ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 18 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου.

Σύνθετη ημέρα η Τρίτη με εξαιρετική επιρροή από την Αφροδίτη στους Διδύμους που συναντά τοv Βόρειο δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) φέρνοντας ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και μάλιστα με μια καρμική χροιά και προοπτικές μακροημέρευσης αλλά και κάποια απρόοπτα τα οποία μπορεί τις πρωινές ώρες να μας βγάλουν εκτός προγράμματος.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η ευελιξία και η ψυχραιμία θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για να διαχειριστούμε ό,τι μπορεί να συμβαίνει. Πιο πιεστική μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους μολονότι παραγωγική.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί, η μέρα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη από ‘σας αλλά προσπαθήστε να βάλετε όρια σε όσους μπορεί να σας πιέζουν. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς και αντιδράστε πιο διπλωματικά κι όχι με νεύρα.

Ταύροι, απαιτητική η Τρίτη και ίσως νιώσετε μεγαλύτερη ένταση καθώς θα σας τραβούν από δυο πλευρές οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά και απέναντι στην οικογένεια. Όμως μέσα σε όλα ίσως υπάρχει κάτι θετικό οικονομικά.

Δίδυμοι, μια φορτωμένη από πλευράς υποχρεώσεων ημέρα που μόνο εσείς οι πολυσχιδείς και αεικίνητοι Δίδυμοι μπορεί να φέρετε εις πέρας. Απλά προσπαθήστε να μην «καείτε» στην πορεία. Μια γνωριμία μπορεί να σας συναρπάσει.

Καρκίνοι, με αρκετές πρακτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις έρχεται η Τρίτη και πιθανώς κάποιοι να σας δημιουργούν κάποια εμπόδια καθυστερώντας έτσι να τελειώσετε αυτά που έχετε.

Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει να επιθυμείτε να ασχοληθείτε μόνο με όσα σας δημιουργούν ικανοποίηση και σας δίνουν χαρά αλλά κάποια απρόοπτα μες τη μέρα προερχόμενα από τον χώρο εργασίας μπορεί να σας ζορίσουν.

Παρθένοι, η μέρα παίζει αρκετά με την ψυχολογία σας και πιθανώς να έχετε μια κυκλοθυμία. Σας αγχώνουν διάφορα από το παρελθόν ή σας δημιουργεί μια αγωνία το μέλλον. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο παρόν.

Ζυγοί, η μέρα μπορεί να έχει απρόοπτα ή να πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά δεν είναι αρνητική για ‘σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Κάρμα μπορεί να φέρει μια θετική νέα γνωριμία.

Σκορπιοί, αρκετά κουραστική και γεμάτη ευθύνες και υποχρεώσεις η μέρα κι εκεί που είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε προγραμματίσει θα υπάρχουν κάποια απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν.

Τοξότες, βοηθητική η μέρα για ‘σας αφού ακόμη και στα απρόοπτα που προκύπτουν θα έχετε καλά αντανακλαστικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι πού δίνετε το χρόνο σας για να μην λείψει από τα δικά σας σχέδια.

Αιγόκεροι, πιο ασταθής η σημερινή μέρα αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω αφού από το άσπρο στο μαύρο η απόσταση εκμηδενίζεται για τη διάθεσή σας. Προσπαθήστε όμως να μην επηρεάζεστε από τους άλλους ή να κάνετε εσείς το ίδιο σε εκείνους.

Υδροχόοι, η μέρα είναι αρκετά απαιτητική και δύσκολα θα βρείτε ηρεμία ακόμη κι αν αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι. Κάτι μπορεί να ταράξει την ηρεμία σας ή το πρόγραμμά σας τις πρωινές ώρες. Από την άλλη μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας κάνει κλικ.

Ιχθύες, με λίγη ευελιξία και ψυχραιμία θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μια αρκετά απαιτητική μέρα σε θέματα δουλειάς. Από την άλλη μπορεί να προκύψει και μια ευχάριστη αλλαγή όσο κι αν δεν θέλετε εκπλήξεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Στη σκιά του ανάδρομου Ερμή από 15/05/2021 έως 07/07/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;

Γιατί παραμένετε μόνοι και δεν έχετε σχέση σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιο σας