ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 3 Ιουλίου

Unsplash

Tο LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 3 Ιουλίου.

 

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Κριού αλλά από το πρωί μέχρι τις 3:27 το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα κάνει αρκετά πιο ευχάριστο το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ας το εκμεταλλευτούμε εν όψει μιας ιδιαίτερα απαιτητικής και πιο βαριάς Κυριακής.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ : Θα θέλατε να έχετε άμεσες εξελίξεις για να καταλάβετε πως μπορεί να διαμορφωθούν τα πράγματα για σας κι όταν δεν προκύπτουν απογοητεύεστε. Και τότε σας πιάνει μια καταναλωτική μανία που ειδικά σήμερα πρέπει να την προσέξετε.

ΤΑΥΡΟΣ:Και στον δικό σας δρόμο τα εμπόδια που συναντάτε σας ταλαιπωρούν όταν έχουν το χαρακτήρα μιας δυσκολίας που σχετίζεται με διαφορετικές απόψεις που εσείς πρέπει να ισορροπήσετε. Το απόγευμα πολύ πιο ευχάριστο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δύσκολα παίρνετε τις υποχρεώσεις σας ελαφρά και πιθανώς να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Δεν είναι απαραίτητο πάντως μέσα σε όλα να είστε ευχάριστοι και στους άλλους. Το απόγευμα πάρτε το χρόνο σας κι ασχοληθείτε μόνο με ό,τι ευχαριστεί εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας ή αυτά που σκέφτεστε με τους άλλους αλλά αυτό δεν πρέπει να αφορά ένα στενό φίλο ή το σύντροφο σας. Μην φτιάχνετε τοίχους…ανάμεσα σας!

ΛΕΩΝ: Θα θέλατε να έχετε ελεύθερο χρόνο να τον μοιραστείτε με φίλους ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά φαίνεται ότι είναι αδύνατο αυτή την στιγμή. Από την άλλη ίσως πιέζεστε να πείσετε κάποιον σε θέματα επαγγελματικά σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα θέλατε περισσότερη αναγνώριση για τις επιλογές ή την δουλειά που κάνετε αλλά δεν φαίνεται να έρχεται αυτές τις μέρες. Όμως δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο πέρα από το να προσπαθείτε. Το απόγευμα εξαιρετικό για εξόδους αλλά και με ερωτικό χαρακτήρα!

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί και στα πιο δουλεμένα σχέδια σας κάτι να μην πάει όπως το θέλετε αλλά αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Συνεχίστε αυτό που κάνετε χωρίς να το βάζετε κάτω. Μέρα για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά αφήστε τις μεγάλες γενναιοδωρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στην δουλειά ή να τα βγάλετε πέρα με άτομα που ίσως είναι αυταρχικά κι αυτό σας θυμώνει ή σας απογοητεύει. Προσοχή σε διαφωνίες με συνεργάτες..τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα πιο όμορφο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όλα σας καλούν να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων ξεχνώντας τις δικές σας. Όσο πιο πολύ το κάνετε όμως αυτό τόσο λιγότερο ικανοποιημένοι είστε. Το απόγευμα ζητήστε κι εσείς στήριξη από ανθρώπους που αγαπάτε κι είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα διαπιστώσετε ότι όταν δεσμεύεστε πλέον για κάτι πρέπει να το φέρετε εντελώς εις πέρας γιατί δεν θα έχετε ελαφρυντικά. Προσοχή στις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνετε στην οικογένεια σας. Το βράδυ απολαύστε μια υπέροχη έξοδο που μπορεί να έχει ερωτικό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με κυκλοθυμία έρχεται η σημερινή μέρα και μια κάποια αναποφασιστικότητα ειδικά τις πρωινές ώρες. Από την άλλη καλό είναι να μην πιεστείτε να αποφασίσετε κιόλας κάτι, αν δεν είναι όλες οι παράμετροι ορατές. Άλλωστε για αρκετές ώρες έχουμε σελήνη κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι. Το απόγευμα πιο ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήνουν να δώσετε το 100% της ενέργειας σας στα επαγγελματικά κι όλο αυτό δημιουργεί διλήμματα ή και ένταση μέσα σας. Από την άλλη μήπως το παρακάνετε με την τελειομανία; Το απόγευμα με το ωραίο εξάγωνο Σελήνης – Δία θα είναι απολαυστικό για βόλτες κι εξόδους.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Τα 6 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν μαγνήτης

Τι μας επιφυλάσσει αστρολογικά ο Ιούλιος 2021;

– Ανάδρομος Δίας 2021: Είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις επιλογές σας;