ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 19 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου.

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη να διελαύνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα και η μοναδική της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο που δημιουργεί κάποια τάση για υπερβολές στην ημέρα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από την άλλη το επερχόμενο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί τις σχέσεις, τις δοσοληψίες, τις σοβαρές συζητήσεις, τις δεσμεύσεις προσωπικές και επαγγελματικές αρκεί να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες. Γνωριμίες που γίνονται σήμερα έχουν προοπτική μακροημέρευσης.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί, θα έχετε μια πολύ ενθουσιώδη και θετική ημέρα που μπορείτε να την αξιοποιήσετε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ειδικά με αυτούς που μπορεί να σας έχουν λείψει.

Ταύροι, τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα σε μια αρκετά πιεστική ημέρα φορτωμένη με αρκετές υποχρεώσεις. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη στη δουλειά και πιθανώς και ένα οικονομικό όφελος.

Δίδυμοι, η Τετάρτη είναι η τέλεια ημέρα για να δώσετε στον εαυτό σας την «άδεια» να ακολουθήσει τις επιθυμίες σας, αυτά που σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση. Φανταστική ημέρα για την ερωτική σας ζωή αλλά και για επαγγελματικές επιτυχίες.

Καρκίνοι, δεν είναι ανάγκη να προσπαθείτε συνέχεια να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων. Η σημερινή ημέρα έχει θετικές προδιαγραφές αρκεί να μην τις μπλοκάρετε με την ανάγκη σας συνέχεια να έχετε εσείς τον έλεγχο των εξελίξεων. Αφεθείτε και η ζωή θα σας πάει εκεί που πρέπει.

Λέοντες, είστε στο επίκεντρο για άλλη μια φορά με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και μολονότι αυτή η επιρροή σας δημιουργεί κάποιο άγχος από την άλλη σας κάνει και να ξεχωρίζετε. Η μέρα προσφέρεται για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αλλά και για επαφές με φίλους.

Παρθένοι, η Τετάρτη ξεκινά κάπως νωχελικά και καλά θα κάνετε να μην πιεστείτε και να ακολουθήσετε τους δικούς σας ρυθμούς χωρίς πιέσεις. Όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ τα κέφια σας θα φτιάχνουν. Σήμερα θετική ημέρα για κάποιο επαγγελματικό στόχο.

Ζυγοί, ίσως η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας τόσο για την ερωτική σας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σας. Αν έχετε στον νου κάτι δύσκολο που θέλετε να δώσετε λύση είτε αφορά μια κουβέντα με τον σύντροφό σας είτε με ένα συνεργάτη μην το καθυστερείτε.

Σκορπιοί, τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σήμερα αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και να κάνετε παρορμητικές και άτσαλες κινήσεις. Αντιθέτως πρέπει να ρεαλιστικά τα δεδομένα σας και πιθανώς να προχωρήσετε και σε κάποιες συζητήσεις.

Τοξότες, μια αισιόδοξη και με προοπτικές ημέρα η Τετάρτη και πιθανώς να ανοίξει με κάποιο τρόπο και τους ορίζοντες σας είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά είτε όμως και σε ερωτική σχέση. Μια θετική ημέρα να κάνετε ένα πρώτο βήμα σε όποια κατεύθυνση επιθυμείτε.

Αιγόκεροι, αν υπάρχουν διάφορα πράγματα που σας απασχολούν και στο παρελθόν δεν τους δώσατε σημασία σήμερα έχετε την ευκαιρία να τα φέρετε στο τραπέζι και να τα συζητήσετε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Υδροχόοι, η Σελήνη στον Λέοντα παραπέμπει στις πιο σημαντικές σας σχέσεις σήμερα και είναι σίγουρα η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε θέματα τα οποία πιθανώς δεν είχατε την ευκαιρία το προηγούμενο διάστημα. Πιθανώς να υπάρχει και μια νέα γνωριμία ή μια πιο επίσημη δέσμευση.

Ιχθύες, η Τετάρτη είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Από την άλλη είναι μια θετική ημέρα και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Κυνηγήστε τα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια