ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 15 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 15 Μαΐου.

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου και συναντά αμέσως σετρίγωνο τον νεοφερμένο Δία στους Ιχθύς, δημιουργώντας πιο ευχάριστη διάθεση και πιο γλυκιά ατμόσφαιρα τις περισσότερες ώρες του Σαββάτου.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Με τόση έμφαση στα ζώδια του νερού είναι ένα ιδανικό γουηκέντ για να βρεθούμε κοντά στη θάλασσα έστω και για λίγες ώρες,γιατί θα ανανεώσει τη διάθεση μας και θα μας γεμίσει με υπέροχες εικόνες.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Θέματα σπιτιού ή της οικογένειας μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Μια απαιτητική μέρα ενδεχομένως και με δουλειές σπιτιού, που όμως το βράδυ θα σας δώσει ευκαιρίες να χαλαρώσετε λίγο!

ΤΑΥΡΟΣ: Προτάσεις για δουλειά, επαγγελματικές συζητήσεις ή πρακτικά ζητήματα σας απασχολούν. Από την άλλη είναι μια σούπερ
επικοινωνιακή μέρα για σας και μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Καρκίνο και σας δίνει την ευκαιρία να είστε πιο διεκδικητικοί. Προσέξτε όμως και τα έξοδα ιδιαίτερα τα παρορμητικά και τα ανώφελα! Ακόμη είναι μια μέρα για να μιλήσετε γι’ αυτά που σας απασχολούν σε άτομα που εμπιστεύεστε και απλώς να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είστε στο επίκεντρο με την Σελήνη στο ζώδιο σας και με κάποιο τρόπο έλκετε τους άλλους προς εσάς. Ακόμη είναι μια μέρα με έμπνευση σε θέματα επαγγελματικά ή θέματα στόχων. Εξαιρετική για να δείτε φίλους.

ΛΕΩΝ: Επαγγελματικές υποχρεώσεις και πρακτικά ζητήματα σας αγχώνουν λίγο αλλά αν έχετε στο μυαλό σας τους στόχους σας θα τα δείτε όλα πιο αισιόδοξα. Σήμερα μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι ίσως κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία ας πούμε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διευκολύνσεις σε οικονομικά θέματα, βοήθεια σε αισθηματικά και στις σχέσεις σας φέρνει η ωραία όψη Σελήνης – Δία.
Σταματήστε να ασχολείστε με ό,τι δεν λειτούργησε στο παρελθόν και χαρείτε το πιο ωραίο Σάββατο του Μαΐου!

ΖΥΓΟΣ: Ακόμη και το Σάββατο φαίνεται ότι τα επαγγελματικά δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Βέβαια μπορεί να προκύπτουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις ή να έχετε κάποιες συζητήσεις με επαγγελματικό χαρακτήρα. Έμφαση όμως και στα θέματα του σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σας απασχολεί ένα νέο επαγγελματικό βήμα ή απλώς σχεδιάζετε για το μέλλον σας! Προσπαθήστε να έχετε μια ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων χωρίς να βασίζεστε σε προσδοκίες. Η μέρα είναι υπέροχη για εξόδους και βόλτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά ή πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτά. Από την άλλη το βράδυ είναι υπέροχο για μια έξοδο ή για να το ρίξετε λίγο έξω με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν πιο έντονα σήμερα και ενδεχομένως να συζητάτε τις προοπτικές μιας νέας
συνεργασίας. Το Σάββατο έχει σούπερ επικοινωνιακό χαρακτήρα για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να δείτε κάποια πρακτικά θέματα για τα επαγγελματικά σας αλλά και για την υγεία σας. Το βράδυ πιο χαλαρό και με έμφαση στις επαφές με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Μετά από μια απαιτητική εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο σήμερα και να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε
περισσότερο πρόσωπα αλλά και δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η σελήνη στα ζώδια

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Τα μυστικά της σωστής πρόβλεψης