ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 29 Ιουνίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 29 Ιουνίου.

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς, σε ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό ζώδιο και θα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ουρανό. Οι λέξεις κλειδιά γι’ αυτή τη Σελήνη είναι διαίσθηση, πίστη, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, σε κάτι ανώτερο από μας που μας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Αυτά είναι και τα όπλα μας σε μια μέρα που παίζει πολύ με την ψυχολογία μας και μας κάνει πιο κυκλοθυμικούς παρόλα αυτά δεν είναι αρνητική και μπορούμε να είμαστε στο τέλος ικανοποιημένοι με ό,τι κάνουμε.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τη υγεία σας αλλά κυρίως με τα συναισθήματα σας και την ψυχική σας υγεία. Ίσως νοιώθετε αδύναμοι ή όχι τόσο ενεργητικοί όσο έχετε συνηθίσει τον εαυτό σας παρόλα αυτά και με πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίς να πιέζεστε και να πιέζετε μια χαρά μπορείτε να τα βγάλετε πέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια πολύ καλύτερη μέρα για σας που θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι. Εξαιρετική για να εργαστείτε μαζί με άλλους για ένα κοινό σκοπό. Φίλοι, συνεργάτες αλλά και οι στόχοι σας μπορεί να είναι ό,τι σας απασχολεί περισσότερο αλλά κι ότι μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς οι ευθύνες στην δουλειά αυξάνονται σήμερα κι από την άλλη μπορεί να υπάρχουν κάποια δεδομένα σε θέματα δουλειάς που σας μπερδεύουν. Όμως η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο σταθερή σε σχέση με την αυριανή αν θέλετε να αποφασίσετε κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το επαγγελματικό σας μέλλον σας αγχώνει ή μπορεί να κάνετε κάποια σχέδια για το μέλλον που όμως είναι πιθανό τώρα να μη μπορείτε να τα υλοποιήσετε άμεσα. Ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια, τις σπουδές.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύς. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις δοσοληψίες σας. Προσοχή σε λογαριασμούς, έξοδα κτλ. Πιθανώς να έχετε μια οικονομική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες! Ίσως όμως δεν βλέπετε ξεκάθαρα αυτή την στιγμή την άλλη πλευρά. Πάρτε το χρόνο σας. Πριν τις 7/7 εξάλλου τίποτε δεν φαίνεται να ξεκαθαρίζει.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο σήμερα. Βάλτε σε μια τάξη την καθημερινότητα, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προσωπική σας ζωή προτεραιότητα αλλά κι εκεί φαίνεται να υπάρχει ένα είδος σύγχυσης τουλάχιστον αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέματα σπιτιού, αλλαγών στο χώρο αλλά και ευκαιρία να βρεθείτε με την οικογένεια σας πιο κοντά. Μια μέρα που παίζει με την ψυχολογία σας και χρειάζεται να εμπιστευθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετακινήσεις, συζητήσεις αλλά και μπόλικη σύγχυση ή καταστάσεις που δεν ξεκαθαρίζουν. Ενασχόληση με σπουδές, σεμινάρια, επιμόρφωση, ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιέσεις στα οικονομικά ή μεγαλύτερη σύγχυση για ένα οικονομικό θέμα. Θα συζητήσετε αρκετά γι’ αυτά και πιθανώς να έχετε και κάποιο κέρδος.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Σελήνη στο ζώδιο σας δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Δραστηριοποιηθείτε. Διώξτε τους φόβους πιστεύοντας στις δυνατότητες σας. Παρόλα αυτά για τις πολύ σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να περιμένετε μετά τις 7/7.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι