ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 7 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη την διάρκεια της ημέρας δημιουργώντας πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα αλλά η αντίθεση της Αφροδίτης προς τον Κρόνο φαίνεται ότι περιορίζει την ικανοποίηση και δυσχεραίνει αισθηματικά και οικονομικά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Υπομονή, πειθαρχία και συγκέντρωση στις προτεραιότητες μας είναι το μαγικό κλειδί για να περάσει ανώδυνα η μέρα. Επειδή η τάση θα είναι να είμαστε πιο απαισιόδοξοι και να μας φταίνε όλα, καλύτερα να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σήμερα υπό το κράτος πίεσης.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μια αίσθηση απογοήτευσης σε ένα προσωπικό θέμα μπορεί να κυριαρχεί σήμερα αλλά μην βιάζεστε να απαισιοδοξήσετε αν δεν έχετε ολοκληρωμένη εικόνα. Είναι μια απαιτητική μέρα για όλους και πιθανώς να έχετε μια αλλοιωμένη εικόνα των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια αίσθηση περιορισμού της ελευθερίας, της αυτοέκφρασης σας ή μια δυσαρέσκεια σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά μπορεί να σας ζορίσουν λίγο περισσότερο σήμερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι περιορισμοί στην δουλειά ή στον τρόπο που εκφράζεστε σήμερα μπορεί να σας εκνευρίσουν ή να σας κάνουν να λειτουργείτε κάπως αυτόνομα χάνοντας έτσι το μέτρο. Επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας θα είστε πιο ευαίσθητοι στην κριτική και την αποδοχή ή την απόρριψη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με ένα πιο αφαιρετικό τρόπο σήμερα αντί να συσσωρεύετε ευθύνες, διαμοιράστε τις. Προσέξτε ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σας και προτιμήστε να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από ανθρώπους που σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι δύσκολο κάτω από την επιρροή της όψης Αφροδίτης – Κρόνου να δυσαρεστήσετε κάποιον γιατί μπορεί να παρεξήγησε κάτι που είπατε. Η διπλωματία θα σώσει την κατάσταση αρκεί να έχετε αντανακλαστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το χιούμορ και η σαρκαστική σας διάθεση μπορεί να ενοχλήσει κάποιον άνθρωπο που δεν θα θέλατε να συμβεί. Φανείτε ειλικρινείς στο συναίσθημα σας αλλά μην το επικαλύπτετε με χιούμορ που μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Όσο κι αν το αποφεύγετε ίσως πρέπει να κάνετε μια συζήτηση για κάποια οικονομικά ζητήματα ειδικά αν εμπλέκονται συνεργάτες ή φίλοι. Στο βαθμό που είναι κάτι δίκαιο δεν έχετε να φοβάστε κάτι. Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι κάτι απομυθοποιείται μέσα σας για κάποιο πρόσωπο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να δείτε πιο αντικειμενικά τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας. Αν δεν μπορείτε ζητήστε την βοήθεια ή την συμβουλή κάποιου ατόμου που εμπιστεύεστε. Η πίεση θα είναι πιο έντονη όταν είναι στη μέση και θέματα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να ασκήσετε κριτική απέναντι σε κάποιο πρόσωπο κυρίως στο περιβάλλον εργασίας προσπαθήστε να βρείτε και δυο θετικές κουβέντες να πείτε για να του δώσετε κίνητρο να προσπαθήσει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα σήμερα και σίγουρα υπάρχουν κι αυτές οι μέρες που σας δυσκολεύουν. Συγκεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς και οικονομικά και αποφύγετε διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες αν θέλετε να έχετε κέρδος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συγκεντρωθείτε στα θέματα των σχέσεων σας όσο κι αν μια κατάσταση μπορεί να σας προβληματίζει σήμερα. Με διάλογο αλλά όχι εντάσεις μπορεί να καταφέρετε κάτι μολονότι η άποψη μου είναι ότι δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θίξετε πολύ «καυτά» θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αίσθηση ότι περιορίζεστε δεν βοηθά ιδιαίτερα την ψυχολογία σας ειδικά αν οι περιορισμοί προκύπτουν στην δημιουργικότητα, την δουλειά σας ή τα οικονομικά. Από την άλλη σήμερα μπορεί να έχετε θέματα με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην επωμίζεστε όμως εσείς μονίμως τα προβλήματα των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

– Ποια είναι η «τυχερή» μέρα του κάθε ζωδίου και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε εύνοια

– Πανσέληνος – Νέα Σελήνη: Πώς επηρεάζουν οι φάσεις της Σελήνης τα 12 ζώδια