ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 8 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου.

Τα θέματα των σχέσεων, ο έρωτας ή η έλλειψη του αλλά και τα οικονομικά γίνονται προτεραιότητα σήμερα με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και πρέπει να τα διαχειριστούμε με ψυχραιμία!

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η διάθεση μας μπορεί να είναι λίγο πιο επαναστατική, να έχουμε ανησυχία και να θέλουμε αλλαγές εδώ και τώρα. Χρειάζεται προσοχή στην παρόρμηση και την τάση για ρήξεις.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Δουλεύετε σκληρά για την επιβίωση αλλά το χρήμα δεν βρίσκει εύκολα το δρόμο για το πορτοφόλι. Αυτές τις μέρες κάτι θα γίνει όμως ίσως και ξαφνικά. Ενδεχομένως να υπάρχει κι ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον δεν υπόσχεται όμως διάρκεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το απόλυτα ροζ μέχρι το μαύρο τα σενάρια στην διάθεση σας σήμερα. Ενθουσιάζεστε, απογοητεύεστε και ίσως αυτά τα δυο να απέχουν λίγες ώρες μεταξύ τους. Κάποια αλλαγή ή ένταση μπορεί να προκύψει στο χώρο του σπιτιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναμασάτε τα ίδια και τα ίδια σχετικά με το παρελθόν και ό,τι πέτυχε ή απέτυχε.. Προχωρήστε μπροστά. Η τάση με την όψη Αφροδίτης – Ουρανού είναι να είστε πολύ ευθείς και ειλικρινείς στις προθέσεις σας αλλά θέλει προσοχή στην επικοινωνία με τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με χιούμορ και ψυχραιμία θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τις δυσκολίες σε μια ερωτική ή φιλική σχέση. Είναι αρκετά έντονες οι μέρες αυτές και πιθανώς να έχετε ακραίες αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ: Δυναμική η Πέμπτη που όμως πρέπει να προσέξετε τις διαφορές και τις ασυμφωνίες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Δείτε μακροπρόθεσμα τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην κοιτάτε κοντόφθαλμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καιρός να πειραματιστείτε με νέες τακτικές, να δείτε νέους τρόπους για να δουλέψετε, να ψαχτείτε σε θέματα σπουδών ή να οργανώσετε κάποιο ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ: Βγαίνει ο ντεντέκτιβ από μέσα σας ανακαλύπτοντας πράγματα ειδικά για μια σχέση ή συνεργασία. Εστιάστε όμως στα οικονομικά και μην πάρετε ρίσκο σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλώς ή κακώς πρέπει να πνεύσει νέος αέρας στις σχέσεις σας νέες ή παλιές . Προσπαθήστε να απαλλαχθείτε από την «ανάγκη» σας να σας έχουν «ανάγκη». Πιθανώς να υπάρχει μια ρήξη σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα επαγγελματικά άγχη δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Αποφύγετε προστριβές με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Ασχοληθείτε με την υγεία σας και το φορτωμένο επαγγελματικό σας πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας, πείτε αυτά που σκέφτεστε ή νιώθετε και ξεκαθαρίστε μια κατάσταση. Μην το αφήνετε να σας βασανίζει ειδικά στον ερωτικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μολονότι το σπίτι είτε ως οίκημα είτε η οικογένεια τραβούν την προσοχή σας μέσα σας νιώθετε αγχωμένοι για μια ερωτική ιστορία ή μια συνεργασία.

ΙΧΘΥΕΣ: Καιρός να επικοινωνήσετε μια ιδέα σας, να μιλήσετε για όλα αυτά που σκέφτεστε κυρίως στην δουλειά. Στις σχέσεις μια μικρή παρεξήγηση ή μια διαφωνία μπορεί να πάρει περίεργες διαστάσεις αν δεν είστε ψύχραιμοι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Κρόνος και καριέρα: Πώς συνδέεται το ζώδιο του Κρόνου με την καριέρα μας και τις επαγγελματικές μας επιλογές

– Ποια είναι η «τυχερή» μέρα του κάθε ζωδίου και τι πρέπει να κάνετε για να έχετε εύνοια

– Πανσέληνος – Νέα Σελήνη: Πώς επηρεάζουν οι φάσεις της Σελήνης τα 12 ζώδια