ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 19 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου.

Από σήμερα ο Δίας, ο πλανήτης που συνδέεται με την καλή τύχη, την αφθονία, την επέκταση των οριζόντων μας ξεκινά να διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου μέχρι σχεδόν το τέλος της χρονιάς. Στις 29/12 θα ξαναπεράσει στους Ιχθύς υποσχόμενος μια καλύτερη νέα χρονιά με λιγότερα προβλήματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Παράλληλα με την ορθή πορεία του Δία έχουμε κι ορθή πορεία για τον Ερμή στον Ζυγό από σήμερα. Φυσικά θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες μέρες και κυρίως η Πανσέληνος στον Κριό προκειμένου να αρχίσουμε να διαπιστώνουμε μια καλυτέρευση.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Φιλίες και έρωτες στο μικροσκόπιο αλλά και συνεργάτες στην δουλειά ώστε να ξεδιαλέξετε την ήρα από το στάρι! Σημαντική κι η πορεία του ορθού πλέον από σήμερα Ερμή για να συνεννοείστε με το περιβάλλον σας και να μην αντιμετωπίζετε παντού εμπόδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα επανέρχεστε με έντονες φιλοδοξίες και θέλετε να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για την καριέρα σας! Και μπορεί ακόμη αυτές τις μέρες και υπό το κράτος της επιρροής της Πανσελήνου να μην είναι εύκολο να κάνετε μια εκκίνηση ή να νιώσετε ότι έχετε απόλυτη επιτυχία, από το τέλος της εβδομάδας κι έπειτα τα πράγματα θα διευκολυνθούν αρκετά γι’ αυτό μην αποθαρρύνεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε το μέλλον σας σε πιο σταθερές βάσεις, να έχετε εξελίξεις και ανταμοιβές τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Σπουδές, επιμόρφωση ευνοούνται. Μπορεί να πάρετε μια διάκριση, ένα πτυχίο, μια επιβεβαίωση για την σκληρή δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από σήμερα όμως ο Δίας γυρίζει ορθός και θα σας επιτρέψει να βεβαιωθείτε γι’ αυτές τις αμφιβολίες που μπορεί να είχατε, αφού τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει κι ο Ερμής που γυρίζει σε ορθή πορεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο αλλά σίγουρα είναι απαραίτητο για να ξέρετε με ποιον θα συμβαδίσετε από δω και κάτω. 

ΛΕΩΝ: Από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και ξεκινούν οι εξελίξεις που θα ολοκληρωθούν στις 29/12 όταν ο Δίας θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύς. Σ’ αυτό λοιπόν το εναπομείναν διάστημα καλείστε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκαλο σε αδιέξοδες καταστάσεις και σχέσεις, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας και να απεμπλακείτε συναισθηματικά από ανθρώπους οι οποίοι είναι επιζήμιοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από σήμερα θα έχετε περισσότερη πίεση στην καθημερινότητα, ευθύνες και δουλειά αλλά με αποτέλεσμα από δω και κάτω. Θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σήμερα γυρίζει όμως κι ο Ερμής σε ορθή πορεία και σιγά σιγά κι αφού περάσουμε και την Πανσέληνο θα αρχίσει να ομαλοποιεί τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ: Από σήμερα που ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία και θα είναι πιο βοηθητικός μέχρι την τελική του έξοδο από τον Υδροχόο τον Δεκέμβριο. Οι αδέσμευτοι ίσως μπείτε σε μια μακρόχρονη σχέση. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε κάποια προσωπική σχέση ή στα θέματα παιδιών. Πολύ βοηθητική και η ορθή πορεία του Ερμή από σήμερα στο ζώδιο σας αφού σταδιακά κι αφού περάσουμε φυσικά την Πανσέληνο θα αρχίσει να ομαλοποιεί τα θέματα της επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αρχίσουν να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις οι οποίες θα ενταθούν τους επόμενους δυο μήνες. Θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα ξαναέρθουν στο προσκήνιο. Κάποιοι ίσως φτιάξετε την δική σας οικογένεια ή μπορεί να κάνετε μια αγορά σπιτιού ή μια μετακόμιση μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα ακινήτων ή της οικογένειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε πως θα εξελίξετε το αντικείμενο της δουλειάς σας με επιμορφωτικά σεμινάρια ή πως θα μάθετε να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνατε ώστε να πραγματοποιήσετε μια μετάβαση σε ένα άλλο αντικείμενο. Η επικοινωνία θα γίνει πιο ουσιαστική ενώ θα έχετε και νέες προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από δω και κάτω χρειάζεστε σοφότερη διαχείριση στα οικονομικά. Θα υπάρχουν σίγουρα εξελίξεις που θα βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και τις δυσκολίες αλλά αυτό δεν πρέπει ουσιαστικά να το περιμένετε πριν τις αρχές Νοεμβρίου. Σιγά σιγά λοιπόν οργανώστε ένα καλύτερο προϋπολογισμό και τα καλά νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Από σήμερα ο Δίας γυρίζει σε ορθή πορεία μέχρι την τελική του έξοδο από το ζώδιο σας τον Δεκέμβριο. Μέχρι τότε και με έμφαση στο επόμενο δίμηνο θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διαπρέψετε σε θέματα σπουδών αλλά και καριέρας. Βέβαια παράλληλα τρέχει κι ο Κρόνος στο ζώδιο σας κι όπως φαίνεται θα έχετε περισσότερες ευθύνες, δεσμεύσεις, μεγαλύτερο όγκο υποχρεώσεων αλλά και λιγότερο ελεύθερο χρόνο. 

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ξεκαθαρίσματα παντού σε ένα πιο βαθύ και ψυχολογικό επίπεδο! Διώξτε μακριά ότι σας κρατάει πίσω, συνήθειες, αντιλήψεις, αυτοκαταστροφικές τάσεις ίσως όμως και επιζήμιους ανθρώπους! Από τα τέλη Οκτωβρίου ξεκινά μια περίοδος προετοιμασίας για νέα ξεκινήματα που θα έρθουν με την νέα χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Επιτέλους σταματά η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Τι θα συμβεί από δω και κάτω;

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021