ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 8 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας μέχρι τις 09:48 μμ το βράδυ που περνά στους Διδύμους και μας προετοιμάζει για την επερχόμενη έκλειψη στους Διδύμους την Πέμπτη 10.6.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σχηματίζει δυο δυνατές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Άρη στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας δίνοντας μας ευκολίες στο να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και την διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Τα πρακτικά και οικονομικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε την τάση να απομονώνεστε ή δεν θέλετε ίσως πολλές επαφές και πάρε δώσε. Είναι μια κάπως πιο κλειστή μέρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχετε και κακή διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας καθώς η Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να συμμετέχετε περισσότερο σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε ένα πιο ενεργό ρόλο στην δουλειά.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας, σας ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Θα κουραστείτε αλλά θα έχετε και αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στον Ταύρο, σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και πιθανώς και τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε ή της επιχείρησης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ταύρο, δίνοντας έμφαση στα θέματα εργασίας και γενικώς στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το «μαζί» ευνοείται περισσότερο από την Σελήνη στον Ταύρο και δεν παύει όταν είναι η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο να ευνοεί τόσο την διάθεση σας όσο και την δράση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ιδιαίτερα σταθερή Σελήνη στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τις όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές αλλά και πιο αποφασισμένοι να επιτύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας έχετε μπροστά σας μια θετική μέρα για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

– Γιατί παραμένετε μόνοι και δεν έχετε σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σας

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιό σας