ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα τα ξημερώματα σχηματίζεται η νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε ακριβή όψη τριγώνου με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απρόοπτου, της έκπληξης αλλά και των αλλαγών. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την δύναμη αυτής της Σελήνης για να δούμε τι αλλαγές θα χρειαστεί να κάνουμε και τι μπορούμε να πετάξουμε το οποίο μας είναι άχρηστο και δεν επιτρέπει στο καινούριο να έρθει.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο. Η νέα Σελήνη στην Παρθένο αφορά τους τομείς της δουλειάς και της υγείας. Βάλτε σε μια τάξη την καθημερινότητα, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας ζωή σε προτεραιότητα! Η φιλική προς το ζώδιό σας νέα Σελήνη σχηματίζεται σήμερα και φέρνει καλά νέα για τα δημιουργικά σας σχέδια, τα θέματα των παιδιών, τα επιχειρηματικά σας πλάνα αλλά και τις ερωτικές σχέσεις. Οι προοπτικές όμως είναι θετικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα σπιτιού, μιας μετακόμισης, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένειά σας πιο κοντά φέρνει η σημερινή νέα Σελήνη. Εγκαινιάζει μια περίοδο που παίζει λίγο με την ψυχολογία σας και χρειάζεται να εμπιστευθείτε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετακινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να προκύψουν αυτές τις μέρες κάτω από την επιρροή της νέας Σελήνης που σχηματίζεται σήμερα. Ακόμη ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια.

ΛΕΩΝ: Η νέα Σελήνη δημιουργεί πιέσεις στα οικονομικά για ένα πιο ασφαλές μέλλον. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων με αυτό το φεγγάρι αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο. Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά εντατικοποιήστε τις προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα νέο κεφάλαιο εμπειριών ξεκινά με την νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που σας επηρεάζει μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σας καλεί να δραστηριοποιηθείτε. Διώξτε τους φόβους πιστεύοντας στις δυνατότητές σας και σκεφτείτε τους νέους στόχους που θα βάλετε για το επόμενο εξάμηνο.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με τη υγεία σας αλλά κυρίως με τα συναισθήματα σας και την ψυχική σας υγεία. Σε αυτό σας ωθεί η επιρροή της σημερινής νέας Σελήνης. Ίσως νοιώθετε αδύναμοι ή όχι τόσο ενεργητικοί όσο έχετε συνηθίσει τις προηγούμενες ημέρες. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο άγχος σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή νέα Σελήνη εγκαινιάζει ένα ιδιαίτερα δραστήριο και με έντονη κοινωνικότητα διάστημα. Εργάζεστε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό , βάζετε νέους στόχους, γνωρίζετε καινούριους ανθρώπους. Όπως και να έχει το μυστικό της επιτυχίας είναι στις συνέργειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάζετε ευθύνες ή κατεύθυνση στη δουλειά ή μπορεί να υπάρχουν νέα δεδομένα στην καριέρα σας με τη νέα Σελήνη στην Παρθένο ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο. Γενικότερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας και μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες. Σήμερα όμως μπορεί να υπάρχει κι ένας διάχυτος εκνευρισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί το επαγγελματικό σας μέλλον να σας αγχώνει αλλά τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η σημερινή νέα Σελήνη στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές αλλά και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται τα ξημερώματα φέρνει τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο. Μια νέα πηγή εσόδων μπορεί να προκύψει αλλά θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Προσοχή σε λογαριασμούς, έξοδα κτλ.

ΙΧΘΥΕΣ: Η νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές! Ίσως όμως δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτή την στιγμή την άλλη πλευρά. Πάρτε τον χρόνο σας. Σας ανοίγει όμως προοπτικές για νέες σχέσεις ή συνεργασίες αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ποιους ευνοούν τα νέα ξεκινήματα με τη δυνατή Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021;
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια