ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η κύρια όψη της Τρίτης που είναι κάπως πιο «βαριά» ημέρα είναι η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα. Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας κάνοντας δύσκολο να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από τα προϊόντα της φαντασίας μας. Ενώ είναι μια όψη που συνήθως δίνει έμπνευση σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες κτλ στα πρακτικά θέματα μας κάνει κάπως αφηρημένους ενώ δίνει ώθηση στην παραπληροφόρηση και τις ψευδείς ειδήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Πριν λοιπόν πιστέψετε, διαδώσετε, κοινοποιήσετε κάτι ερευνήστε καλύτερα και σε βάθος αν ισχύει. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 14:33 κάνοντας λίγο πιο «δύσκολη» τη ζωή Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων. Μετά περνά στον Αιγόκερω και λειτουργεί κάπως πιο εξισορροπητικά στην χαώδη όψη Ήλιου – Ποσειδώνα.

ΚΡΙΟΣ: Τα όνειρα και η διαίσθηση σας μιλάνε πιο δυνατά από την λογική σας αυτές τις μέρες. Δώστε τους μεγαλύτερη σημασία. Στο χώρο της εργασίας σας σήμερα μπορεί να υπάρχουν κάποιες εντάσεις με άτομα που δεν βλέπουν με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα όπως εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιοι φίλοι μπορεί να είναι χαμένοι ή να χρειάζονται την βοήθεια σας και να στρέφονται σε σας για στήριξη. Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να υπάρχει όταν ζητάτε την άποψη πολλών που τελικά σας μπερδεύει αντί να σας διευκολύνει. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα ευνοηθείτε περισσότερο και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εξέλιξη σας σε θέματα καριέρας μπορεί να σας προβληματίζει περισσότερο. Το μέλλον της δουλειάς σας πιθανώς σας φαίνεται αβέβαιο ή μπορεί να έχετε ξεμυαλιστεί με μια πρόταση και να βιώνετε μέσα σας μεγαλύτερη αστάθεια. Μην παίρνετε όμως βεβιασμένες αποφάσεις σήμερα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε όνειρα και σταματήστε να τα λογοκρίνετε με την λογική ή με τις φοβίες σας. Σχεδιάστε πράγματα που σας εμπνέουν, ελάτε σε επαφή με διαφορετικές νοοτροπίες από την δική σας, συζητήστε με άτομα που έχουν μια διαφορετική προσέγγιση από τη δική σας.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας αλλά σήμερα αποφύγετε συμφωνίες και υπογραφές. Θέματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή σας δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση αυτή την στιγμή αλλά δεν θα είναι εύκολο να βρείτε άκρη γι’ αυτό μην πιέζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις συναισθηματικές και επαγγελματικές σας επενδύσεις σε ανθρώπους που ξέρετε ότι δεν είναι πολύ ειλικρινείς ή δεν γνωρίζετε καλά το υπόβαθρο και το παρελθόν τους. Μέχρι το μεσημέρι προσέξτε τις εντάσεις με συνεργάτες ή ακόμη και με άτομα από την οικογένεια. Πιο χαλαρό το απόγευμα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους εκτός αν αυτοί περιλαμβάνουν κάτι ιδιαίτερα δημιουργικό που σας εμπνέει. Πιθανώς να νιώθετε μια σύγχυση σε θέματα δουλειάς γι’ αυτό η σημερινή μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έρωτας και η δημιουργία σας εμπνέουν. Προσέξτε όμως την σύγχυση σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων σήμερα. Μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις και να μη συμφωνείτε με κάποιους συνεργάτες σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δουλέψετε μαζί. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο χώρος του σπιτιού ή η οικογένεια μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη δυσκολία γι αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις τώρα. Από την άλλη μπορεί να έχετε ανάμικτα συναισθήματα σε ό,τι αφορά μια επαγγελματική σχέση. Αν είστε γεννημένοι από τις 12 μέχρι τις 14/9 μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη απογοήτευση αλλά θα είναι παροδικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η όψη Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε στην καθημερινότητα σας και την δουλειά. Μπορεί να είστε αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Προσοχή στην οδήγηση αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Μην μπλέκετε αισθήματα και χρήματα γιατί θα ζημιωθείτε και στα δυο. Από απόψε το βράδυ θα έχετε ένα σύμμαχο στην υλοποίηση των σχεδίων σας τον Άρη από τον Ζυγό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φαντασία σας, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας αυτές τις μέρες καθώς ο Ήλιος έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Αποφύγετε επαγγελματικές συμφωνίες και δεσμευτικές αποφάσεις στο χώρο της δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/09/2021 – 19/09/2021
– Πώς να κρατήσετε τον καλοκαιρινό σας έρωτα ανάλογα με το ζώδιό του
– Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/09/2021: Θεωρίες συνομωσίας, απάτες και εξιδανικεύσεις