ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου,Τετάρτη 26 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου.

Πώς μας επηρεάζει η έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι στον άξονα Διδύμων – Τοξότη;
Είναι η πρώτη έκλειψη του 2021 που θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια και θα ακολουθήσουν κι άλλες τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα επηρεάσει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια ή και πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των ζωδίων αυτών. Η πιο στενή όψη είναι το τετράγωνο με τον Δία στους Ιχθύς που δημιουργεί τάση για βιαστικές αποφάσεις και παρόρμηση αλλά και τάση για υπερβολές ή έλλειψη ρεαλισμού.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί το μέλλον σας αγχώνει αλλά όταν ξεκινάτε να το χτίζετε πάνω στις ανασφάλειες σας δεν θα βγει όπως το θέλετε. Καλύτερα να ξεκινήσετε από το να διώξετε φοβίες και που σας κρατούν πίσω. Σπουδές, ταξίδια , επαγγελματικά σχέδια θα σας απασχολήσουν.

Ταύροι αναμοχλεύονται οι βαθύτερες επιθυμίες και τα συναισθήματα σας. Στο τέλος της ημέρας η οικονομική ή η συναισθηματική ανασφάλεια είναι αυτή που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Δίδυμοι όλα τριγύρω αλλάζουν και θα αλλάξουν προοδευτικά μέχρι το 2022 αλλά στις αλλαγές είστε πρωταγωνιστές. Η έκλειψη σας βάζει σε σκέψεις γύρω από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και φέρνει νέα δεδομένα.

Καρκίνοι δεν είναι ποτέ αργά να αλλάξετε κάποιες συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία σας. Αν μάλιστα θέλετε να χάσετε βάρος ή να κάνετε διατροφή η έκλειψη αυτή θα είναι βοηθητική. Στην δουλειά προσπαθείτε να βάλετε τάξη στο χάος.

Λέοντες μην απογοητεύεστε αν δεν βλέπετε ανταπόκριση στην προσωπική σας ζωή αυτή την στιγμή. Θέματα οικονομικών αλλά και παιδιών αν είστε γονείς θα σας αγχώσουν κάπως. Πάντως αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει νέα φλερτ!

Παρθένοι το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να πυροδοτήσουν στρες και άγχος όμως μην στρεσσάρεστε. Επικεντρώστε την προσοχή σας σε αλλαγές που μπορεί μακροπρόθεσμα να σας βοηθήσουν.

Ζυγοί προσοχή σε συζητήσεις γιατί οι παρεξηγήσεις δεν αργούν. Μια αναβολή σε κάτι που περιμένετε δημιουργεί άγχος. Η σημερινή μέρα θα είναι πιο φορτωμένη με υποχρεώσεις και ενδεχομένως να έχετε περισσότερα πράγματα να κάνετε.

Σκορπιοί τα οικονομικά πηγή άγχους για άλλη μια φορά αλλά οι συνθήκες θα αλλάξουν μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Δείτε το δάσος κι όχι το δέντρο.

Τοξότες όλα μπερδεύονται αυτές τις μέρες, παρελθόν, παρόν και μέλλον και σεις στην μέση δεν λέτε να αποφασίσετε προς τα πού θα πάτε. Η έκλειψη δημιουργεί ένταση σε σχέση με τα σχέδια σας αλλά και εκνευρισμό.

Αιγόκεροι απομακρυνθείτε λίγο από το προσκήνιο. Είστε σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη φάση που πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Το παρασκήνιο έντονο και σας ανησυχεί. Δεν είναι η στιγμή για δράση όμως.

Υδροχόοι καιρός να θυμηθείτε τους στόχους σας μετά από μια περίοδο στασιμότητας και να αρχίσετε σιγά σιγά να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Οι φίλοι μπορεί να σας απογοητεύσουν ή να έχετε μια έντονη αντιπαράθεση. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις τις μεσημεριανές ώρες.

Ιχθύες τα επαγγελματικά, η δημόσια εικόνα σας, το κοινωνικό σας στάτους επηρεάζονται από την έκλειψη γι’ αυτό προσέξτε αρκετά πως τα διαχειρίζεστε. Πιθανές αλλαγές στο επαγγελματικό μέτωπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

-Η Αφροδίτη στα ζώδια