ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου.

Το Σαββατοκύριακο έχει μια ποικιλία όψεων. Κάποιες από αυτές προσφέρουν και ευκαιρίες ψυχαγωγίας κυρίως το Σάββατο βράδυ. Η σύνοδος της Σελήνης από τον Τοξότη με την Αφροδίτη, είναι μια υπέροχη όψη για τις επαφές, τις σχέσεις, τις βόλτες μας, τις κοινωνικές μας δραστηριότητες. Σε γενικές γραμμές, λόγω των απαιτητικών όψεων Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη, το Σαββατοκύριακο θα έχει και αρκετή πίεση.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Έτσι κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε κάποιες ώρες ή να ασχοληθείτε με το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτές οι όψεις μερικές φορές δείχνουν μεγαλύτερη ένταση, έκφραση θυμού ή και μια εκρηκτική συμπεριφορά, που συνήθως η αιτία της είναι συσσωρευμένα αρνητικά συναισθήματα για καιρό.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η όψη συνόδου ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει ξεχωριστή λάμψη στο βράδυ του Σαββάτου. Φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους, μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη ειδικά σε ένα τόσο πιεσμένο διάστημα όσο είναι αυτό που περνάτε με την κόντρα των πλανητών από τον Ζυγό. Εκμεταλλευτείτε κάποιο ταλέντο σας γιατί υπάρχει πιθανότητα να βγάλετε χρήματα από αυτό. Δώστε περισσότερη σημασία, ακόμη και σε ιδέες που μοιάζουν τρελές.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι αργά το απόγευμα και τις απαιτητικές όψεις του ανάδρομου Ερμή με Ήλιο και Άρη, αυτό το σαββατοκύριακο δείχνει αρκετά κουραστικό. Όμως φαίνεται ότι μπορεί να σας δώσει και κάποια ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο. Είτε σε μια ερωτική σχέση είτε ακόμη και σε επαγγελματικά θέματα μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει. Παρά την κούραση μπορεί να περάσετε όμορφα. Είστε single; Μη διστάσετε να βγείτε έξω. Με την όψη Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ακόμη κι αν είναι μόνο ένα φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου στον Τοξότη σας μετατρέπει σε μαγνήτη για τους άλλους και ενισχύει την κοινωνικότητα σας. Εκτός από την ερωτική σας ζωή, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Δεν χρειάζεται να πείτε σε όλους «ναι». Σκεφτείτε πώς και με ποιους θα περάσετε πιο χαλαρά και θα είστε πιο χαρούμενοι. Προσέξτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία και τις παρεξηγήσεις γιατί αυτό το Σαββατοκύριακο ο κυβερνήτης σας Ερμή είναι σε ανάδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Προσπαθήστε να κατευνάσετε όσο μπορείτε το άγχος σας, κυρίως για τα επαγγελματικά σας. Η σύνοδος Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να σας δώσει εξαιρετικές ιδέες ανανέωσης στον τομέα της καριέρας. Για κάποιους θα μπορούσε να είναι και μια πρόταση για δουλειά που θα τους ενδιαφέρει. Κυρίως για τους γεννημένους τον Ιούνιο. Ενδεχομένως αυτή η όψη να φέρει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, με πολλές υποσχέσεις επαγγελματικά ή και φιλικά. Προσπαθήστε όμως να είστε γειωμένοι και μην πετάτε.

ΛΕΩΝ: Το Σάββατο είναι πιο πιεστικό με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με τον σύντροφο ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε αδιέξοδες συζητήσεις. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα έχει μετακινηθεί στον Τοξότη και θα σχηματίσει σύνοδο με την Αφροδίτη. Αυτό ευνοεί τις επαφές, τα φλερτ, τις γνωριμίες, τις συζητήσεις, μια βόλτα με το ταίρι σας ή φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το Σάββατο έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να επικοινωνήσετε με κόσμο και γενικώς έχει μια εξωστρέφεια. Δεν έχει σημασία αν το δημιουργικό σας πνεύμα βγει σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, σε μια επιχειρηματική ιδέα ή σε μια ερωτική εξομολόγηση. Σημασία έχει ότι θα νιώθετε καλύτερα και θα έχετε περισσότερη διάθεση. Είναι ένα από τα θετικά Σάββατα του μήνα ακόμη κι αν προκύψει μια πιο δύσκολη κατάσταση. Προσέξτε μόνο να κατευνάσετε τον ενθουσιασμό σας στην περίπτωση που δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση. Ακόμη κι αν είναι η ιδανική για σας, ζητήστε πρώτα να μάθετε όλες τις καυτές λεπτομέρειες και μετά ενθουσιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Ένα σαββατοκύριακο με αρκετό σασπένς, καθώς Ήλιος-ανάδρομος Ερμής και Άρης συναντώνται μεταξύ τους στο ζώδιο σας και σας ζορίζουν. Το βράδυ του Σαββάτου δίνει μια ξεχωριστή αύρα στην επικοινωνία, καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσετε λίγο τη σχέση σας, να βγείτε, να φλερτάρετε, μιας και αυτή η όψη ευνοεί τους έρωτες και τις νέες γνωριμίες. Βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρόκειται απαραίτητα για σχέσεις ζωής, αλλά και λίγη περιπέτεια και ενθουσιασμός δεν έβλαψε κανένα. Πολύ ωραία όψη επίσης για να γνωρίσετε έναν καινούριο φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ έχουμε και συνάντηση Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό; Όψεις που σας οδηγούν να σκέφτεστε εμμονικά ή πιεστικά τις εξελίξεις σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία. Ίσως νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας δίνει αρκετή προσοχή ή δεν εκδηλώνει όπως θα θέλατε τα συναισθήματα του. Ή ένας συνεργάτης στη δουλειά σάς υπονομεύει ή δημιουργεί παρασκήνιο εις βάρος σας. Μην πιέσετε πολύ τα πράγματα, διότι μπορεί να κατηγορηθείτε πάλι για γκρίνιες ή ότι υπερβάλλετε. Αντίθετα, απολαύστε τη σύνοδο Σελήνης-Αφροδίτης το βράδυ του Σαββάτου για να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Σάββατο είναι σχετικά πιο πιεσμένο και μπορεί να υπάρχουν ένα σωρό εκκρεμότητες από την εβδομάδα, που μπορεί να σας πιέσουν να τις ολοκληρώσετε ή να έχετε και λίγη δουλειά ή υποχρεώσεις. Το βράδυ όμως, καθώς η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σας και συναντά την Αφροδίτη, μπορεί να έχετε μια ωραία έμπνευση για ένα δημιουργικό σχέδιο ή μια πρόταση από φίλους για κάτι που θα διασκεδάσετε πολύ. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια έντονη κινητικότητα στις ερωτικές σας σχέσεις ή γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα ήταν κακή ιδέα να προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι ώστε να αναζωογονήσετε την ατμόσφαιρα του και να αναδιαμορφώσετε τη διακόσμηση του. Διώξτε ό,τι περιττό πιάνει χώρο ή παλιά αντικείμενα που δεν έχουν καμία χρηστικότητα. Μην πετάξετε τις αναμνήσεις σας, απλά μην ζείτε σε ένα πολύ πηγμένο χώρο που δεν σας επιτρέπει ούτε να κινηθείτε ελεύθερα, ούτε να αναπνεύσετε καθαρά. Βρείτε ανέξοδους τρόπους να ομορφύνετε το σπίτι σας και κανονίστε κι ένα ωραίο γεύμα με την οικογένεια σας. Το βράδυ του Σαββάτου έχει ένα πιο ευχάριστο χαρακτήρα, μολονότι μπορεί να νιώθετε κάπως άκεφοι για εξόδους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Σκορπιό δεν προμηνύει χαλάρωση ούτε το Σάββατο. Το μυαλό σας θα γυρίζει συνέχεια γύρω από τα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα που σας πιέζουν. Οι απαιτητικές όψεις Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη στον Ζυγό δημιουργούν μεγαλύτερη ένταση στην επικοινωνία και πρέπει να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση. Όμως μια πολλά υποσχόμενη σύνοδος ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Τοξότη το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα στο Σαββατοκύριακο σας. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυθόρμητοι, βγείτε λίγο, ανταποκριθείτε σε καλέσματα φίλων, φλερτάρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Το Σάββατο φαίνεται να σας απασχολεί περισσότερο η καθημερινότητα σας και οι υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια. Πιθανώς να μην έχετε ολοκληρώσει τις επαγγελματικές εκκρεμότητες της εβδομάδας και να τις μεταφέρατε το Σάββατο. Οι όψεις Ήλιου-ανάδρομου Ερμή-Άρη μπορεί να σας δώσουν εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφό σας μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση. Προσοχή μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι σημαίνει όταν λείπει κάποιο στοιχείο (Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό) από τον αστρολογικό χάρτη σας και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό

Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τις 07/10/2021;

Το γλυκό του Ζυγού: Στρούντελ με Μήλο, Κρέμα και Κανέλα