ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 5 Αυγούστου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 5  Αυγούστου.

Η Σελήνη βρίσκεται στο πιο κυκλοθυμικό κι εσωστρεφές ζώδιο του Καρκίνου, χωρίς όμως να σχηματίζει απαιτητικές όψεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η μέρα μοιάζει αρκετά βατή και ιδανική για να ασχοληθούμε με πράγματα και ανθρώπους που μας κάνουν να νιώθουμε και να περνάμε καλά. Ευνοϊκή συνθήκη για αλλαγές στο σπίτι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα δεν έχετε διάθεση για πολλές συναναστροφές. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ό,τι δεν σας πιέζει και σας κάνει να νιώθετε καλά. Σας απασχολούν θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη, σήμερα, σας επιτρέπει να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε και, μολονότι η μέρα θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε περίφημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακούφιση από πλευράς πίεσης και ρυθμών με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει λίγο κυκλοθυμικούς. Με το εξάγωνο προς τον Άρη μπορεί να θέλετε να συζητήσετε πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν, είτε σε επαγγελματικό πλαίσιο είτε και σε προσωπικό. Μην βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα πριν μπείτε καν σε διάλογο.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη βρίσκεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο, κάνοντας από τη μια πιο επιτακτική την ανάγκη σας για ξεκούραση, για περισσότερο ύπνο, για χαλαρές δραστηριότητες κι από την άλλη φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορες υποχρεώσεις, εκκρεμότητες της δουλειάς κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο σήμερα, θα φέρει προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς, που θα είναι δύσκολο να πείτε «όχι», αλλά πιθανώς να μην ξέρετε τι να διαλέξετε και τι να απορρίψετε. Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις για σήμερα και ασχοληθείτε μόνο με αυτό που σας ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο στον τομέα των επαγγελματικών σας, ακόμη κι αν είστε διακοπές, ενδέχεται το μυαλό να είναι πίσω στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να έχετε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιον συνεργάτη που, θέλετε δεν θέλετε, θα πρέπει να ανταποκριθείτε, εις βάρος βέβαια της δικής σας ξεκούρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ταιριάζει, σας κάνει να είστε λίγο πιο ήρεμοι και πιο δεκτικοί κι επειδή προχωράμε προς ένα Σαββατοκύριακο αρκετά απαιτητικό για το ζώδιο σας, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, καλά θα κάνετε τις μέρες που είναι πιο βατές να τις εκμεταλλεύεστε στο έπακρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες φορές, αγαπητοί μου Τοξότες, νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από την κοινωνική φρενίτιδα και τις επαφές με τους άλλους, να συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και στις δικές σας υποχρεώσεις και να μην διαθέτετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε λύσεις που δεν σας αφορούν άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια πιο κοινωνική διάσταση έχει η μέρα, κάνοντάς σας πρόθυμους να ψάξετε για καλή παρέα και κάποιες διασκεδαστικές στιγμές με φίλους. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Άρη στην Παρθένο δεν σας αφήνει βέβαια να βγάλετε από το μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα, τα οποία σκέφτεστε με ενθουσιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας στην καθημερινότητά σας και ενδεχομένως να είναι μια πιο πιεστική μέρα για σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Όσο πιο θετικοί και δεκτικοί είστε εσείς, άλλο τόσο θα σας επιστρέφεται σήμερα από τα άτομα που είτε δουλεύετε μαζί είτε κάνετε διακοπές μαζί τους. Ακόμη, είναι μια μέρα που ο λόγος σας μετράει, ενώ και οι άλλοι θα είναι πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Επειδή έρχεται ένα πιο απαιτητικό γουηκέντ για όλους σας, προσπαθήστε να απολαύσετε τη σημερινή μέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Ερωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2021

– Τι δεν πρέπει να ρωτήσετε τα 12 ζώδια

– Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Λέων με τα 12 ζώδια