ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 9 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στους Διδύμους προκειμένου αύριο να συμμετέχει στον σχηματισμό της Ηλιακής έκλειψης. Επειδή η ατμόσφαιρα θα είναι πιο νευρική και όλοι μπορεί πιο εύκολα να παρεξηγούμαστε ή να αντιμετωπίζουμε μικρά αλλά εκνευριστικά εμπόδια στη μέρα μας καλά θα κάνουμε να είμαστε πιο διαλλακτικοί, να υποχωρούμε προς χάριν της συνεργασίας και της ομόνοιας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Εύκολο δεν είναι αλλά έτσι μόνο θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε ισορροπία.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Φορτωμένη με συζητήσεις και υποχρεώσεις η μέρα όπου πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερες προσπάθειες αλλά και με αρκετό άγχος. Προσέξτε επικοινωνία αλλά και οδήγηση και μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας απασχολούν κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Από την άλλη θα θέλατε να γλυκάνετε λίγο τον εαυτό σας με ένα δώρο και καλά θα κάνετε να το κάνετε αρκεί να μην ξεφύγετε στον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στρες αλλά και αποτελέσματα. Κάποιο νέο ξεκίνημα , μια νέα αρχή μπορεί από τη μια να σας ενθουσιάζει αλλά από την άλλη να σας δημιουργεί και άγχος. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα προς όφελος σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσοχή σε θέματα υγείας μην το παρακάνετε με την δουλειά. Βρείτε λίγο χρόνο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να αναμιχθείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες.

ΛΕΩΝ: Κάποιο-α άτομο-α από το φιλικό σας περιβάλλον σας απασχολούν πιθανώς για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα εύφλεκτο κλίμα με τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες με συνεργάτες και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σας. Πιο απαιτητική και κουραστική η σημερινή μέρα.

ΖΥΓΟΣ: Πιο εποικοδομητικές μέρες και για επαγγελματικά και οικονομικά. Από την άλλη ίσως νιώθετε ότι βαδίζετε σε αχαρτογράφητα ύδατα. Η αυριανή έκλειψη άλλωστε μπορεί να σας δημιουργεί σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο. Προσέξτε πως διαχειρίζεστε την ενέργεια σας με τους άλλους. Μην επωμίζεστε τα προβλήματα τους. Άλλωστε έχετε αρκετά δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτεραιότητά σας σήμερα μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως νιώσετε ότι οι άλλοι πιέζουν ή ίσως κι εσείς πιέζετε εκείνους. Αποφύγετε όμως τις ανταγωνιστικότητες και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν βλέπετε ότι έχει ανάψει μια εστία έντασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές ευθύνες πιθανώς και υποχρεώσεις που δεν υπολογίζατε στη διάρκεια της Τετάρτης. Το άγχος για την δουλειά υπάρχει προσπαθήστε να μην το μεταδίδετε και στους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να φροντίζετε την υγεία και την ψυχολογία σας περισσότερο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ψυχολογικά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή μπορεί να νιώθετε κάποια σύγχυση αναφορικά με τις προθέσεις κάποιων ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Το σπίτι ή η οικογένεια σας απασχολούν ιδιαίτερα. Από την άλλη μπορεί να πιέζεστε σε σχέση με τους χρόνους σας ή με ένα νέο ξεκίνημα. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Σήμερα γίνεστε πιο συναισθηματικοί αλλά δεν θέλετε ίσως να το δείξετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Νέα Σελήνη- Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ζώδια και διακοπές: Τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021

– Πότε κλονίζεται η εμπιστοσύνη στη σχέση ανάλογα με το ζώδιό σας