ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 24 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου.

H ανατρεπτική Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου τα ξημερώματα του Σαββάτου σαφώς επηρεάζει όλο το Σαββατοκύριακο και μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει και εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ρήξεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Απρόσμενα γεγονότα, ξαφνικές αλλαγές, παρορμητικότητα, επαναστατικότητα, αλλά και αποκαλύψεις είναι οι λέξεις κλειδιά για αυτό το φεγγάρι. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:  Η Πανσέληνος επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές, φέρνοντας όμως σε κάποιες περιπτώσεις ένταση και ανατροπές. Από τη μία θα είστε κοινωνικοί, και ίσως από μια λάθος κουβέντα να εκτροχιαστεί η συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Δέχεστε την έντονη επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα καριέρας – οικογένειας και ίσως δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις και κόντρες. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που να επηρεάσουν το μέλλον στη δουλειά σας.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάλλον θα σας ταρακουνήσει αυτή η Πανσέληνος και θα σας κάνει να βρείτε τρόπους να εξελιχθείτε. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα σας πιέσουν, είτε στα οικονομικά είτε στη δουλειά, θα σας κάνουν να «αναγκαστείτε» να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ό,τι κρύβετε μέσα στην ψυχή σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τα εκφράσετε ή να τα αντιμετωπίσετε. Ένας ακόμη πολύ σημαντικός τομέας που επηρεάζει η Πανσέληνος είναι τα οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Η επιρροή της Πανσελήνου είναι έντονη και αφορά όλες τις σχέσεις σας που έχετε επενδύσει συναισθηματικά. Γενικά θα κάνετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που εσείς θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, επηρεάζει τον τομέα της υγείας σας, των καθημερινών ρουτινών και της εργασίας και σας καλεί να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

ΖΥΓΟΣ: Με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ερωτικών σχέσεων και παιδιών έρχεται η Πανσέληνος. Ίσως κάποιοι βρείτε την ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να ασχοληθείτε με ένα ταλέντο σας, να εμπνευστείτε, να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θα είναι μια εύκολη Πανσέληνος για εσάς καθώς αγγίζει τον ψυχισμό σας και ίσως φέρει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος που τα κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο από τη μία σας βοηθά να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά από την άλλη αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σας κάνει να τα μετράτε όλα και τα χρήματα και τα αισθήματα. Ο καθορισμός ορίων σε σχέσεις και οικονομικά είναι απαραίτητος με αυτό το φεγγάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας οι αλλαγές είναι σχεδόν δεδομένες και ίσως να αισθάνεστε μπερδεμένοι και ψυχολογικά πιεσμένοι. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και κάθε πρόβλημα θα το αντιμετωπίζετε με την καρδιά σας και όχι με τη λογική.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις. Τώρα θα σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει, ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλετε δίπλα σας και πώς θα βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία στη ζωή σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

10 μικρές αλλά σοβαρές ενδείξεις ότι υποφέρεις και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα άμεσα

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα

Οι καλύτεροι προορισμοί διακοπών σύμφωνα με το ζώδιό σας