ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 20 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 20Ιουλίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα δημιουργώντας λίγο πιο ελαφριά ατμόσφαιρα σε σχέση με τις προηγούμενες κάπως πιο σκοτεινές μέρες της Σελήνης στον Σκορπιό. Παρά την εξωστρέφεια της όμως οι δυο όψεις που κάνει η Σελήνη με Κρόνο και Χείρωνα μας κάνουν πιο σκεπτικούς και βλέπουμε τα πράγματα πιο σοβαρά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Σήμερα ολοκληρώνεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μας ωθεί να σκεφτούμε λίγο πιο διαφορετικά και να δώσουμε πρακτικές λύσεις στα προβλήματα μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί και στα πιο δουλεμένα σχέδια σας κάτι να μην πάει όπως το θέλετε αλλά αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Συνεχίστε αυτό που κάνετε χωρίς να το βάζετε κάτω. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στην δουλειά ή να τα βγάλετε πέρα με άτομα που ίσως είναι αυταρχικά κι αυτό σας θυμώνει ή σας απογοητεύει. Προσοχή σε διαφωνίες με συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλα σας καλούν να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων ξεχνώντας τις δικές σας. Όσο πιο πολύ το κάνετε όμως αυτό τόσο λιγότερο ικανοποιημένοι είστε. Μέρα με κάποιες δυσκολίες στην επαφή με συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με κυκλοθυμία έρχεται η σημερινή μέρα και μια κάποια αναποφασιστικότητα. Από την άλλη καλό είναι να μην πιεστείτε να αποφασίσετε κιόλας κάτι, αν δεν είναι όλες οι παράμετροι ορατές. Μπορεί από την άλλη να σας πιάνουν αμφιβολίες για τα επαγγελματικά και κατά πόσο αυτό που κάνετε σας ενδιαφέρει πραγματικά.

ΛΕΩΝ: Μολονότι η Σελήνη είναι φιλική προς το ζώδιο σας οι όψεις που σχηματίζει δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε. Σχέσεις, συνεργασίες και τα επαγγελματικά ή δημιουργικά σας σχέδια χρειάζονται φροντίδα και σίγουρα αισιόδοξη σκέψη. Σταματήστε να σκέφτεστε τι έγινε στο παρελθόν και προσγειωθείτε στο τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήνουν να δώσετε το 100% της ενέργειας σας στα επαγγελματικά ή στα δημιουργικά σας σχέδια κι όλο αυτό να δημιουργεί ένταση μέσα σας. Από την άλλη μήπως το παρακάνετε με την τελειομανία; Ή με την ανάγκη να τα ελέγχετε όλα εσείς;

ΖΥΓΟΣ: Θα θέλατε να έχετε ελεύθερο χρόνο να τον μοιραστείτε με φίλους ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά φαίνεται ότι είναι αδύνατο αυτή την στιγμή. Από την άλλη ίσως πιέζεστε να πείσετε κάποιον σε θέματα επαγγελματικά σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα θέλατε να έχετε άμεσες εξελίξεις για να καταλάβετε πως μπορεί να διαμορφωθούν τα πράγματα για σας κι όταν δεν προκύπτουν απογοητεύεστε. Και τότε σας πιάνει μια καταναλωτική μανία που ειδικά σήμερα πρέπει να την προσέξετε. Από την άλλη σήμερα ένα τρίτο άτομο μπορεί να βοηθήσει να κατανοήσετε κάποια πράγματα που σας φαίνονται περίεργα στα επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δύσκολα παίρνετε τις υποχρεώσεις σας ελαφρά και πιθανώς να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Δεν είναι απαραίτητο πάντως μέσα σε όλα να είστε ευχάριστοι και στους άλλους. Κοιτάξτε αρχικά να είστε ευχάριστοι σε σας τους ίδιους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα θέλατε περισσότερη αναγνώριση για τις επιλογές ή την δουλειά που κάνετε αλλά δεν φαίνεται να έρχεται αυτές τις μέρες. Όμως δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο πέρα από το να δουλεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας ή αυτά που σκέφτεστε με τους άλλους αλλά αυτό δεν πρέπει να αφορά ένα στενό φίλο ή το σύντροφο σας. Μην φτιάχνετε τοίχους…ανάμεσα σας!

ΙΧΘΥΕΣ: Θα διαπιστώσετε ότι όταν δεσμεύεστε πλέον για κάτι πρέπει να το φέρετε εντελώς εις πέρας γιατί δεν θα έχετε ελαφρυντικά. Προσοχή στις δεσμεύσεις όμως ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι θα κουραστείτε περισσότερο. Προτεραιότητα σας πρέπει να είναι μόνο η υγεία σας και όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 22/07/2021 – 16/08/2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;