ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη από τον Ταύρο θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις ως επί το πλείστον σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ, ενώ θα του προσδώσει ένα πιο εξωστρεφές χαρακτήρα και μια διάθεση για επαφές και δραστηριότητες με φίλους και άτομα που μας ιντριγκάρουν σε νοητικό επίπεδο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το Σάββατο το πρωί ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και ξεκινούν τα γενέθλια των Σκορπιών.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ

Το πρωινό του Σαββάτου είναι πιο κουραστικό κι απαιτητικό, ενώ μπορεί ένα οικονομικό θέμα να σας δημιουργεί πίεση. Περνώντας η Σελήνη στους Διδύμους, θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στο φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε μια νέα ομάδα με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας το πρωί του Σαββάτου δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση ή μια αίσθηση βάρους σε ψυχολογικό επίπεδο. Μέχρι τις 22/11 που θα παραμείνει ο Ήλιος στον Σκορπιό, θα σας ωθήσει να βάλετε στο μικροσκόπιο είτε μια ερωτική σχέση είτε μια συνεργασία παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με πιο κουρασμένη διάθεση αλλά από το μεσημέρι που θα έχει περάσει η Σελήνη στο ζώδιο σας θα ξαναβρείτε την χαμένη σας ενέργεια και διάθεση. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα για τις επόμενες 4 εβδομάδες που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το απόγευμα όπως και στο μεγαλύτερο μέρος του γουηκέντ φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες σας έχουν μείνει από όλη την εβδομάδα κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Καρκίνοι. Καλό είναι να φροντίσετε τον ύπνο σας, την ξεκούραση σας.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο το πρωί, ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού ή τον επαγγελματικό σας χώρο κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη, αγαπητοί μου Παρθένοι καθώς οι υποχρεώσεις σας στην δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές ανάλογα και με την ηλικία ή την φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως να μην έχετε και ιδιαίτερα κέφια καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες γυρίζουν μες το κεφάλι σας. Το πρωί του Σαββάτου ξεκινά πιο «κουμπωμένα» και με μεγαλύτερη πίεση κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Στην πορεία όμως το Σάββατο γίνεται πιο φιλικό για σας με την Σελήνη στους Διδύμους, που θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές στη διάρκεια του γουηκέντ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά κάπως πιεστικά με σκέψεις πάνω σε θέματα συνεργασιών ή σχέσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ίσως για κάποια οικονομικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον γενικότερα των οικονομικών ή των επαγγελματικών σας. Μπορεί να σας απασχολούν και τα κοινά οικονομικά με το σύντροφο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο ξεκινά με πίεση είτε σε θέματα δουλειάς είτε υγείας και ενδεχομένως η διάθεση σας να μην είναι στα καλύτερα της το πρωινό του Σαββάτου. Στην πορεία όμως η Σελήνη παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο των Διδύμων και ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα μια σημαντική σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση της απαιτητικής εβδομάδας. Από τις 11:00 το πρωί κι έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του γουηκέντ, κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις που πιθανώς είναι σε εκκρεμότητα και πρέπει να τις
διεκπεραιώσετε μέσα στο γουηκέντ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο απαιτητικό και πιεστικό το πρωινό του Σαββάτου ευτυχώς για λίγες ώρες, σας φέρνει ενώπιον των υποχρεώσεων σας στο σπίτι ή την δουλειά. Το μεσημέρι έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά από μια έντονη εβδομάδα που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της διασκέδασης, της χαράς, των δραστηριοτήτων που σας χαροποιούν και σας κάνει πιο ενεργητικούς και τολμηρούς στη δράση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη η οποία επιστρέφει στο μηνιαίο ταξίδι της πίσω στο ζώδιο σας, θα σας απασχολήσει με θέματα της οικογένειας και της δουλειάς. Παράλληλα, όμως, θα έχετε και πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε ζητήματα που σας απασχολούν με τους φίλους σας ή ακόμη και τους γνωστούς σας, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθόλου απίθανο δε, δεν είναι να πιάσετε και την κουβέντα με ένα άγνωστο άτομο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κολακευμένες-οι. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς μπορούμε να επωφεληθούμε όλοι από την εποχή του Σκορπιού;
– Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν