ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 26 Ιουνίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 26 Ιουνίου.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω παρατείνοντας την επιρροή της Πανσελήνου γι’ ακόμη μια μέρα. Μάλιστα με τις όψεις της σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη ενεργοποιεί και πάλι την αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα που δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις αλλά πιθανώς και αγωνία για κάποια οικονομικά θέματα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και το βλέμμα στρέφεται στο μέλλον ενώ η ενέργεια είναι κάπως πιο ανάλαφρη.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Πιο απαιτητική η σημερινή μέρα και ο μόνος τρόπος για να πάνε όλα καλά είναι να είστε παρόντες σε ό,τι κάνετε και να μην σκέφτεστε άλλα. Τα θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού θα σας απασχολήσουν. Από το απόγευμα και έπειτα κανονίστε κάτι με φίλους και θα περάσετε τέλεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετά πιο συμπαθητική η μέρα. Προσπαθήστε να κάνετε μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας, ανακαλύψτε πράγματα που σας ενθουσιάζουν, ξεκουραστείτε μην έχετε συνεχώς το μυαλό στις υποχρεώσεις και τη δουλειά. Αφήστε τα τουλάχιστον για αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με εξαίρεση τις πρωινές ώρες που δοκιμάζουν τα όρια και την ψυχραιμία σας το υπόλοιπο της ημέρας θα είναι πιο άνετο. Θέματα οικονομικά ή τα θέματα μιας συμφωνίας θα σας απασχολήσουν. Κανονίστε μια ωραία έξοδο για το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα και ενδεχομένως να σας αγχώσουν πιο πολύ. Ή μπορεί να υπάρχει ακόμη μια κατάσταση απογοητευτική σε μια σχέση που προέκυψε με την Πανσέληνο και παρατείνεται.

ΛΕΩΝ: Μέσα στην φρενίτιδα των πληροφοριών βρείτε χρόνο σήμερα να ασχοληθείτε με τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης ή για να τελειώνετε με εκκρεμότητες των επαγγελματικών. Ώστε να κανονίσετε κάτι όμορφο για το βράδυ με το σύντροφο σας ή με τους φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι το μεσημέρι εκτείνεται το ζόρι, η ένταση ή και η δυσφορία που μπορεί να έχετε με κάποια πράγματα. Μετά είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Προσπαθήστε να βρείτε μια δημιουργική απασχόληση.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε την παρόρμηση και την βιασύνη σας μέχρι το μεσημέρι κυρίως όταν προσπαθείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Υδροχόο  θα νιώθετε καλύτερα γι’ αυτό να είστε δεκτικοί σε προσκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέρα με έμφαση στην επικοινωνία και ίσως έχετε κάποιες καλές ιδέες ή μπορεί να έχετε μια έμπνευση για μια βόλτα. Από το απόγευμα που περνά η Σελήνη στον Υδροχόο η προσοχή σας στρέφεται πιο πολύ στο σπίτι. Μήπως να κανονίσετε να περάσετε το βράδυ με φίλους σπίτι σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετά από μερικές ιδιαίτερα έντονες ημέρες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω κάπως θα ανακουφιστείτε από το απόγευμα κι έπειτα με τη Σελήνη στον Υδροχόο και θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους ή και να κανονίσετε κάτι μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια πιο αγχωτική μέρα για σας με την Σελήνη στο ζώδιο σας να σας υπενθυμίζει θέματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Προσπαθήστε να περιορίσετε όσο μπορείτε το στρες και μην κολλάτε σε ό,τι έγινε στο παρελθόν. Δείτε από δω και κάτω τι κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέζετε τον εαυτό σας και μην τον ζορίζετε αν δεν έχετε κέφια να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Οι τάσεις φυγής αυξάνονται και πληθύνονται σήμερα γι’ αυτό ίσως να μην μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι στα πρακτικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια αρκετά κοινωνική μέρα για σας με ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους. Ίσως νοιώθετε όμως κάπως μπερδεμένοι σε σχέση με τους στόχους σας ή ακόμη κι απογοητευμένοι αν κάτι δεν πήγε καλά στην περίοδο της Πανσελήνου. Από το απόγευμα θα αρχίσετε να σκέφτεστε λιγότερο συναισθηματικά.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ποσειδώνας 2021: Τέλος τα ψέματα και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας

Αφροδίτη στον Λέοντα 2021: Μεγάλα ρομάντζα, μεγάλα δράματα και γενναιοδωρίες

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ