες να ξυπνούν από το παρελθόν. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα στην οικογένεια. Πολύ πιο άνετο το βράδυ για μια έξοδο ή ακόμη και για να καλέσετε φίλους σπίτι σας και να περάσετε κάποιες χαλαρές ώρες συζητώντας μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας και οι όψεις της με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό έχουν να κάνουν περισσότερο με την καθημερινότητα σας αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας  και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας αν εργάζεστε ή τους ανθρώπους που συναντάτε καθημερινά στο περιβάλλον σας συμπεριλαμβανομένων και των στενών συγγενών. Πιθανώς ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας πιθανώς όμως και κάποιο πρόβλημα που αφορά  συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Οι μέρες αυτές, δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν λίγο αργότερα που θα περάσει η Αφροδίτη στον Λέοντα, γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε μετά τον δεκαπενταύγουστο. Ακόμη προσέξτε αυτό το Σαββατοκύριακο τις αυξημένες προσδοκίες με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά. Μπορείτε να περάσετε καλά και με πνεύμα οικονομίας και να μη στερηθείτε τίποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα και με κάποιο τρόπο με τις όψεις που σχηματίζει με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό τις πρωινές ώρες σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία. Καταρχάς οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Η επιθυμία να γνωρίσετε νέα μέρη, να ταξιδέψετε, να περάσετε πιο χαλαρά θα είναι ιδιαίτερα έντονη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το πρωί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 8-10 Δεκεμβρίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο εκνευρισμό.

Από την άλλη μπορεί να υπάρχει κι αρκετός φόρτος εργασίας ή μπορεί να ετοιμάζεστε για διακοπές και όλο και κάποια πράγματα να πρέπει να κάνετε για να είστε ελεύθεροι τις επόμενες ημέρες. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιρροή της Σελήνης από τον Σκορπιό δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας αλλά με τις όψεις της η Σελήνη μπορεί  να σας δημιουργήσει κάποια αναστάτωση ειδικά τις πρωινές ώρες, σήμερα. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε. Προσοχή και στις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής μέρας στον Σκορπιό, φέρνοντας τα θέματα της επαγγελματικής κατεύθυνσης σας ή ακόμη και των σχέσεων σε πρώτη διάταξη. Ίσωςείναι τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον που σας προβληματίζουν κάπως.  Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα. Πολύ πιο άνετο το βράδυ του Σαββάτου με τη Σελήνη στον φιλικό σας Τοξότη να σας κάνει πιο εξωστρεφείς και πιο πρόθυμους να δείτε φίλους, να βγείτε και να περάσετε όμορφα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μολονότι είναι μια ρομαντική όψη σε αυτή τη φάση για το ζώδιο σας φαίνεται ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας πιο πολύ εστιάζονται στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα παρά στο ρομάντζο στη ζωή σας. Ευτυχώς αυτό θα αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι φιλική προς το δικό σας  ζώδιο αλλά οι όψεις της μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας ή να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες το σημερινό πρωί. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια» τον εαυτό σας αλλά και το σύντροφό σας κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Αυγούστου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα