ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου.

Η μέρα ανήκει σε αυτούς που έχουν κότσια γιατί μάλλον τα απαιτεί κιόλας με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και μια τάση για εκνευρισμούς για ψύλλου πήδημα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο εγγυάται ότι όσο με λίγη αυτοσυγκράτηση θα καταφέρουμε τους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ: Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη στον Κριό βάζει φωτιά στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση, αλλά σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην δουλειά ή την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Ακόμη, είναι μια δημιουργική μέρα για να προβάλλετε τη δουλειά σας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και θα ασχοληθείτε με το πώς να βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και να
ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας.

ΛΕΩΝ: Θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για την δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε αργότερα έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Στην πορεία προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, αφού από νωρίς θα επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως στη διάρκεια της μέρας κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Κριό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης,
αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους, αλλά και κάποιες ανασφάλειες, σήμερα. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Κριό έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Αν έχετε κάποια δύσκολη συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε για το βράδυ αν μπορείτε και μην τις αφήσετε για αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ: Με τη Σελήνη στον Κριό, σε όλη την διάρκεια της μέρας τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Μελετήστε καλά τις αγορές σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/09/2021 – 26/09/2021
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 21/09/2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια