ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 3 Ιουνίου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Η μέρα είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμική, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς θα είναι κυρίαρχη κάνοντας πολλές όψεις, ωθώντας μας σε συναισθηματικές και κάπως οξύθυμες αντιδράσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Το βράδυ είναι πολύ διαφορετικό, καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό, ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και ξεκινά η επιρροή της υπέροχης και τυχερής όψης Αφροδίτης-Δία που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής, εφοδιάζοντας μας με αισιοδοξία, θετικότερες προοπτικές στον έρωτα και τα οικονομικά.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριός

Δύσκολα παίρνετε τις υποχρεώσεις σας ελαφρά και πιθανώς να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Δεν είναι απαραίτητο πάντως μέσα σε όλα να είστε ευχάριστοι και στους άλλους. Το βράδυ πιο θετικό παρά τις υποχρεώσεις.

Ταύρος

Δεν έχετε διάθεση να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας ή αυτά που σκέφτεστε με τους άλλους αλλά αυτό δεν πρέπει να αφορά ένα στενό φίλο ή το σύντροφο σας. Μην φτιάχνετε τοίχους…ανάμεσα σας!

Δίδυμοι

Θα θέλατε να έχετε ελεύθερο χρόνο να τον μοιραστείτε με φίλους ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά φαίνεται ότι είναι αδύνατο αυτή την στιγμή. ΄Όμως όλη αυτή η δουλειά που κάνετε τώρα θα ανταμειφθεί αργότερα. Το βράδυ πιο άνετο.

Καρκίνος

Θα θέλατε περισσότερη αναγνώριση για τις επιλογές ή την δουλειά που κάνετε αλλά δεν φαίνεται να έρχεται αυτές τις μέρες. Όμως δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι άλλο πέρα από το να δουλεύετε! Αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου θα έρθει κάποιο θετικό νέο ίσως το βράδυ.

Λέων

Μπορεί και στα πιο δουλεμένα σχέδια σας κάτι να μην πάει όπως το θέλετε αλλά αυτό πρέπει να σας πεισμώνει κι όχι να σας απογοητεύει. Συνεχίστε αυτό που κάνετε χωρίς να το βάζετε κάτω.

Παρθένος

Δεν μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε καταστάσεις στην δουλειά ή να τα βγάλετε πέρα με άτομα που ίσως είναι αυταρχικά κι αυτό σας θυμώνει αλλά από το βράδυ όλα θα είναι καλύτερα και θα μπουν σε μια τάξη.

Ζυγός

Όλα σας καλούν να δώσετε προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων ξεχνώντας τις δικές σας. Όσο πιο πολύ το κάνετε όμως αυτό τόσο λιγότερο ικανοποιημένοι είστε. Θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό θέμα.

Σκορπιός

Θα διαπιστώσετε ότι όταν δεσμεύεστε πλέον για κάτι πρέπει να το φέρετε εντελώς εις πέρας γιατί δεν θα έχετε ελαφρυντικά. Προσοχή στις δεσμεύσεις στη δουλειά. Το βράδυ πιο ρομαντικό και κατάλληλο για να το ρίξετε λίγο έξω.

Τοξότης

Νιώθετε αποφασισμένοι να αλλάξετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα σας προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στην ζωή σας. Παρόλα αυτά μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική σας αποσυντονίζει από τις δικές σας προτεραιότητες.

Αιγόκερως

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις μπορεί να μην σας αφήνουν να δώσετε το 100% της ενέργειας σας στα επαγγελματικά κι όλο αυτό δημιουργεί διλήμματα ή και ένταση μέσα σας.

Υδροχόος

Θα θέλατε να έχετε άμεσες εξελίξεις για να καταλάβετε πως μπορεί να διαμορφωθούν τα πράγματα για σας κι όταν δεν προκύπτουν απογοητεύεστε. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά σημασία έχει ότι ήδη τον περπατάτε.

Ιχθύες

Τα εμπόδια που συναντάτε σας ταλαιπωρούν ιδίως όταν έχουν το χαρακτήρα της σύγχυσης και δε νιώθετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος. Το βράδυ μπορεί να έχετε μια θετική έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Τα 3 πιο ευφυή ζώδια. Μήπως είναι το δικό σου;

– Ιούνιος 2021: Η ζωή μας με τον Ανάδρομο Ερμή

-–Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας