ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 6 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου.

Ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα σήμερα σε όψη τετραγώνου για τρίτη φορά το τελευταίο δίμηνο. Αυτές οι όψεις ξεκίνησαν τον Μάιο αλλά καθώς ο Ερμής γύρισε σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα που είναι και η τελική όψη. Αυτή η όψη κάνει δύσκολο να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από τα προϊόντα της φαντασίας μας. Ενώ είναι μια όψη που συνήθως δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες κτλ στα πρακτικά θέματα μας κάνει κάπως αφηρημένους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν και θα μας δεσμεύσουν στο μέλλον.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από την λογική σας αυτές τις μέρες. Δώστε τους μεγαλύτερη σημασία και μην προσπαθείτε να κατανοήσετε με τετράγωνο τρόπο ό,τι έρχεται στ’ αυτιά σας σαν πληροφορία σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιοι φίλοι ή συνεργάτες μπορεί να είναι χαμένοι ή να χρειάζονται την βοήθεια σας προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια κάπως χαοτική κατάσταση. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να υπάρχει σε θέματα οικονομικά γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας και στα ψιλά γράμματα χρεώσεων, λογαριασμών κτλ

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο. Το μέλλον της δουλειάς σας πιθανώς να σας φαίνεται αβέβαιο ή ίσως έχετε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες σχετικά με το τι γίνεται στα επαγγελματικά σας. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σταματήστε να τα λογοκρίνετε με την λογική σας. Σχεδιάστε ταξίδια που σας εμπνέουν, ελάτε σε επαφή με διαφορετικές νοοτροπίες από την δική σας, χαλαρώστε λίγο και μην προσπαθείτε να τα εκλογικεύσετε όλα αυτή τη στιγμή γιατί απλώς θα κουραστείτε νοητικά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας. Θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή την στιγμή. Ενδεχομένως να σας δημιουργεί και δεύτερες σκέψεις μια συνεργασία. Όταν όμως είστε σε αυτή την σύγχυση καλά θα κάνετε να μην πάρετε κανένα ρίσκο και να μην αναλάβετε δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις σε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν είναι πολύ ειλικρινείς ή καθαροί απέναντι σας. Αν σας έχει γοητεύσει κάποιος περιμένετε μέχρι να βεβαιωθείτε για κάποια πράγματα πρώτα πριν πέσετε με τα μούτρα. Δεν ισχύει μόνο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους σήμερα εκτός αν αυτοί περιλαμβάνουν ένα ταξίδι ή κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό που σας εμπνέει. Ό,τι είναι ρουτίνα, επανάληψη σας απωθεί. Αποφύγετε συμφωνίες και υπογραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έρωτας και η δημιουργία σας εμπνέουν αλλά από την άλλη μπορεί και να σας μπερδεύουν αν νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε ξεκάθαρα μηνύματα από τους άλλους. Σήμερα προσέξτε την σύγχυση σε θέματα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο χώρος του σπιτιού ή η οικογένεια μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυσκολία γι αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Ακόμη μην βιάζεστε να κρίνετε μια σχέση ή μια συνεργασία αν δεν έχετε ολόκληρη την εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και την δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Από την άλλη μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε επαγγελματικές δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα καθώς ο Ερμής κυβερνά τον τομέα του έρωτα αλλά και των παιδιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες. Μπορεί άλλα να βλέπετε άλλα να καταλαβαίνετε. Αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες και εξετάστε λίγο πιο προσεκτικά μια οικογενειακή κατάσταση!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;