ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 4 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 4 Αυγούστου.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους αλλά οι πρωινές ώρες είναι πιο απαιτητικές.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από τη μια έχουμε την ολοκλήρωση της όψης Ερμή – Ουρανού που δημιουργεί απρόοπτα ή και ξαφνικές κι επείγουσες καταστάσεις κι από την άλλη η Σελήνη σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί αίσθηση ασάφειας. Πολύ καλύτερα από το απόγευμα και μετά γι’ αυτό τα σημαντικά και τα διασκεδαστικά ορίστε τα για το βράδυ.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συζητήσεις ή πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Σταματήστε να αναπαράγετε τα ίδια και τα ίδια σε σχέση με μία παλιότερη αποτυχία όμως και μην παίρνετε σήμερα πολύ βιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη και σας δίνει μια ευκαιρία να είστε πιο διεκδικητικοί. Προσέξτε όμως και τα έξοδα ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες. Πιθανώς μια έκτακτη κατάσταση το πρωί που αφορά την οικογένεια να σας ανησυχήσει. Ακόμη είναι μια μέρα για να μιλήσετε γι’ αυτά που σας απασχολούν σε άτομα που εμπιστεύεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα είστε στο επίκεντρο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Και μολονότι είναι μια μέρα με έμπνευση σε θέματα επαγγελματικά τις πρωινές ώρες υπάρχει περίπτωση να αποπροσανατολιστείτε γι’ αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Ωραίο το βράδυ της Τετάρτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο, αλλά αν έχετε στο μυαλό σας τους στόχους σας θα τα δείτε όλα πιο αισιόδοξα.

ΛΕΩΝ: Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, βοήθεια σε αισθηματικά και στις σχέσεις σας. Σταματήστε να ασχολείστε με ό,τι δεν λειτούργησε στο παρελθόν κι επίσης το πρωί αποφύγετε διενέξεις και συγκρούσεις με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα ή διλήμματα μπορεί να φέρει η σημερινή μέρα, που ειδικά τις πρωινές ώρες μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος.

ΖΥΓΟΣ: Σας απασχολεί ένα νέο επαγγελματικό βήμα ή απλώς σχεδιάζετε για το μέλλον σας αλλά το πρωί μπορεί να μην έχετε όλη την εικόνα των πραγμάτων ξεκάθαρη. Προσπαθήστε να έχετε μια ρεαλιστική εικόνα των οικονομικών σας όμως. Το βράδυ σαφώς πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό και με ευκαιρίες στα ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν σήμερα ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτά. Μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στη δουλειά. Από την άλλη το βράδυ είναι υπέροχο για μια έξοδο ή για να το ρίξετε λίγο έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν πιο έντονα σήμερα και ενδεχομένως να συζητάτε τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας αλλά χωρίς να είστε μέσα σας σίγουροι. Ειδικά οι πρωινές ώρες είναι και οι ακατάλληλες για σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να δείτε κάποια πρακτικά θέματα για τα επαγγελματικά σας αλλά και για την υγεία σας. Το βράδυ πιο χαλαρό και με έμφαση στις επαφές με φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πρωί μπορεί να υπάρχει μια έκτακτη προς αντιμετώπιση κατάσταση στο σπίτι ή τη δουλειά και να είστε λίγο σε σύγχυση σχετικά με τη δράση σας. Όσο εξελίσσεται η μέρα τα πράγματα θα βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ: Θέματα σπιτιού ή της οικογένειας μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μια απαιτητική μέρα που όμως το βράδυ θα σας δώσει ευκαιρίες να χαλαρώσετε λίγο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Τι δεν πρέπει να ρωτήσετε τα 12 ζώδια

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια