ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 30 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 30 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και το Σάββατο στη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας αλλά πλανάται ένα σύννεφο πάνω από τη μέρα καθώς το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο ρίχνει κάπως πιο βαριά τη σκιά του σε επίπεδο ψυχολογίας. Από την άλλη, κάνει την μέρα ιδιαίτερα παραγωγική για όσους αποφασίσουν να το ρίξουν στην δουλειά, να αναλάβουν ευθύνες ή να ασχοληθούν με τις πρακτικές υποχρεώσεις τους. Το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα που ο πλανήτης της δράσης, της αποφασιστικότητας, της γενναιότητας αλλά και της επιθετικότητας ο Άρης, παραμένει στον Ζυγό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το απόγευμα του Σαββάτου προχωρά στο ζώδιο της παραδοσιακής διακυβέρνησής του τον Σκορπιό. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει και στη διάρκεια της Κυριακής στρέφοντας πιο πολύ την προσοχή μας στις υποχρεώσεις μας και τα «πρέπει» της δουλειάς και της υγείας.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα και το Σάββατο σε μια μέρα που έχετε ίσως πολλά να κάνετε ή έχετε κανονίσει κάποιες συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς για να περάσετε μαζί κάποιες ώρες. Το Σάββατο είναι και η τελευταία ημέρα όμως που παραμένει απέναντι σας ο Άρης στον Ζυγό. Μετά από ενάμισι μήνα που η πολιορκία του σας ζόρισε σε πολλά επίπεδα και κυρίως σε αυτό των σχέσεων ή των οικογενειακών σας υποθέσεων, ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό, το απόγευμα του Σαββάτου και στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικά κυρίως θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα σε ένα πιο ευαίσθητο και ψυχολογικό τομέα στο ωροσκόπιο σας παραπέμποντας στην ανάγκη για λιγότερες συναναστροφές και περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο όσους πραγματικά αγαπάτε και νιώθετε κοντά σας. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα της παραμονής του Άρη, στον Ζυγό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης θα προχωρήσει στον Σκορπιό, το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις, τις συνεργασίες και το γάμο για σας τους Ταύρους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Σελήνη στον Λέοντα, το Σάββατο σας βρίσκει σε μια πολύ κοινωνική φάση με επαφές, συζητήσεις και βόλτες με φίλους, γνωστούς και αγαπημένους. Το Σάββατο όμως είναι και η τελευταία μέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό, μια επιρροή που σας συνόδεψε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και σας οδήγησε σε νέους τρόπους σκέψης και δράσης. Από το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης περνά στον Σκορπιό κι ίσως ανακαλύψετε ότι ο διάδρομος που λειτουργεί ως κρεμάστρα σπίτι σας έχει κι άλλες λειτουργίες πολύ πιο σημαντικές για το ρόλο που έχει δημιουργηθεί από τον κατασκευαστή του. Καιρός λοιπόν να θυμηθείτε γιατί τον αγοράσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα, στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββάτου απαιτώντας να διαθέσετε χρόνο τόσο για τις πρακτικές όσο και για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Τα σπουδαία νέα όμως αγαπητοί μου Καρκίνοι έρχονται το απόγευμα του Σαββάτου που ο Άρης αποχωρεί από το σημείο πολιορκίας προς το ζώδιο σας, τον Ζυγό και περνά σε ένα ζώδιο πιο φιλικό και υποστηρικτικό για σας τον Σκορπιό, ανάβοντας την σπίθα τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και σε θέματα που σχετίζονται με την δημιουργία, την προβολή της δουλειάς σας, τις επιχειρήσεις αλλά και τα παιδιά. Σιγά σιγά θα δώσετε περισσότερη ενέργεια σε τομείς που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και πιο ευχαριστημένους από τις εξελίξεις στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο σας το Σάββατο σας διευκολύνει στο πρόγραμμα σας και ο μόνος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι να μπείτε σε συζητήσεις που είναι αδιέξοδες για υποκειμενικούς, ιδεολογικούς λόγους ή για θέματα πεποιθήσεων. Καλύτερα να το αποφύγετε γιατί θα χάσετε την ενέργεια σας χωρίς λόγο. Προσοχή και σε οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Κι από το απόγευμα του Σαββάτου που περνά ο Άρης στον Σκορπιό, δεν πρέπει να σπαταλάτε χωρίς ουσιαστικό λόγο την ενέργεια σας γιατί θα την χρειαστείτε στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα στη μεγαλύτερη διάρκεια του Σαββάτου σε μια ουδέτερη σχετικά θέση για το δικό σας ωροσκόπιο και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα αλλά και να ξεκουραστείτε ή έστω να κλείσετε εκκρεμότητες που έχετε από την εβδομάδα που τελειώνει. Το σπουδαίο νέο όμως αγαπητοί μου Παρθένοι, είναι η έξοδος του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο παρέμεινε από τα μέσα Σεπτεμβρίου και η είσοδος του σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός για σας συμβολίζει τον τομέα της επικοινωνίας, της έκφρασης των σκέψεων σας είτε προφορικά είτε γραπτά, των σπουδών, των μετακινήσεων αλλά και των ανθρώπων που αποτελούν το στενό σας περιβάλλον των συγγενών αλλά ακόμη και της γειτονιάς που μένετε.

ΖΥΓΟΣ: Τελευταία ημέρα για το ταξίδι του Άρη στο ζώδιο σας που ξεκίνησε στα μέσα Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται με την είσοδο του στον Σκορπιό το απόγευμα του Σαββάτου. Αποχαιρετάτε λοιπόν την παρόρμηση, την βιασύνη, τον άκρατο ενθουσιασμό και την δράση με κάθε κόστος και καλωσορίζετε μια κάπως πιο αργή αλλά ουσιαστική και παραγωγική προσέγγιση στα πράγματα και κυρίως στις οικονομικές σας προσδοκίες. Σε γενικότερα πλαίσια, θα λέγαμε ότι το Σάββατο είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, με ευκαιρίες για επαφές με φίλους και περισσότερες κοινές δραστηριότητες με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τελευταία ημέρα που ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης παραμένει στο πιο νεφελώδες, μυστικό, παρασκηνιακό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που πήρε θέση από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου περνά στο ζώδιο σας για να νιώσετε ότι έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας ξανά και να ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στην ζωή σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήρθε η στιγμή να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα και να οδηγήσετε την ζωή σας εκεί που θέλετε παρακάτω. Τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ενώ

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει μια διάθεση εξωστρέφειας στην σημερινή μέρα που για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό αφού το απόγευμα του Σαββάτου αποχωρεί από το ζώδιο της αδυναμίας του και εισέρχεται στον Σκορπιό. Από τον Σεπτέμβριο που ξεκίνησε το ταξίδι του πολλά έχουν αλλάξει στους στόχους, στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν κι αποτελούν το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό δίκτυο. Ενδεχομένως κάποιες σχέσεις να δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα ή και να τελείωσαν. Μπορεί να κουραστήκατε με κάποιες συμπεριφορές και να πήρατε αποφάσεις να δώσετε τέλος σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά και απλά σας ταλαιπωρούν. Το απόγευμα του
Σαββάτου ο Άρης θα πάρει θέση στον Σκορπιό και μέσα στον επόμενο ενάμισι μήνα θα βάλετε ακόμη πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, δημιουργώντας μεγαλύτερη φασαρία και ένταση είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι. Το απόγευμα του Σαββάτου σταματά την πολιορκία του προς το ζώδιο σας και θα περάσει σε ένα πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Σκορπιό. Από την νέα του θέση, σας καλεί να δουλέψετε όχι πιο σκληρά αλλά πιο έξυπνα και να μοιραστείτε τις ευθύνες και με άλλους στην ζωή σας ή να συνεργαστείτε περισσότερο για να υλοποιηθούν οι στόχοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις έρχεται το Σάββατο αγαπητοί μου Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Λέοντα. Επαφές με φίλους, ευκαιρίες για εξόδους, συζητήσεις, γνωριμίες θα είναι μέρος της ημέρας σας. Το Σάββατο όμως είναι και η τελευταία μέρα που ο Άρης θα βρίσκεται στον Ζυγό, σε ένα ζώδιο υποστηρικτικό προς το δικό σας που παρέμεινε σε όλη την διάρκεια από τα μέσα του Σεπτέμβρη. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Άρης προχωρά σε ένα πιο δυναμικό σημείο στο ωροσκόπιο σας στο μεσουράνημα, στον τομέα της καριέρας και για τον επόμενο ενάμισι μήνα το μότο του είναι «κάντε πέρα να περάσω κάντε πέρα να διαβώ»!

ΙΧΘΥΕΣ: Με την Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα το Σάββατο, η μέρα ευνοεί τακτοποιήσεις σε εκκρεμότητες της εβδομάδας και παραπέμπει σε κάποιες υποχρεώσεις είτε στο χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Από την άλλη, είναι μια μέρα που συζητάτε ίσως και για κάποια επαγγελματική και οικονομική πρόταση. Το Σάββατο είναι και η τελευταία ημέρα παραμονής του Άρη στον Ζυγό ολοκληρώνοντας το ταξίδι του σε αυτό το ζώδιο που η αλήθεια είναι ότι ίσως σας κούρασε με πολλές αστάθειες είτε σε προσωπικό είτε σε οικονομικό επίπεδο, το απόγευμα του Σαββάτου.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Τι ζώδιο είστε και σε ποιο δεκαήμερο του ζωδίου ανήκετε;

Τα ανατριχιαστικά χαρακτηριστικά των ζωδίων

Καλές και δύσκολες μέρες του Νοεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια