ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 21 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 21 Ιουλίου.

H τελευταία ημέρα παραμονής της Αφροδίτης στον Λέοντα ειναι η σημερινή. Από αύριο θα προχωρήσει στη γήινη, πρακτική Παρθένο κι ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Και μπορεί άλλα καλοκαίρια να είναι πιο ανέμελα και οι προβληματισμοί μας να εξαντλούνται στο καυτό θέμα διακοπές, το φετινό καλοκαίρι όμως κρύβει μεγαλύτερους προβληματισμούς από εδώ και κάτω καθώς οι πλανήτες θα περάσουν στην Παρθένο, το ζώδιο της υγείας, των νοσοκομείων, της εργασίας και της παιδείας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Όσο θα αυξάνονται οι περιορισμοί, τόσο θα αυξάνεται και το κύμα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο. Από την αυριανή μέρα, λοιπόν, μπαίνουμε σε ένα αρκετά έντονο διάστημα όχι μονο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η ενέργειά σας είναι έντονη κατά τη διάρκεια της ημέρας και μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Μπορεί να υπάρξουν θετικές λύσεις σε θέματα που αφορούν σπουδές, επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια και νομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι το πιο εύκολο καλοκαίρι της ζωής της καθώς βρίσκεστε συνέχεια κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Σήμερα ίσως σας απασχολήσουν οικονομικά και οικογενειακά θέματα. Από αύριο με την είσοδο της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης σας, θα έχετε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε την ημέρα κυρίως από πλευράς επικοινωνίας και επαφών με τους άλλους, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε απλά για να διασκεδάσετε. Παρά τις αντιξοότητες που ίσως προκύπτουν από αύριο το δικό σας κέφι δεν θα χαθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη μάλλον σας ταλαιπωρούν ερωτήματα σχετικά με την πορεία της δουλειάς σας ή με τις οικονομικές σας προοπτικές. Τα θέματα αυτά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν για καιρό, αλλά ίσως εξελιχθούν όπως ακριβώς τα θέλετε.

ΛΕΩΝ: Η σημερινή ημέρα είναι αυτή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο για να επιτύχετε στους στόχους σας με ευκολία. Το αποψινό βράδυ είναι από τα πιο διασκεδαστικά, αλλά και ερωτικά του Ιουλίου οπότε σχεδιάστε το ανάλογα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, τις ανάγκες των δικών σας ατόμων είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, κι ίσως αυτά σας δημιουργήσουν άγχος και σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας Τα καλά νέα είναι ότι αύριο θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βελτιώνοντας τη διάθεσή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στον Τοξότη παραπέμπει σε ασταμάτητες επαφές είτε για τη δουλειά σας, είτε για θέματα που αφορούν σπουδές, είτε για όλα αυτά τα καθημερινά που έχετε να αντιμετωπίσετε πρακτικά. Συζητήσεις, συσκέψεις, αλληλογραφία και τηλεφωνήματα θα χαρακτηρίσουν την ημέρα σας αλλά το βράδυ έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε με μία έξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα επαγγελματικά σχέδια και το μέλλον της καριέρας σας είναι το θέμα του φετινού καλοκαιριού. Η Αφροδίτη από αύριο φεύγει από αυτόν τον τομέα κι έτσι θα αρχίσετε να διαθέτετε την ενέργειά σας και σε άλλους τομείς. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μεταφράζεται σε επιπλέον άγχος για να βγάλετε πέρα τις όποιες υποχρεώσεις σας. Η ημέρα ωστόσο, παραμένει θετική και εξωστρεφής για σας και μία έξοδος θα σας αποζημιώσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή είναι η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού που θα βιώσετε ως τόσο απαιτητική για εσάς. Το μαύρο δεν θα γίνει άσπρο αλλά το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα κάνει την καθημερινότητα πιο ευχάριστη. Σήμερα θα χρειαστεί μάλλον να τακτοποιήσετε διάφορα πρακτικά οικονομικά ζητήματα είτε για την οικογένεια είτε για τη δουλειά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο βατές ολόκληρης της εβδομάδας, γιατί αυτή η εβδομάδα θα τελειώσει με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Σήμερα ευνοούνται ο τομέας των φίλων, των συνεργατών, των ανθρώπων που αποτελούν το δικό σας κοινωνικό δίκτυο, των στόχων και των συνεργειών.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα σας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, την πορεία της καριέρας σας, αλλά και τα θέματα της καθημερινότητας και της υγείας. Η ημέρα είναι απαιτητική είτε οι απαιτήσεις συγκεντρώνονται στη δουλειά, στην οικογένεια ή στο σπίτι. Η προσωπική σας ζωή θα έχει ευκαιρίες να ανανεωθεί το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 22/07/2021 – 16/08/2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;