ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 19 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου.

Το Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Ζυγό σχηματίζοντας θετική όψη με τον Ερμή βοηθώντας στις επαφές μας με τους άλλους, την επικοινωνία γενικότερα αλλά και τις μετακινήσεις. Ακόμη κι αν δεν έχετε φύγετε ήδη για ένα αγαπημένο προορισμό μπορεί να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή ή να αποδεχτείτε μια πρόσκληση από ένα φίλο-η για μια ωραία έξοδο.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει διαφορές σε πολύ υποκειμενικό επίπεδο σε σχέση με τα γούστα και τις επιθυμίες μας. Προσοχή στις υπερβολές κι όλα θα πάνε καλά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους παίρνουν προβάδισμα αυτό το Σάββατο και θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί για να μην ξεπεράσετε τα όρια. Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Το Σαββατοκύριακο σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε φυσικές διεξόδους για την ενέργεια σας με άσκηση και κίνηση. Πιθανώς όμως να έχετε και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε μόνο όμως τη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με καλύτερη διάθεση έρχεται το γουηκέντ και θα είστε ακόμη πιο ικανοποιημένοι αν εκπονήσετε ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων με το ταίρι σας. Τα ερωτικά ευνοούνται όπως και τα ταξίδια και οι βόλτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σπίτι σας είναι ο παράδεισος σας ή η κόλαση αυτό το γουηκέντ για διάφορους λόγους. Προσπαθήστε το πρώτο καλώντας φίλους και αποφύγετε σχολαστικά το δεύτερο με καυγάδες και εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Σοβαρές συζητήσεις φέρνει το Σάββατο και γενικά πολλές συναντήσεις και επαφές με άτομα του επαγγελματικού ή φιλικού σας περιβάλλοντος. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες όμως γιατί θα χάσετε τον στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μαζέψτε τα «κομμάτια» σας αυτό το γουηκέντ και προσπαθήστε να κάνετε λίγα πράγματα αλλά με προσοχή στην λεπτομέρεια από το να χάνεστε στα πολλά. Και καλύτερα θα περάσετε και θα ξεκουραστείτε λίγο. Προσοχή και στα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν σας είναι εύκολο να εκφράζετε τα συναισθήματα σας αλλά το Σάββατο ίσως χρειαστεί να το κάνετε για να βάλετε κάποια πράγματα στην θέση τους ειδικά σε μια προσωπική σχέση. Ωραία μέρα για να το ρίξετε λίγο έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας ακόμη και να μείνετε για λίγο μόνοι σας ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενθουσιάζουν μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Το Σάββατο έρχεται με τάσεις φυγής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα ιδιαίτερα κοινωνικό Σάββατο για σας αφού σας δίνει την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους και να περάσετε καλά μαζί τους. Κάτι μπορεί να σας ανησυχεί σε σχέση με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή κάποια σχέση όμως κι αυτό πιθανώς δεν κρύβεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ξεκουραστείτε αυτό το Σάββατο γιατί έχετε πολλά στο νου σας και τα περισσότερα από αυτά αφορούν στα επαγγελματικά ή τις υποχρεώσεις στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνετε κάτι διαφορετικό αυτό το Σάββατο από αυτά που κάνετε συνήθως και θα δείτε ότι θα περάσετε καταπληκτικά ακόμη κι αν είναι σχέδια της τελευταίας στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ: Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα σε σχέσεις αυτό το Σάββατο από την άλλη πιθανώς να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα που σας αγχώνει.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Με ποια ζώδια θα περάσετε καλά στις διακοπές

– «Ζέστη – Κρύο»: Η ύπουλη στρατηγική που χρησιμοποιεί ο σύντροφός σου

– Τα 5 ζώδια που κρατάνε φιλικές σχέσεις με τους πρώην τους