ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του, ένα ζώδιο πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό, το Σαββατοκύριακο αναμένεται στο σύνολό του αισιόδοξο και θετικό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ιδανικό Σαββατοκύριακο για να κάνετε pampering και self love, για να βγείτε για φαγητό με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφο σας. Η πίεση σήμερα μπορεί να είναι μεγαλύτερη για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, οι οποίοι μπορεί ταυτόχρονα να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη, ενώ για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, η αυριανή μέρα θα είναι πιο απαιτητική.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:  Η σημερινή μέρα απαιτεί προσοχή στα θέματα των οικονομικών. Οι διαφωνίες οικονομικής φύσεως ακόμη με το σύντροφό σας δεν αποκλείονται, ενώ καλό είναι εκτός από τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας, να αφιερώνετε χρόνο σε όσα θέλετε να κάνετε όπως ένα χόμπι ή μία δραστηριότητα που σας γεμίζει.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά σας κυρίως λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών θεμάτων,  τη σημερινή μέρα ενδεχομένως να κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις μετά από πίεση τρίτων. Πάρτε το χρόνο σας και προσέξτε τις απρόβλεπτες αντιδράσεις. Οι δουλειές του σπιτιού είναι μέσα στο σημερινό πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο χαλαρή για σας και ιδανική για να βγείτε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα
κοινωνικής δικτύωσης ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά. Ευνοϊκή μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων κτλ. Εύκολα πείθετε γι αυτά που θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα προσωπικά και τα οικονομικά σου είναι αυτά που σκέφτεστε και σας πιέζουν περισσότερο. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Αυτό βέβαια, δεν θα σας σταματήσει από το να κάνετε κάποιες αγορές- ενδεχομένως ακόμη και πραγμάτων που δεν χρειάζεστε- προκειμένου να σας φτιάξει η διάθεση. Μία είδηση από ένα φίλο ή συνεργάτη σήμερα μπορεί να σας εκπλήξει!

ΛΕΩΝ: Οι απαιτήσεις των τρίτων προς το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Όλοι κάτι ζητούν από σας και πολλές φορές χρησιμοποιώντας λάθος τρόπος. Λογικό να αγανακτήσετε, όμως, δεν πρέπει να αφιερώστε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στους άλλους. Ασχοληθείτε λίγο με τον εαυτό σας χωρίς να σας ενοχλεί κανένας και τίποτα και θα είστε πιο δημιουργικοί και
παραγωγικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Η σημερινή μέρα αρχίζει μάλλον με χουζούρι αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε» αντιμετωπίζοντας μία
αντίσταση σε μια συζήτηση ή πίεση επαγγελματικής φύσεως. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε τη βούληση των άλλων. Αν δεν είναι στο χέρι σας, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και κοιτάξτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε με όποιο τρόπο θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Ενδεχομένως τα οικονομικά σας ή κάποια απόλυτη συμπεριφορά στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που σας βρίσκει αντίθετο/η είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα  σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν στο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο και ενδεχομένως να έχετε επαφές με αγαπημένους φίλους ή συνεργάτες, αλλά και εύνοια ή και βοήθεια για να ΠΕτύχετε ένα δικό σας στόχο. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε στιγμή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Κάνετε focus στα επαγγελματικά σας. Άλλωστε η καριέρα σας, είναι μέσα στις προτεραιότητές σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Η σημερινή μέρα μπορεί να επιφυλάσσει κάτι απρόβλεπτο ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στην δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια καλή ιδέα και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μία θετική μέρα η σημερινή για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά, να προωθήσετε τους στόχους σας ή να βρείτε μια ωραία ιδέα για να επεξεργαστείτε περισσότερο και να την υλοποιήσετε. Ψάξτε περισσότερο πως μπορείτε να δουλέψετε αξιοποιώντας την τεχνολογία. Καλή μέρα και για να το ρίξετε λίγο έξω αλλά με προσοχή στα έξοδα που κάνετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδανικές μέρες για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.
Το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική διαφωνία με το ταίρι σας ή να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά οικονομικά. Από την άλλη,  με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να αισθανθείτε μία μεγαλύτερη συναισθηματική αναμόχλευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη, βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο ακριβώς απέναντι σας, πράγμα που μεταφράζεται σε πιο
απαιτητικές μέρες για σας, με την έννοια ότι πολλοί θα ζητήσουν μια γνώμη, βοήθεια ή την στήριξη σας. Δείξτε στο σύντροφό σας τα συναισθήματά σας. Το Σάββατο το πρωί χρειάζεται προσοχή σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να σας ταλαιπωρήσει λίγο σε θέματα υγείας ή εργασίας. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά η ανάγκη να εργαστείτε πάνω σε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει. Ή μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση στην φυσική σας κατάσταση. Οι συνεργάτες σας, σας στηρίζουν και ενδεχομένως να έχετε κάποια θετική είδηση για
ένα οικονομικό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Καλές και δύσκολες μέρες του Οκτωβρίου 2021 για τα 12 ζώδια
– Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό: Τι να περιμένουμε;
– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία