ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 15 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα, η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού καλά κρατεί (άλλωστε είναι μια μακρόχρονη επιρροή που αφορά όλη τη χρονιά) αλλά η σημερινή μέρα δίνει έμφαση στην επικοινωνία και τις επαφές μας με τους άλλους αυτή τη φορά με καλύτερους όρους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή διευκολύνει τις συνεννοήσεις ενώ το εξάγωνο με τον Ήλιο μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας να τα βγάζουμε πέρα κάθε φορά με ό,τι προκύπτει!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Τα πρακτικά ζητήματα και τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και σήμερα αλλά μια ερωτική σχέση ή θέματα παιδιών θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, ενδιαφερθείτε περισσότερο για την οικογένεια και το σπίτι σας και αξιοποιήστε τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώνετε με όσους αγαπάτε. Απαιτητική μέρα σήμερα αλλά πρέπει να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές στη ζωή σας συνεχίζονται αλλά αυτή τη φορά έχετε εσείς το πάνω χέρι! Εσείς αποφασίζετε τι θέλετε να σας συμβεί και πως θα το δρομολογήσετε. Σήμερα η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας απασχολούν αλλά εκεί που πάτε να απογοητευθείτε κάτι συμβαίνει ξαφνικά και σας αποζημιώνει! Παρόλα αυτά προσέξτε αρκετά με τις σπατάλες.

ΛΕΩΝ: Σημαντικές πρωτοβουλίες για να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας, να αυξήσετε την δύναμη σας, να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας και να βοηθηθείτε οικονομικά. Απλά όλο αυτό γίνεται με κάποια πίεση και άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τη σελήνη στον Λέοντα αξιοποιείστε κρυφά ταλέντα, διώξτε τις ανασφάλειες και τις φοβίες και βγείτε μπροστά κάνοντας αλλαγές ώστε να παίρνετε περισσότερη ικανοποίηση από τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις και η κούραση δεν θα λείψουν μολονότι σήμερα είναι μια αρκετά πιο ήπια μέρα, ένας στόχος σας όμως θα πραγματοποιηθεί ενώ θα σας στηρίξουν φίλοι και συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα, δώστε την προσοχή σας σε θέματα καριέρας γιατί εκεί θα χρειαστεί να δώσετε μάχες αλλά βρείτε ισορροπίες και με τα προσωπικά σας. Και προφανώς μην τα ανακατέψετε αυτά τα δυο…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κοιτάξτε το μέλλον σας και ποιες αλλαγές θα κάνετε για να το εξασφαλίσετε σε όλα τα επίπεδα. Μολονότι απαιτητική και κουραστική σε νοητικό επίπεδο η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο σωστά τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε σε αλλαγές που θα σας κάνουν πιο ευτυχισμένους με ένα ουσιαστικό τρόπο. Ξεκαθαρίστε το τοπίο στα συναισθηματικά σας και φροντίστε τα οικονομικά. Προσπαθήστε να μη λειτουργείτε με το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας αλλά αυτή την φορά δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και μην αναλώνεστε μόνο στις υποχρεώσεις έναντι των άλλων. Χρειάζεστε κι εσείς κάποιον να σας στηρίζει στα δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η δουλειά θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σήμερα αλλά θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο εφευρετικοί ενώ θα έχετε και μεγαλύτερη απήχηση και προβολή στο έργο σας. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε να ξεκουράζεστε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι