ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 5 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 5 Ιουνίου.

Το Σάββατο η κύρια όψη της ημέρας είναι αρκετά «σκοτεινή» και χειριστική. Αναφέρομαι στην αντίθεση ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη «παιχνιδιών εξουσίας», αντιπαραθέσεων, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι αυτά της παρορμητικής ομάδας δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Κριό κάνοντας μας πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα και απρόσεκτους στη δράση μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Θέματα της οικογένειας και της δουλειάς θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, πολιτικούς, θρησκευτικούς λόγους, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Προσέξτε το κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στις εξόδους με φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να ανοίξετε κουβέντα για θέματα που αφορούν οικονομικά καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Δεν είναι μια καλή μέρα να πάρετε ρίσκο. Πιθανώς να σας ταλαιπωρεί ένα οικονομικό ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έντονα κυκλοθυμική μέρα με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα και τον Άρη μάλιστα στο ζώδιό σας να σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και μην απαντάτε με επίθεση σε μια πιθανή επίθεση. Προσοχή κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά. Ακόμη προσπαθήστε να κατανοήσετε γιατί πιθανώς έχετε ψυχοσωματικές αντιδράσεις και πώς συνδέονται με τις σκέψεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη κυρίως με τον σύντροφο ή τους φίλους σας. Ακόμη προσέξτε περισσότερο και θέματα που αφορούν τα παιδιά αν είστε γονείς.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει τις οικογενειακές αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα βαθιά των σχέσεων και των συναισθημάτων «κολυμπάτε» το Σάββατο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους και στην οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά κι αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει το Σάββατο. Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην πορεία του Σαββάτου να υπάρχει κλίμα έντασης στον χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στον χώρο της δουλειάς κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Επιλέξτε σοφά τις μάχες σας. Σημασία έχει να κερδίσει η σχέση κι όχι ο εγωισμός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες και προϊσταμένους. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Σήμερα ο Άρης έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα και μπορεί να ξύσει πληγές.

ΙΧΘΥΕΣ: Νευρικές μέρες για την επικοινωνία αυτές εδώ. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε και ανάδρομο Ερμή που δεν βοηθά πολύ στις επαφές μας. Προσέξετε λίγο περισσότερο στις σχέσεις σας, καθώς εκεί στρέφεται περισσότερο η προσοχή σας σήμερα με την αντίθεση Άρη – Πλούτωνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Τα 3 πιο ευφυή ζώδια. Μήπως είναι το δικό σου;

– Ιούνιος 2021: Η ζωή μας με τον Ανάδρομο Ερμή

-–Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας