ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Η Σελήνη περνά την μέρα της στον Ζυγό σχηματίζοντας δύο υπέροχες όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία και μία πιο απαιτητική και στρυφνή με τον Πλούτωνα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Από τη θέση της αυτή μας προτρέπει να είμαστε πιο διαλλακτικοί, να υποχωρούμε προς χάριν της συνεργασίας και της ομόνοιας. Εύκολο δεν είναι, αλλά έτσι μόνο θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε ισορροπία.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Προτεραιότητα σας μία σχέση ή μία συνεργασία. Ίσως νοιώσετε ότι οι άλλοι πιέζουν ή ίσως κι εσείς πιέζετε εκείνους αλλά είναι κρίμα ειδικά στο χώρο εργασίας να οξύνονται τα πνεύματα για ψύλλου πήδημα. Αποφύγετε τις ανταγωνιστικότητες. Το βράδυ πιο όμορφο στις σχέσεις και να το εκμεταλλευτείτε σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις σας περιμένουν με τη Σελήνη στον Ζυγό. Το άγχος για την δουλειά υπάρχει αλλά μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα κι ωραίες εξελίξεις και πρόοδος στα της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να φροντίζετε την υγεία και την ψυχολογία σας περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψυχολογικά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή μπορεί να νοιώθετε κάποια σύγχυση αναφορικά με τις προθέσεις κάποιων. Ασχοληθείτε με κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση σήμερα και αφιερώστε χρόνο τώρα που ακόμη για λίγο θα βρίσκεται η Αφροδίτη στον Ζυγό στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σπίτι ή η οικογένεια σας απασχολούν ιδιαίτερα. Ενδεχομένως να έχετε και λίγο περισσότερο άγχος για κάποιο νέο ξεκίνημα στις σπουδές ή τη δουλειά. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας σε μία προσωπική σχέση.

ΛΕΩΝ: Φορτωμένη με συζητήσεις και υποχρεώσεις η μέρα όπου πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες αλλά και τα κέρδη που θα αποκομίσετε θα είναι αντίστοιχα της προσπάθειας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας απασχολούν κάποια οικονομικά ζητήματα που σας ασκούν πίεση. Από την άλλη θα θέλατε να γλυκάνετε λίγο τον εαυτό σας με ένα δώρο και καλά θα κάνετε να το κάνετε γιατί είναι και η περίοδος των γενεθλίων σας και πρέπει να σας νταντεύετε.

ΖΥΓΟΣ : Στρες αλλά και αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα προς όφελος σας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και με τις θετικές της όψεις θα σας χρίσει πρωταγωνιστές της Πέμπτης με όλα τα βλέμματα να συγκεντρώνονται πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή σε θέματα υγείας μην το παρακάνετε με την δουλειά. Βρείτε λίγο χρόνο να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να καθαρίσετε το μυαλό σας από όσα σας απασχολούν, να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, να χαλαρώσετε με καλή παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιο-α άτομο-α από το φιλικό σας περιβάλλον σάς απασχολούν πιθανώς για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Η μέρα ευνοεί τις συνέργειες, την ευόδωση των στόχων σας και τις καλές παρέες. Μία έξοδος για ένα δείπνο θα κλείσει τέλεια τη μέρα. Εκμεταλλευτείτε το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Μην αναλώνεστε σε διαφωνίες. Πιο απαιτητική και κουραστική η σημερινή μέρα για σας, αλλά και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικά. Μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο εποικοδομητική μέρα και για τα επαγγελματικά και για θέματα σπουδών αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Από την άλλη ίσως νοιώθετε ότι βαδίζετε σε αχαρτογράφητα ύδατα αλλά αυτό έναν Υδροχόο δεν τον τρομάζει.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν περισσότερο. Προσέξτε πως χαρίζετε την ενέργεια σας στους άλλους. Μην επωμίζεστε τα προβλήματα τους και μην αφήνετε να εκμεταλλεύονται την καλή σας διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Αφροδίτη στον Σκορπιό 10/09/2021 – 07/10/2021: Πώς θα μας επηρεάσει;

– Tι συμβολίζουν οι 12 οίκοι στην αστρολογία

– Άρης και θυμός: Τι μας κάνει να θυμώνουμε και πώς το εκφράζουμε;