ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 17 Ιουλίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου. Ευνοεί μεν τις κοινωνικές δραστηριότητες και τις σχέσεις αλλά ένα τετράγωνο τον Ήλιο και ένα με τον Πλούτωνα μπορεί να χαλάσει λίγο το γλυκό. Γι’ αυτό χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση τις επόμενες δυο μέρες καθώς ταυτόχρονα με αυτή την Πλουτώνια Σελήνη ολοκληρώνεται και η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Όλοι κάτι ζητάνε από σας. Από την μια χαίρεστε με την κοινωνικότητα από την άλλη νιώθετε και λίγο κουρασμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων. Προσοχή σε ασυμφωνίες και χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι σας απασχολεί πιθανώς και επαγγελματικό και μπορεί να υπάρχει κάποια διένεξη ή διχογνωμία αλλά σιγά σιγά ξαναβρίσκετε το κέφι σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και μην περιμένετε να υποχωρούν μόνο οι άλλοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ατέλειωτες συζητήσεις, σχέδια και πλάνα! Προσοχή στην βιασύνη όμως και μην περιμένετε οι άλλοι να συμφωνούν σε όλα μαζί σας. Πιθανή ένταση με το ταίρι σας ή αν είστε γονείς με τα παιδιά σας ίσως και για οικονομικούς λόγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να θίξετε «καυτά» θέματα σε σχέσεις. Τα τετράγωνα Σελήνης – Ήλιου- Πλούτωνα μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σας ζήλια ή εμμονή σε μια σχέση ή να νιώσετε απογοήτευση από τη συμπεριφορά κάποιου ατόμου.

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερα απαιτητική η σημερινή μέρα με πολλές επαφές με κόσμο αλλά και κάποιες έγνοιες περί οικονομικών. Από την άλλη οι επαγγελματικές  απαιτήσεις σας κάνουν να νοιώθετε κάπως στριμωγμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα θέλατε ίσως να περάσετε πιο χαλαρά την ημέρα αλλά κάποιες υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν. Μπορεί να έχετε διαφορετικές επιθυμίες και ανάγκες οι οποίες συγκρούονται με αυτές του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ: Νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαρείτε αφήνοντας πίσω σας ότι σας «ταλαιπωρεί» αλλά δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο ακόμη.Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να μπείτε στη μέση και να λειτουργήσετε πυροσβεστικά σε μια σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες της δουλειάς ή του σπιτιού, οργανώστε το χρόνο σας για να είστε πιο άνετοι και κυρίως διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να συγκεντρωθείτε στις προσωπικές σας προτεραιότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες ώστε να ελαφρώσετε το πρόγραμμα σας που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό από αύριο. Ακόμη σήμερα κανονίστε να δείτε κάποιους φίλους που σας έχουν λείψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε ό,τι σας αγχώνει να το σκεφτείτε τις επόμενες ημέρες και απλά  κάνετε ότι είναι αναγκαίο. Θέματα που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη σας να μιλήσετε σήμερα για ότι σας ενοχλεί γίνεται ακόμη πιο έντονη. Το μεσημέρι όμως μπορεί να υπάρξει μια διαφωνία ή να συνειδητοποιήσετε ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο κι αυτό να σας απομακρύνει από τους άλλους.

ΙΧΘΕΙΣ: Θέματα υγείας δικά σας ή κάποιου δικού σας προσώπου μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα! Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έρχονται σε σας όλοι και σας απομυζούν την ενέργεια σας. Άγχος για τα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς είναι ο ιδανικός γάμος για τις 12 νύφες του ζωδιακού

Τα 4 ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα αυτό το γουηκέντ 16-18 Ιουλίου 2021

Πώς χειρίζονται τους άλλους τα 12 ζώδια και ποιες τακτικές ελέγχου χρησιμοποιούν