ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τρίτη 13 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 13 Ιουλίου.

«Καυτή» μέρα η Τρίτη με την Αφροδίτη και τον Άρη να συναντώνται σε όψη συνόδου στον πληθωρικό, πύρινο και ενθουσιώδη Λέοντα! Πάθη, έντονες και ξαφνικές έλξεις, ικανοποίηση και χαρές σε μια μέρα που θα την απολαύσουμε αν σταματήσουμε να ανησυχούμε συνέχεια για το μέλλον.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Η Σελήνη περνά στην Παρθένο στις 11:30 το πρωί, δημιουργώντας την ανάγκη να στραφούμε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας μας και να τα φέρουμε εις πέρας στην λεπτομέρεια τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Ασχολείστε περισσότερο με την δουλειά, φορτώνεστε με πολλά ή απλώς ξεκινάτε να προσέχετε περισσότερο την διατροφή και την υγεία σας με τη Σελήνη στην Παρθένο. Όμως η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη επιβάλλει να ασχοληθείτε και με την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Ευκαιρίες για φλερτ, για δημιουργικούς στόχους, ενασχόληση με θέματα παιδιών, διασκέδαση αλλά και υποχρεώσεις που ίσως δεν μπορεί να αποφύγετε έχει το πρόγραμμα σήμερα που ως επί το πλείστον είναι θετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα σπιτιού, ενός ακινήτου, αλλαγών στο χώρο και μια αίσθηση κούρασης ή ατονίας μπορεί να είναι πιο έντονα σήμερα. Προσοχή σε υψηλούς τόνους στις συζητήσεις και βρείτε λίγο χρόνο έστω το βράδυ να το ρίξετε έξω με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητάτε για δουλειά, επαγγελματικές συμφωνίες ή ακόμη και για ένα κοντινό ταξίδι με την ωραία όψη Σελήνης – Ερμή που βρίσκεται από προχθές στο ζώδιο σας. Πιθανώς να υπάρχουν και οικονομικές δοσοληψίες.

ΛΕΩΝ: Τα οικονομικά χρειάζονται λύσεις. Εκμεταλλευτείτε το χάρισμα σας να είστε γοητευτικοί αυτές τις μέρες αλλά προσοχή στις εντάσεις. Η όψη Αφροδίτης- Άρη σας χαρίζει ένα έντονο μαγνητισμό που κάνει πολλά βλέμματα να γυρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέματα δουλειάς, προσωπικά ή σπιτιού σας απασχολούν περισσότερο. Μπορεί να προκύψει μια μετακίνηση ή ένα επαγγελματικό ραντεβού αλλά μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας κλείνουν λίγο περισσότερο ενώ μπορεί να είστε και λίγο πεσμένοι ή πιεσμένοι ψυχολογικά. Προσοχή στα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα οι αδέσμευτοι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, περισσότερο άγχος για τα επαγγελματικά κι ο έρωτας εύκολα μπορεί να μπερδευτεί με την καριέρα. Όμως είναι το σενάριο που πρέπει να αποφύγετε. Εξαιρετική όψη της Σελήνης με τον Ερμή για μια συμφωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τα επαγγελματικά θα ασχοληθείτε περισσότερο ή με κάποιες υποχρεώσεις του σπιτιού με τη Σελήνη στην Παρθένο. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Λέοντα μπορεί να φέρει στο διάβα σας μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικοινωνήστε με ανθρώπους που έχετε πάρει αποστάσεις ή ζουν μακριά, ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια, συζητήστε περισσότερο γι’ αυτά, ψαχτείτε με τα επαγγελματικά γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι θετικά σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά στο κόκκινο αλλά μην σκέφτεστε μόνο αυτά. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Από την άλλη στο κόκκινο και οι σχέσεις με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα σχέσεων σας απασχολούν πιο έντονα με τη Σελήνη στην Παρθένο. Ίσως έχετε και κάποια νέα από το σύντροφο σας ή ένα συνεργάτη. Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη δεν είναι η πιο ερωτική για το δικό σας ζώδιο αλλά είναι στο χέρι σας τουλάχιστον αν έχετε σχέση να δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;