ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Αυτό το Σάββατο η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύς όπου θα μείνει και όλο το ΣΚ. Παράλληλα, το εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί τάση για απρόοπτες εξελίξεις, ενώ το τετράγωνο με την Αφροδίτη είναι δυνητικά η πιο απαιτητική όψη το βράδυ του Σαββάτου που όμως παραπέμπει σε υπερβολές και στη δυσκολία να αυτοσυγκρατηθούμε κι όχι κάτι πιο δύσκολο. Κάπως έτσι, το ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων στη Σελήνη δεν βοηθά να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Έτσι, το μυαλό χάνεται σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε ή έχουμε την τάση να ταξιδεύουμε νοερά στο χρόνο ή να ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Παράλληλα, αποκτάμε μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας είτε της δουλειάς μας είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι τελικά, που μπορεί να δώσουν ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στο Σαββατοκύριακο. Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα από εμάς, ταιριάζει στην Σελήνη στους Ιχθύς.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

 

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος, μπορεί μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε αυτό το Σάββατο. Αυτό όμως δεν σας οδηγεί πουθενά, αφού με το στρες η χαλάρωση είναι γίνεται πιο δύσκολη διαδικασία. Αυτό επηρεάζει ακόμα και τους πιο ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριού που χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω. Με τις υποχρεώσεις του Σαββατοκύριακου όμως οι ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε πολύ χρόνο ξεκούρασης. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα και μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας κάνει πιο ευαίσθητους. Αυτό αν και ωραίο, μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Αυτό συμβαίνει όταν τα λόγια σας βγαίνουν λιγάκι αφιλτράριστα. Γι’ αυτό προσέξτε που απευθύνεστε και τι λέτε. Αυτό ισχύει και στον χώρο εργασίας όταν συζητάτε με προϊσταμένους, ανωτέρους. Και γενικά, με όσους έχουν λόγο για την δουλειά σας. Οι μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητικές. Ειδικά, για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς για εσάς τους Διδύμους,  δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας. Αυτό αφορά όμως και τα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Αν και δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και ενώ μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Παρ’ όλα αυτά, το Σαββατοκύριακο σας αποκαλύπτεται κάτι που σας βοηθάει στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο, μια ευχάριστη εξέλιξη, που να έρχεται σαν από το πουθενά και που θα λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Το βράδυ του Σαββάτου προσέξτε λίγο παραπάνω με τις ερωτικές σας σχέσεις. Μην εστιάζετε μόνο στις διαφορές με το ταίρι σας αλλά και σε όλα όσα σας ενώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης από τους Ιχθύς σας κάνουν πιο πρόθυμους να βγείτε από την «ρουτίνα» σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σκεφτείτε με διαφορετικά ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους στα θέματα της δουλειάς ή στις σπουδές, αν είστε πιο νέοι. Ευκαιρία είναι να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία για να κάνετε αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές που θα κάνουν την δουλειά ή την ζωή σας πιο εύκολη από εδώ και πέρα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα σας κάνει να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά την καθημερινότητά σας. Από το πώς δουλεύετε ή μελετάτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε τεράστιες αλλαγές. Μια πιο νεωτεριστική προσέγγιση και η δουλειά όσο και το διάβασμα 0για όσες-ους είναι σε φάση εκπαίδευσης-, θα πάνε καλύτερα. Η Σελήνη όμως, μες τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα νέα. Μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα ή να λάβετε μια βοήθεια ή μια χρηματοδότηση, ένα μπόνους. Αυτό δεν αποκλείει και κάποιο έκτακτο έξοδο. Το βράδυ του Σαββάτου δώστε προσοχή σε μια ερωτική σχέση γιατί μπορεί να υπάρχει νευρικό κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύς σας κάνει να βάζετε σε προτεραιότητα τις σχέσεις σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Προσωπικές  και επαγγελματικές. Αυτό φυσικά φέρνει δυστυχώς, αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας. Έτσι, κουβαλάτε και τις ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Όμως, αν αξιοποιήσετε το εξάγωνο με τον Ουρανό και ζητήσετε εσείς βοήθεια από τους άλλους, θα αντιστρέψετε τα πράγματα και η κατάληξη μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Μη φοβάστε ότι θα δείξετε «αδύναμοι». Καμιά φορά δεν είναι κακό να δεχόμαστε βοήθεια. Το Σάββατο το βράδυ, όμως που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μπορεί να μάθετε κάτι αποκαλυπτικό για ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας. Αυτό μπορεί να σας απασχολήσει για κάποιο οικογενειακό θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο αγαπητοί μου Ζυγοί, μπορεί να προκύψουν κάποιες απρόβλεπτες αλλά μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη. Μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά ή τα θέματα της οικογένειας. Καλό να είστε ευέλικτοι, λοιπόν, και να το δείτε αυτό το σαν μια άσκηση ετοιμότητας. Ή σαν ένα καινούργιο μάθημα ζωής. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι που έχετε προγραμματίσει ή να προκύψει κάτι μη αναμενόμενο. Αν και δεν είναι δύσκολη μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Σκορπιοί. Αυτό το Σάββατο θα έχετε έμπνευση. Θα έχετε και πολλές καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε. Αυτό αφορά τη δουλειά ή τις σπουδές σας. με ό,τι καταπιάνεστε Μπορεί επίσης, να έχετε λάβετε ευχάριστα νέα για τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Αυτή η μέρα προβλέπεται από τις πιο άνετες και όμορφες μέρες αυτής της εβδομάδας. Ακόμα και ο παράγοντας «απρόβλεπτο» που δημιουργεί η όψη Σελήνης – Ουρανού, προβλέπεται να έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητα σας. Επίσης, θα ευνοηθούν ακόμη και τα συναισθηματικά σας. Επίσης, δεν αποκλείεται να σας κάνει κλικ και ένα άτομο από αυτά που επικοινωνείτε μέσω κοινωνικών δικτύων ή είναι στο χώρο που κινείστε καθημερινά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπητοί Τοξότες, η Σελήνη στους Ιχθύς παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Αν και μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Αυτό το Σάββατο όμως, αυτά τα δυο δεν συμβαδίζουν. Απ’ ότι φαίνεται, δε τα οικονομικά για άλλη μια φορά ενδέχεται να σας απασχολήσουν αρκετά. Ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και καλή οργάνωση και θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας παρορμητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το Σάββατο ίσως είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας. Το πρωί θα έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα. Όποιες και όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει φανταστικά και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις. Η μέρα περιτριγυρίζεται από την επικοινωνία,  νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις με τις επαφές σας με τους άλλους. Αν πάλι έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή πρέπει να κάνετε κάποιες συναλλαγές, κάντε τις το Σάββατο που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους, το Σάββατο είναι μια βοηθητική μέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Αυτό αφορά και τις καθημερινές σας ρουτίνες, τη δίαιτα, την άσκηση, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας γενικότερα. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε ικανοποιημένοι ακόμη. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να σας μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό. Η σημερινή μέρα είναι απ’ αυτές που ξαφνικά μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Επίσης, η Σελήνη που θα βρίσκεται μες τον τομέα των οικονομικών, ενδέχεται να φέρει και μια οικονομική βοήθεια ή κάτι θετικό, όσον αφορά ένα οικονομικό θέμα που σας ζόριζε. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να ζητήσει την βοήθεια σας ή απλώς να θέλει κάποιον να μιλήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη η οποία επιστρέφει στο μηνιαίο ταξίδι της πίσω στο ζώδιο σας, θα σας απασχολήσει με θέματα της οικογένειας και της δουλειάς. Παράλληλα, όμως, θα έχετε και πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε ζητήματα που σας απασχολούν με τους φίλους σας ή ακόμη και τους γνωστούς σας, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καθόλου απίθανο δε, δεν είναι να πιάσετε και την κουβέντα με ένα άγνωστο άτομο. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κολακευμένες-οι. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ζυγό και στον Σκορπιό: Το μεταίχμιο της δραματικότητας (και της επίκρισης)
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στον Κριό στις 20/10/2021;
– Ζώδια και ζήλια: Ποιοι ζηλεύουν πολύ και πώς το δείχνουν