ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 16 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στο πρακτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου στρέφοντας την προσοχή μας τόσο σε θέματα επαγγελματικά, θέματα παιδείας αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με τη φυσική μας κατάσταση και υγεία.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Βέβαια στο ζώδιο του Ερμή η Σελήνη μάς υπενθυμίζει την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να μας προβληματίσει περισσότερο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ψυχραιμία!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση με ένα συνεργάτη σας και να είστε πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι στα θέματα της δουλειάς. Καλή μέρα και για να ασχοληθείτε με θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην τα παίρνετε όλα προσωπικά κι επίσης μην αναλαμβάνετε εσείς ευθύνη για όλα. Στα προσωπικά θα έχετε καλύτερες προδιαγραφές. Βρείτε χρόνο για να περάσετε κάποιες ώρες πιο διασκεδαστικές με το ταίρι σας ή τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί για κάποιους από σας να υπάρχουν δυσάρεστα συναισθήματα ή να μην έχετε πολλά κέφια αλλά θα ήταν καλύτερα να τα μοιραστείτε. Μην απομονώνεστε! Αν νιώθετε πίεση από κάποιο δικό σας άτομο βάλτε τα όρια σας ξεκάθαρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην δουλειά ή το σπίτι ζητήστε βοήθεια σήμερα για να το διαχειριστείτε καλύτερα. Υπάρχουν πρόθυμα άτομα να σας βοηθήσουν. Από την άλλη ίσως νιώθετε κάποια αμφιβολία για ένα φιλικό σας άτομο.
ΛΕΩΝ: Θετική μέρα για τα οικονομικά σας αρκεί να είστε πρόθυμοι να τα δείτε στη λεπτομέρεια τους. Συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ευνοούνται περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας σημαίνει μέρα με ιδιαίτερο στρες. Ίσως έχετε την τάση να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα αντέχετε καθώς είστε κι από τη φύση σας ιδιαίτερα ελεγκτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι και πιο άτονοι. Έχετε φορτωθεί με πολλά και χρειάζεται να βρείτε μια ισορροπία με το χρόνο που έχετε να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμική η σημερινή μέρα, εκπέμπετε περισσότερη αυτοπεποίθηση ενώ ευνοείται ιδιαίτερα η συλλογική εργασία. Φίλοι και συνεργάτες είναι δίπλα σας να σας στηρίξουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια μέρα με ιδιαίτερη έμφαση στα επαγγελματικά ή στην οικογένεια και με πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Με κάποιο τρόπο επωμίζεστε με περισσότερες ευθύνες και το πρόγραμμα είναι κάπως πιο ασφυκτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θετικότερες προδιαγραφές έχει η σημερινή μέρα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Το μυαλό σας βέβαια είναι στα μελλοντικά σας σχέδια αλλά ακόμη τα πράγματα είναι σε σύγχυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να επιλύσετε πιο άνετα οικονομικά προβλήματα, να διαπραγματευτείτε επαγγελματικούς όρους, να είστε πιο πειστικοί. Αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας σε όλα και να αφήσετε τις θεωρίες στην άκρη.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσέξτε τις υπερβολικές αντιδράσεις αν δέχεστε κριτική κι επίσης αποφύγετε κι εσείς να είστε πολύ δηκτικοί με τους άλλους. Καλή μέρα για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Αποφύγετε εντάσεις στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποιο ζώδιο θα τα βρείτε σκούρα αν κάνετε σχέση

– Αυτά είναι τα 7 ζώδια που συνήθως ερωτεύονται το «λάθος» άτομο

– Ποια ζώδια είναι άνδρες για σπίτι