ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 22 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 22 Ιουνίου.

Μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας στους Διδύμους, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του φαινομενικά πορεία σήμερα και σιγά σιγά θα βάλει ένα τέλος στην ασυνεννοησία, στις χαοτικές σκέψεις, στην έλλειψη ξεκάθαρου προσανατολισμού. Θα χρειαστεί φυσικά κάποιες μέρες ακόμη για να αρχίσουν να ρυθμίζονται κάποια θέματα και να επανέλθει η καθημερινότητά μας σε μια πιο σταθερή κατάσταση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Πάντα οι πρώτες μέρες της ανάδρομης πορείας του και οι τελευταίες όταν είναι στάσιμος για να γυρίσει σε ορθή πορεία είναι οι πιο απαιτητικές. Αν θέλετε να αναλάβετε δράση περιμένετε την άλλη εβδομάδα και μην βιάζεστε τώρα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η ορθή πορεία του Ερμή θα ξεκαθαρίσει κατά πολύ αυτά που έχετε στο μυαλό σας ενώ και τα μηνύματα που στέλνετε προς τους άλλους θα είναι πιο συγκεκριμένα και ξεκάθαρα. Θα έχετε επίσης ένα πιο συγκεντρωμένο τρόπο σκέψης και δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια δύσκολη συναισθηματικά ή οικονομικά περίοδος που μπορεί να σας μπέρδεψε ή να σας ταλαιπώρησε φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά. Κάνετε προτεραιότητα τα θέματα των οικονομικών και βάλτε τάξη σε έσοδα – έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής επιστρέφοντας σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας θα βοηθήσει να ανακτήσετε τον χαμένο χρόνο στην δράση σας και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις κατευθύνσεις που πρέπει να πάρετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια περίοδος μεγαλύτερης εσωστρέφειας, ψυχολογικών αδιεξόδων ή επανεκτίμησης των προτεραιοτήτων σας σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Αλλαγές, διορθώσεις και δράση μετά τις 24/6!

ΛΕΩΝ: Σταματούν τα απρόοπτα, τα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας, η ασυνεννοησία ενώ θα ξαναβρείτε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε πιο διαθέσιμοι για τους φίλους και τους συνεργάτες. Θα ξεκαθαρίσουν επίσης οι στόχοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν στο προηγούμενο διάστημα χάσατε την κατεύθυνση σας σε θέματα επαγγελματικά, δημιουργήθηκε μια δύσκολη κατάσταση με ανωτέρους, προϊσταμένους ή μπερδευτήκατε σε σχέση με την επαγγελματική σας δράση θα λυτρωθείτε και θα διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

ΖΥΓΟΣ: Το να πάρετε μια σωστή απάντηση ή να μάθετε την αλήθεια πάνω σε θέματα που καίνε ήταν ίσως δύσκολο το τελευταίο διάστημα. Αυτή η αίσθηση θα αρχίσει να υποχωρεί σιγά σιγά και θα ξέρετε σε ποια πλευρά πρέπει να κατευθυνθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια περίοδος με αρκετές ανασφάλειες, δύσκολες επαφές με τους άλλους, προβλήματα στην διαχείριση οικονομικών και πρακτικών θεμάτων φτάνει στο τέλος της. Σταματά η σύγχυση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ορθή πορεία του Ερμή θα δώσει ένα τέλος στα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής και των συνεργασιών. Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις προσωπικές σχέσεις και θα έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με αυτούς που επιλέγετε να είναι προτεραιότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν υπήρχαν καθυστερήσεις, προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς με συνεργάτες ή δεν προχωρούσαν τα πράγματα όπως επιθυμούσατε υπήρχε λόγος. Σιγά σιγά ξεκαθαρίζει το τοπίο και θα νοιώσετε μεγαλύτερη στήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ορθή πορεία του Ερμή θα δώσει σιγά σιγά ένα τέλος στα μπερδέματα, είτε σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και περισσότερη όρεξη να κυνηγήσετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετά από μια πιο εσωτερική και χαοτική περίοδο για την ψυχολογία σας με σύγχυση είτε σε θέματα οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά βγαίνετε σιγά σιγά στο φως και ξεκαθαρίζουν καταστάσεις. Καιρός να βάλετε μια τάξη στο μυαλό και το σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

–Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/6-27-6

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι