ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Τετάρτη 12 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου.

Στον απόηχο της νέας Σελήνης κινείται το πρωινό της Τετάρτης με τη Σελήνη να επιμένει…γήινα και σταθερά στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το μεσημέρι. Το τετράγωνο με τον Δία μας δημιουργεί μια τάση δύσκολα να ικανοποιούμαστε και να ψάχνουμε σε διάφορες δραστηριότητες ή συζητήσεις να βρούμε αυτό που θα μας ιντριγκάρει περισσότερο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από τις 15:43 που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους η ενέργεια είναι πολύ πιο ανάλαφρη και αέρινη εξαιρετική για επαφές και επικοινωνία ενώ το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο κάνει τη σημερινή μέρα ιδανική για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, εμπορικές, επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Αξιοποιήστε την!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Εξαιρετική μέρα για οργάνωση πρακτικών επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων αλλά και για να αναλάβετε μια δέσμευση, να υπογράψετε μια συμφωνία, να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Λίγο πιο επιβαρυμένο το πρωινό καθώς θα έχετε αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά και μπορεί να επιτύχετε μια θετική επαγγελματικοοικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο βαρύ το πρωινό ή μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια και να νιώθετε κουρασμένοι. Όμως με το που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας στις 15:43 θα αλλάξει τελείως η διάθεση σας και θα ξαναβρείτε την ενεργητικότητα σας. Σπουδαίο το βράδυ για σοβαρές δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μέχρι το μεσημέρι σας απασχολεί η συλλογική δουλειά και οι νέοι στόχοι σας. Θα έχετε όμως την αμέριστη συμπαράσταση φίλων και συνεργατών. Τις απογευματινές ώρες θα θέλετε απλά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε!

ΛΕΩΝ: Μέχρι το μεσημέρι θα έχετε ένα πιο πιεστικό πρόγραμμα και ενδεχομένως να υπάρχουν πολλά άτομα που κάτι θα θέλουν και θα διασπούν την προσοχή σας. Από το απόγευμα κι έπειτα φτιάχνει η διάθεση σας και κάνετε πλάνα για εξόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιο άνετη η μέρα μέχρι νωρίς το απόγευμα και θα υπάρχει μια καλύτερη ροή στις εξελίξεις. Τα θέματα της καριέρας και τα διλήμματα ίσως που έχετε στη δουλειά θα σας απασχολήσουν στην πορεία. Αν έχει προκύψει πρόταση η μέρα προσφέρεται για δεσμεύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο αλλά με τη θετική όψη Ερμή – Κρόνου είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διακανονισμούς και να αναλάβετε ευθύνες προσωπικά κι επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο εντατικοί οι ρυθμοί μέχρι το μεσημέρι και πιο πολλές οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς καθώς είμαστε στον απόηχο της νέας Σελήνης. Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο το απόγευμα και με καλές προοπτικές για μια ευτυχή κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι το μεσημέρι σας απασχολούν πιο πολύ η δουλειά και ίσως και κάποια θέματα υγείας. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχει περισσότερη εξωστρέφεια και το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου βοηθά σε συζητήσεις για σχέσεις και συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άνετη η μέρα σας μέχρι τις απογευματινές ώρες και με καλή ροή σε ότι προκύπτει. Από το απόγευμα κι έπειτα θα σας απασχολήσουν ζητήματα της δουλειάς ή της φυσικής σας κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο πιεστικό το πρωί της Τετάρτης με έγνοιες για το σπίτι, τη δουλειά ή για τα προσωπικά σας. Από το απόγευμα όμως ποιος σας πιάνει αφού οι πλανήτες στους Διδύμους σας κλείνουν το μάτι και φτιάχνουν τα κέφια σας!

ΙΧΘΥΕΣ: Αν και επικρατεί φρενίτιδα στην καθημερινότητα σας σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί στη δουλειά και να βγάλετε πέρα υποχρεώσεις. Το απόγευμα διαθέστε λίγο χρόνο στο σπίτι και την οικογένεια.