ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη δημιουργεί σύνοδο με τον Πλούτωνα και δημιουργεί προϋποθέσεις για συναισθηματικούς χειρισμούς και εντάσεις σε σχέσεις, ιδίως στον χώρο της δουλειάς. Εμφανίζονται εμπόδια πρακτικά που πρέπει να επιλύσουμε, ενώ βρίσκουμε αντιστάσεις από τρίτους που ενδιαφέρονται να προφυλάξουν μόνο το συμφέρον τους.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες μας διευκολύνει αμβλύνοντας την ένταση στις σχέσεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Αρνητικά συναισθήματα ή και καχυποψία φέρνει η σύνοδος Σελήνης – Πλούτωνα στον Αιγόκερο. Τα επαγγελματικά σας ίσως σας ανησυχούν ή κάποιος συνεργάτης ενεργεί με τρόπο που νιώθετε ότι σαμποτάρει τη δουλειά σας. Αν δεν είστε βέβαιοι για κάτι μην υποθέτετε τα χειρότερα και μην αφήνεστε στο θυμό να σας οδηγήσει σε συμπεριφορές που μπορεί να μετανιώσετε. Οι βραδινές ώρες είναι πιο θετικές για μία συζήτηση σε βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ: Η δύσκολη όψη της Σελήνης φέρνει δυσκολίες στις επαφές σας. Θα αντιμετωπίσετε περίεργες συμπεριφορές ίσως από έναν φίλο, έναν συνάδελφο ή και τον σύντροφό σας. Επιχειρήστε να συζητήσετε τι μπορεί να έχει στο μυαλό του, αλλά αν δεν υπάρχει διάθεση για ανταπόκριση προχωρήστε με το πρόγραμμά σας. Τις βραδινές ώρες μπορεί να σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεση σας ίσως βαρύνει σήμερα ακόμα κι αν δεν συμβαίνει κάτι δυσάρεστο σε εσάς προσωπικά. Μην αφήνεστε στην απογοήτευση για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Δείτε αν μπορείτε να βοηθήσετε σε κάτι πρακτικά, δώστε φροντίδα σε σας και τους ανθρώπους σας και προσπαθήστε να κρατήσετε ακμαίο το ηθικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και αν έχετε την πρόθεση να βοηθήσετε ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας με τις συμβουλές σας αυτές μπορεί να ερμηνευτούν σαν κριτική. Αντί για υποδείξεις προτιμήστε να δείτε πώς μπορείτε πρακτικά να ελαφρύνετε το βάρος τους. Δείξτε προσοχή στα όριά σας αλλά και σε μία ερωτική σχέση που μπορεί να σας δελεάζει, αλλά ίσως κρύβει παγίδες.

ΛΕΩΝ: Δεν μπορείτε να τους ικανοποιείτε όλους, ειδικά στον τομέα της εργασίας σήμερα. Ό,τι κι αν κάνετε πάντα κάποιος θα θέλει περισσότερα ή διαφορετικούς χειρισμούς και σε εσάς μένει μόνο ο θυμός. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και μην μπαίνετε σε άλλες διαδικασίες. Εκτονώστε την ενέργειά σας σε μία δραστηριότητα και περιμένετε το βράδυ που θα είναι πιο ήρεμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτός από το γεμάτο με υποχρεώσεις πρόγραμμά σας, σήμερα ίσως προκύψουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα, οπότε χρειάζεται προσοχή. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι φιλική προς το ζώδιο σας αλλά η δύσκολη όψη που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ίσως φέρει εκνευρισμό που εκδηλώσετε με λάθος τρόπο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναβάλλετε ή αποφύγετε τις σημερινές σας υποχρεώσεις γιατί όσο τις αφήνετε σε εκκρεμότητα, το μυαλό σας γεμίζει με άγχη. Προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε άμεσα με όσα σας πιέζουν για να εξασφαλίσετε χρόνο να ξεκουραστείτε. Το απόγευμα προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει να το εκφράσετε με τον σωστό τρόπο, ειδικά αν αφορά ένα πολύ κοντινό σας συναισθηματικά ή συγγενικά πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν είναι ανάγκη να νιώσετε κάποια εξωτερική πίεση για να πέσετε ψυχολογικά. Τα εσωτερικά άγχη και τα προβλήματαπου σας απασχολούν καιρό σας ζορίζουν ψυχολογικά σήμερα, μία από τις πιεστικές ημέρες στο πρόγραμμά σας. Αν σας γίνει κάποια πρόταση είτε από φίλους είτε από συνεργάτες μην βιαστείτε να υποσχεθείτε συναντήσεις γιατί το πρόγραμμά σας είναι αρκετά γεμάτο σήμερα. Η επικοινωνία είναι δύσκολη σήμερα, και ίσως οι τόνοι υψωθούν το μεσημέρι. Δώστε έμφαση στην αυτοκυριαρχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκαμπανεβάσματα έχει η σημερινή μέρα για την διάθεση και την ενέργειά σας. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας με έναν ήπιο ρυθμό για να τα καταφέρετε. Μην αφήνετε χώρο στον εκνευρισμό που πάει να δημιουργηθεί γιατί τα νεύρα ίσως σας κάνουν να μην μπορείτε να ελέγξετε αυτά που θα πείτε. Τα οικονομικά ή τα παιχνίδια εξουσίας στη δουλειά ίσως σας πιέζουν ιδιαίτερα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας όλη την ημέρας ίσως βλέπετε τα πλάνα σας να μην ολοκληρώνονται όπως θα θέλατε κυρίως αν το πρόγραμμα που έχετε εξαρτάται από άλλους, είτε είναι συνεργάτες είτε φίλοι σας. Μην το παίρνετε προσωπικά καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις συνέργειες και τις ομαδικές προσπάθειες, αντίθετα δημιουργεί προϋποθέσεις για χειριστικά παιχνίδια. Ψυχραιμία και ευελιξία είναι το κλειδί. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην εκνευριστείτε ακόμα κι αν τελευταία στιγμή αναβληθούν τα σχέδιά σας ακόμα και με φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα και να περιμένετε να ολοκληρωθεί όπως θα θέλατε. Παρά την καλή σας διάθεση υπάρχουν απρόβλεπτοι παράγοντες που σας βγάζουν εκτός προγράμματος. Μη βάζετε, λοιπόν, χρονοδιαγράμματα ειδικά αν πρόκειται για τις επαγγελματικές σας ασχολίες για να αποφύγετε το άγχος. Ίσως σήμερα ξανασκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να αποφύγετε στο μέλλον τα λάθη του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε ότι ο χρόνος είναι αντίπαλός σας σήμερα, καθώς μάλλον δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα θα θέλατε μέσα στην ημέρα. Ίσως δεχτείτε προκλήσεις από συνεργάτες ή από άτομα με επιρροή στα επαγγελματικά σας. Το απόγευμα ίσως φέρει διαφωνίες με το σύντροφο σας ή ένα φίλο μάλλον για κάτι που κρατάτε μέσα σας καιρό και με μια αφορμή ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Ίσως δεν έχετε διαχειριστεί ή εκφράσει αποτελεσματικά τον θυμό που κρατάτε για καιρό.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Ζυγοί στις σχέσεις τους

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021