ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 2 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 2 Ιουνίου.

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς εντείνοντας την κυκλοθυμία μας και δημιουργώντας μια απόσταση ανάμεσα σε αυτά που θέλει η καρδιά και αυτά που θέλει το μυαλό μας.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Σήμερα όμως η σημαντική αστρολογική επιρροή της μέρας είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Θα παραμείνει στο συναισθηματικό και τρυφερό αυτό ζώδιο μέχρι τις 27.6. Θα επηρεάσει θετικά Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ
η Αφροδίτη περνώντας στον Καρκίνο, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να έχετε πλάνα μετακόμισης ή συμβίωσης ή απλώς να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας ενθαρρύνοντας σας να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να βρείτε τα κατάλληλα εκφραστικά μέσα να προωθήσετε την δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές να τα βελτιώσετε πολλαπλασιάζονται από τώρα μέχρι τις 27/6.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια πιο εξωστρεφής, και γλυκιά περίοδος ξεκινά τώρα και δεν είναι απίθανο αν είστε μόνες-οι να ερωτευθείτε ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Κυρίως το σημαντικό είναι να «περιποιηθείτε» εσάς τους ίδιους.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, παίζει αρκετά με την ψυχολογία σας το επόμενο διάστημα και δημιουργεί μεγαλύτερη κυκλοθυμία σε θέματα σχέσεων ενδεχομένως και μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά μέσα στον τομέα των κοινωνικών επαφών, των φίλων, των νέων σας στόχων και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα αλλά θα δώσει στήριξη και στις σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γίνεστε εσείς πιο φιλόδοξοι; Σας κάνουν οι συνθήκες; Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι σε αυτό τον μήνα γίνεστε λίγο πιο ορατοί στον επαγγελματικό στίβο και μπορεί να επιτύχετε μια διάκριση ή και μια προαγωγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
H Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Καρκίνο και ο έρωτας όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά και σύνορα δεν έχει! Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με διαφορετική κουλτούρα, με ρίζες από το εξωτερικό ή ένα πολυταξιδεμένο άτομο. Θα νιώσετε περισσότερη ελευθερία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
H είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, μπορεί να δώσει μια πιο θερμή διάσταση στην σχέση ή το γάμο σας αλλά από την άλλη να σας ξυπνήσει συναισθήματα ζήλιας ή και κτητικότητας. Θετική επιρροή για τα οικονομικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, δίνει έξτρα έμφαση σε αυτό τον τομέα σχέσεων – συνεργασιών Από τώρα μέχρι τις 27/6 μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α με προοπτικές μακράς δέσμευσης ή να μπείτε σε μια νέα και θετική συνεργασία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να δείτε θέματα υγείας-δουλειάς πιο σοβαρά και να βάλετε τα δυνατά σας να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες. Επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αυτοφροντίδα, περιποίηση της εμφάνισης και της φυσικής σας κατάστασης, καλύτερες σχέσεις με συνεργάτες.

ΙΧΘΥΕΣ
Μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών η Αφροδίτη θα βοηθήσει είτε να βρείτε κάποιο νέο ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι, να ζεστάνετε την σχέση σας αν είχατε πάρει απόσταση και γενικώς να περάσετε καλύτερα στην καθημερινότητα σας και ίσως και λίγο πιο διασκεδαστικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τα 3 πιο ευφυή ζώδια. Μήπως είναι το δικό σου;

– Ιούνιος 2021: Η ζωή μας με τον Ανάδρομο Ερμή

-–Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας