ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 23 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον πύρινο κι εξωστρεφή Τοξότη τη σημερινή μέρα δεσπόζει η τυχερή όψη του Ιουνίου που δεν είναι άλλη από το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Αυτή η όψη μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού όπως είναι τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες των πρώτων ημερών.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι από εσάς μπορεί να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τους ανθρώπους με τους οποίους συγκατοικείτε, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία σας και την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την μέρα τόσο σε θέματα στόχων, συλλογικής δουλειάς, επαφών με συνεργάτες και φίλους όσο και σε ζητήματα που αφορούν στις σπουδές, την επιμόρφωση, την προώθηση και διαφήμιση της δουλειάς και των ταλέντων σας, την βελτίωση σχέσεων με συγγενείς και φίλους, αλλά ακόμη και για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας τις επόμενες ημέρες και να κερδίσετε χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θετικές εξελίξεις και ειδήσεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τις σπουδές σας, τα νομικά θέματα, τις εκδόσεις, το διαδίκτυο, την καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα γιατί μπορεί να ανοίξει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες ή να επωφεληθείτε οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τις πιο θετικές μέρες του μήνα για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις συμφωνίες, το μέλλον σας γενικότερα. Θετική όψη για σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ: Η μέρα μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά, όσο και σε θέματα επαγγελματικών σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων επαγγελματικών στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ενώ θα ανέβει και η ψυχολογία σας και θα βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τις φιλικές σας σχέσεις, τις σχέσεις με συνεργάτες. Μπορεί να προκύψει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο ή και μια γνωριμία που να σας ενθουσιάσει ερωτικά.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ημέρα εάν θέλετε να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό, να κάνετε μια παρουσίαση, να δώσετε εξετάσεις. Θετικά μπορεί να πάει κι ένα θέμα που αφορά την υγεία αν ψάχνετε τον κατάλληλο ιατρό ή θεραπεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, δουλειά με ξένους ή εξωτερικό, με το δημόσιο, νομικά ζητήματα, θέματα που αφορούν στην προώθηση της δουλειάς σας, μπορεί να τύχουν ευνοϊκών εξελίξεων. Ακόμη αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο της επικοινωνίας, έχετε θετικές προοπτικές. Θετικές εξελίξεις και σε θέματα παιδιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνδέει, για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, τα θέματα της οικογένειας, των ακινήτων, της συγκατοίκησης, των νέων ξεκινημάτων με τον τομέα των οικονομικών. Είναι μια ιδανική μέρα για να περάσετε από μια συνέντευξη, να κάνετε μια επιδιόρθωση ή να βρείτε το κατάλληλο σπίτι αν ψάχνετε να μετακομίσετε..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για εσάς η ημέρα ευνοεί θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, τις μετακινήσεις, τις σπουδές. Ακόμη, ευνοεί συμφωνίες και συζητήσεις με μελλοντικούς συνεργάτες ή και αποφάσεις με το σύντροφο σας για την εξέλιξη της σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα θετικά νέα σήμερα μπορεί να αφορούν στα οικονομικά, γι’ αυτό ίσως πρέπει να αξιοποιήσετε την ημέρα για οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, καλά νέα για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να αξιοποιήσετε την εύνοια του τριγώνου του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Δία στο ζώδιο σας σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, τους νέους, τη δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τις σπουδές, τα επαγγελματικά σας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία σας.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: