ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 30 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Δύο είναι οι κύριες όψεις της Σελήνης σήμερα: το τετράγωνό της με τον Ερμή το πρωί και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα το μεσημεράκι. Ίσως επικρατεί μια σύγχυση στο μυαλό μας, ή μπορεί η απογοήτευσή μας να μας κάνει να ζηλεύουμε στις προσωπικές μας σχέσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ιδιαίτερη προσοχή, λοιπόν, σήμερα, κυρίως από τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Παλεύει η καρδιά με το μυαλό σας σήμερα και θα διχαστείτε, ενώ δεν είναι απίθανο να γίνουν παρασκηνιακές συζητήσεις στα επαγγελματικά σας. Ένα μυστικό σας απασχολεί ή σας κάνει να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκαλύψεις από φίλους ή συναδέλφους μπορεί να σας φέρουν σύγχυση ή και απογοήτευση. Δείξτε προσοχή με το πορτοφόλι σας σήμερα και μην πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιστρατεύστε υπομονή και ψυχραιμία, καθώς σήμερα θα νιώθετε σύγχυση και η μέρα θα θυμίζει εκείνες του ανάδρομου Ερμή (άλλωστε είμαστε ακόμα στη σκιά του). Μην απογοητεύεστε και μην πιέζεστε. Από Δευτέρα, όλα διορθώνονται σιγά σιγά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονες οι τάσεις φυγής σήμερα, ενώ η φαντασία σας βοηθά στο να κάνετε τρελά σενάρια. Προσοχή στις υπερβολικές αντιδράσεις. Ελέγξτε δυο φορές την πραγματικότητα, πριν φτάσετε στην «παράνοια».

 

ΛΕΩΝ: Η μέρα χρειάζεται να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να φανείτε καχύποπτοι. Οι σχέσεις σας ενδεχομένως να δοκιμαστούν, ενώ και η υγεία σας χρειάζεται προσοχή. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία δυσκολεύει σήμερα για εσάς και ίσως μια σχέση να έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Δεν είναι καλή μέρα για να πάρετε κάποια απόφαση και προτού το κάνετε συμβουλευτείτε και άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Προσοχή σε πάσης φύσεως λεπτομέρεια θα πρέπει να επιδείξετε σήμερα: φροντίστε τις σχέσεις σας (επαγγελματικές και προσωπικές), αλλά και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας κάνει να περνάτε καλά και δώστε περισσότερη σημασία στην ερωτική σας ζωή. Η μέρα θα έχει σύγχυση, οπότε μην περιμένετε να λήξετε κάποιο ζήτημα που σας απασχολεί. Προσοχή μην εξαπατηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παιχνίδια μυαλού και καρδιάς κυριαρχούν σε αυτή την όχι και τόσο βολική για εσάς μέρα. Προσέξτε τι λέτε (ή γράφετε) προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κάντε υπομονή γιατί έρχονται καλύτερες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πίεση στη δουλειά και δυσκολίες στην επικοινωνία επιφυλάσσει για εσάς αυτή η Τετάρτη. Δύσκολη και ατελέσφορη μέρα για συμφωνίες, συζητήσεις και δεσμεύσεις. Μην πιέζεστε κάνοντας πολλά πράγματα σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα μια ρευστή μέρα για εσάς, με τις καλύτερες να απλώνονται μέσα στον Ιούλιο. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Δεν είναι καλή μέρα για έξοδα και μεγάλες προσδοκίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Ενδοσκόπηση και ανεπτυγμένη διαίσθηση επιβάλλει η Τετάρτη, καθώς θα πρέπει να είστε απόλυτα γειωμένοι και να μην ονειροβατείτε. Προσοχή σε θέματα οικογένειας και σπιτιού και υπομονή, όψη είναι, θα περάσει.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: