ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου.

Χρόνια πολλά! Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το μεσημέρι, αλλά σε φάση κενής πορείας από τις 9:02 μέχρι τις 12:07 που προχωρά στον Λέοντα, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση ενώ η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία που δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας και τύχης.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Αν και είναι μία ημέρα με θετικό πρόσημο, τα συγκεκριμένα ζώδια μπορεί να έχουν μια πιο απαιτητική καθημερινότητα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:  Ίσως το πρωί νιώθετε πολύ πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στο σπίτι ή μπορεί απλά να μην έχετε διάθεση. Στην πορεία όμως τα πράγματα αλλάζουν. Η Σελήνη από τον φιλικό σας Λέοντα ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις αλλά και κάποιες πιο χαλαρές ώρες που σας δίνουν έμπνευση να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Το βράδυ είναι ιδανικό για την ερωτική σας ζωή ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι μπορεί να προκύψει κάτι στα ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα, στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο χώρο του σπιτιού. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε οικογενειακά θέματα ή μπορεί να σχεδιάζετε να περάσετε την ημέρα της αργίας με τα μέλη της οικογένειας σας. Μπορεί βέβαια να είστε οικοδεσπότες σε ένα γεύμα με καλεσμένους στο σπίτι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φτιάξει τη διάθεση σας πιθανώς και με μια συζήτηση που μπορεί να έχετε με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που πιστεύει σε σας και θέλει ίσως να επενδύσει σε μια μελλοντική συνεργασία μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι το μεσημέρι έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας και κυρίως αυτές που αναφέρονται στα οικονομικά σας. Στην πορεία βέβαια τα πράγματα φτιάχνουν και με την νοητική υπεροχή σας καταφέρνετε να τους γοητεύσετε όλους και τελικά να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε. Η Σελήνη από τον Λέοντα, προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές, βόλτες, εκδρομές. Δεν αποκλείεται σήμερα να στραφούν σε εσάς φίλοι και γνωστοί για συμβουλές αφού καταφέρνετε σε πολλά ζητήματα να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη. Μην παρασύρεστε ωστόσο και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τις δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Δία προσφέρεται για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στο ξεκίνημα της ημέρας, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι σε θέματα που σχετίζονται με τις προσωπικές σας επιδιώξεις ή με τα επαγγελματικά. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί με τον τρόπο που γίνεται. Προσπαθήστε να μην πέφτετε ψυχολογικά. Aπό το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σας επηρεάζει και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε για το μέλλον της δουλειάς σας με τους όρους και τις συνθήκες που δουλεύετε σήμερα. Πολλά θα αλλάξουν από τον άλλο μήνα και σίγουρα θα έχετε περισσότερες βοήθειες αν είστε σε φάση αναζήτησης μιας πιο ιδανικής κατάστασης στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Μέχρι το μεσημέρι είναι οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες σας που έχουν προτεραιότητα και ίσως δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να έχετε κέφια ή να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει το χαμόγελο και την καλή σας διάθεση και με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία έχετε κέφι να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στην ζωή σας. Αν είστε γονείς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και θα χαρείτε κάποιες ώρες μαζί τους. Ένα πολύ διαφορετικό, πιο κεφάτο και πιο δημιουργικό βράδυ σας περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά αυτά που σας λένε οι άλλοι ακόμη και στο χώρο του σπιτιού. Πρoτού αντιδράσετε με τρόπο που δεν συνηθίζετε προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και τους λόγους που μπορεί να είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Με τη Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από την δουλειά που πρέπει να τις φέρετε εις πέρας ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Ίσως θέλετε να μιλήσετε για πράγματα που σας προβληματίζουν ή να βγάλετε από μέσα σας τα παράπονα σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία προσφέρει την ευκαιρία να περάσετε όμορφα τις βραδινές ώρες κανονίζοντας μια έξοδο ή προσκαλώντας στο σπίτι φίλους.

ΖΥΓΟΣ: Μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και πιθανώς να συναντήσετε εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους ή μπορεί οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύετε μαζί να μην συνεργάζονται όπως θα θέλατε προκειμένου να έχετε την αποτελεσματικότητα που επιθυμείτε επαγγελματικά. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά τα πράγματα κυλάνε πιο εύκολα με την Σελήνη στον Λέοντα. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει την διάθεση. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία αποτελεί εγγύηση ότι μέχρι το βράδυ θα βρείτε τρόπους να περάσετε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητα σας σήμερα ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον σας προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε. Μπορεί από την άλλη να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στην δουλειά που θα ζητήσουν την γνώμη σας ακόμη και τη μέρα της αργίας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας και θα εισπράξετε την εκτίμηση τους. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης αν έχετε κάτι τέτοιο κατά νου να κάνετε μες το επόμενο διάστημα. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας ακόμη κι αν τα πράγματα είναι δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μέχρι το μεσημέρı h Σελήνη από τον Καρκίνο μπορεί να σας προβληματίσει λίγο περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας. Στην πορεία της ημέρας όμως η διάθεση σας θα φτιάξει. Η Σελήνη περνά στον Λέοντα και με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με το άμεσο περιβάλλον σας. Θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας, θα έχετε τον έλεγχο στα πράγματα και ακόμη και το πιο δύσκολο θα το παρουσιάσετε σαν να είναι απόλυτα εφικτό. Από την άλλη θα έχετε καλύτερη διάθεση και κάτι θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον. Το βράδυ προσφέρεται για να συναντήσετε φίλους ή να κάνετε και μια γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Tο βάρος των απαιτήσεων των άλλων και των υποχρεώσεων σας είναι πιο έντονο σήμερα έως το μεσημέρι καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με το ζώδιο σας. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας γιατί έχετε τον μαγικό τρόπο να βάζετε τάξη πολλές φορές στο χάος που επικρατεί. Στο τέλος όμως έχετε κουραστεί μοιράζοντας το χρόνο και το ενδιαφέρον σας σε πολλές πλευρές με αποτελέσμα να σας είναι δύσκολο να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά θέματα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά όμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια ζητήματα που αφορούν την δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το μεσημέρι και θα έχετε την διάθεση να τακτοποιήσετε πρακτικά όποια προβλήματα υπάρχουν. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της όμως τις πρωινές ώρες στην πορεία με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα και το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Δία ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας αφού θα έχετε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με το ξεκίνημα της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σημερινή μέρα προσφέρεται από νωρίς για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας. Με πιο καθαρό μυαλό και πνεύμα πρακτικότητας βλέπετε τι λειτουργεί και τι όχι ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είναι εξαιρετικά βοηθητική όψη όχι μόνο για τα θέματα της δουλειάς αλλά και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Ήρθε η ώρα να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς ταιριάζει ερωτικά ο Σκορπιός με τα 12 ζώδια

Σχέση με Σκορπιό: 12 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Η σκοτεινή πλευρά των ζωδίων του Νερού