ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 27 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 27 Ιουλίου.

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς και η πιο σημαντική της όψη είναι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να έχουμε έμπνευση, για να απολαύσουμε κάθε μορφή τέχνης που μας ενδιαφέρει, να έχουμε πιο ρομαντική διάθεση αλλά και να μας πιάνουν πιο έντονα τάσεις φυγής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να δραπετεύσετε από την καθημερινότητα και τα βάρη της, να φύγετε ένα ταξίδι δείχνει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Θα έχετε πιο ρομαντική ή νοσταλγική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια φιλική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο. Ενδεχομένως να έχετε μια σύγχυση ή ανασφάλειες για ένα στόχο σας. Καλύτερα να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα και να αποφύγετε εξιδανικεύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να χαλαρώσετε ιδιαίτερα. Κάτι δεν φαίνεται να σας ικανοποιεί και σας δημιουργεί ανησυχία ή σύγχυση κυρίως σε θέματα της δουλειάς. Από την άλλη αναλόγως και με το τι ασχολείστε μπορεί να είστε πιο δημιουργικοί και να έχετε φανταστικές ιδέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυαλό σας είναι στα μελλοντικά σας σχέδια ενώ μπορεί να αποφασίσετε ένα ταξίδι. Ιδιαίτερα συναισθηματική η μέρα για σας και με μεγάλες προσδοκίες φορτωμένη.

ΛΕΩΝ: Έντονο συναισθηματισμό δείχνει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα που δεν θέλατε μέχρι τώρα ή μπορεί να είστε αγχωμένοι για ένα οικονομικό θέμα! Προσοχή στην υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στο επίκεντρο οι σχέσεις σας με τους άλλους. Εξιδανικεύσεις στις σχέσεις αλλά και αίσθηση απογοήτευσης για κάποιους! Ίσως νιώθετε ότι κάτι σας ξεφεύγει σε σχέση με το σύντροφο, ένα σημαντικό φίλο ή ένα συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ: Άγχος ή σύγχυση σε κάποιο επαγγελματικό θέμα φέρνει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Καλύτερα υπό το κράτος αυτής της επιρροής να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε θέματα δουλειάς ή για την φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κορύφωση σε συναισθηματικό επίπεδο! Ένας έρωτας θα σας απασχολήσει ή ίσως η σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς. Θα έχετε πιο ρομαντική ή νοσταλγική διάθεση σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νιώθετε την ανάγκη να είστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ξεκουράζουν. Ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα θα σας απασχολήσει κι ενδεχομένως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράζετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματα σας είστε πιο εξωστρεφείς ενώ κάνετε σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν βασίζονται στις προσδοκίες ή τη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά σας απασχολούν περισσότερο και ίσως τα θέματα της δουλειάς που σχετίζονται με αυτά. Μην εξισώνετε όμως την αξία σας με τις αμοιβές σας κι επίσης να είστε λίγο πιο ρεαλιστές σε σχέση με το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων.

ΙΧΘΥΕΣ: Με ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως και με ένα παράπονο για μια ερωτική σχέση ή την έλλειψη της έρχεται η σημερινή μέρα. Προσοχή στα νεύρα αλλά και την υγεία. Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 22/07/2021 – 16/08/2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;