ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 12 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Καρκίνο σε ένα ζώδιο ευαίσθητο αλλά που δείχνει τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του σε αυτούς που αγαπά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Μάλιστα οι όψεις που σχηματίζει είναι θετικές μια σύνοδος με την Αφροδίτη αλλά και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό που ευνοούν ιδιαίτερα τις επαφές μας σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Μολονότι οι δυσκολίες δεν φεύγουν προσπαθήστε να αλλάξετε στάση για να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών. Μην ξανοίγεστε με αγορές με τις πιστωτικές σας κάρτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αισιοδοξία σας είναι ο καλύτερος οδηγός για σας αλλά και για τους άλλους. Σήμερα και αύριο περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά με κάποιο τρόπο θα βγουν πιο ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάτι ευχάριστο, μια είδηση που μαθαίνετε, κάποιο νέο που αφορά επαγγελματικά ή οικονομικά  σας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως στους ενθουσιασμούς είτε στα ερωτικά είτε στα έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με την γοητεία σας μπορείτε να καταφέρετε πολλά αυτή την περίοδο που φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Κάτι θετικό στο μέτωπο σπουδών, δουλειάς ή σχέσεων μπορεί να προκύψει σήμερα.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να καταβάλετε προσπάθεια για να έρθει κάτι καλό στην ζωή σας. Μην παραδίνεστε άνευ όρων στην αρνητικότητα ιδιαίτερα των άλλων. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ξεκουραστείτε λίγο και να «σας» περιποιηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται. Κάποιος φίλος ή συνεργάτης μπορεί να σας κάνει τονωτικές ενέσεις αισιοδοξίας κι αυτό φτιάχνει τα κέφια σας. Πλάνα για ταξίδια ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ: Το Σάββατο σας καλεί να αφήσετε χώρο για το καινούριο και το απρόοπτο στην ζωή σας. Τα εξάγωνα της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ενδεχομένως να φέρουν κάποιο καλό νέο στα οικονομικά ή επαγγελματικά. Σήμερα πιο κουραστική μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα σπουδών, ταξίδια, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα ευνοούνται σήμερα και να τα επιδιώξετε. Προσπαθήστε να τελειώνετε όμως με εκκρεμότητες και μην αφήνετε σημαντικές δουλειές για αύριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις που σχετίζονται με προβλήματα στις σχέσεις. Καιρός να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά αλλά και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Μην αφήνετε την κριτική κάποιου να επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θετικές εξελίξεις στις σχέσεις μπορεί να έχετε σήμερα καθώς η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας σχηματίζει ωραίες όψεις με την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Για κάποιες-οιους μπορεί να υπάρχει και μια νέα γνωριμία στον ορίζοντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην δειλιάζετε. Τολμήστε να εκφράσετε μια ιδέα, ένα νέο σχέδιο ή ακόμη και τα συναισθήματα σας και να είστε βέβαιοι-ες ότι θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Σήμερα το πρόγραμμα σας θα είναι φορτωμένο με πολλά.

ΙΧΘΥΕΣ: Καλύτερη διάθεση ίσως κι ένα θετικό νέο στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας δίνουν φτερά στην αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Κανονίστε οπωσδήποτε κάτι διασκεδαστικό με το ταίρι σας ή φίλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Μια συμβουλή για κάθε ζώδιο, για να αξιοποιήσετε σωστά την επιρροή της έκλειψης από τις 10 μέχρι τις 23 Ιουνίου 2021

Τι ζώδιο είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές στον κόσμο;

Άρης στον Λέοντα 2021: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ και πώς θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα