ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 27 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 27 Μαΐου.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης, του πλανήτη που συμβολίζει τις σχέσεις, τα οικονομικά, τον έρωτα, με τον πλανήτη της ψευδαίσθησης τον Ποσειδώνα, είναι η κυρίαρχη όψη σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Τοξότη όλη μέρα! Η μέρα δεν ενδείκνυται για επενδύσεις είτε συναισθηματικές είτε οικονομικές.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Ενδέχεται να παρασυρθούμε από μια εικόνα, μια πρώτη εντύπωση και στην πορεία να απογοητευθούμε με κάποιο τρόπο. Ψάξτε την ουσία και όχι το θάμπωμα και το παραμύθι. Εκτός αν το κάνετε συνειδητά..

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Κριοί η λογική σάς λέει ότι πρέπει να αλλάξετε κάτι, προκειμένου να πάνε τα πράγματα καλύτερα αλλά το συναίσθημα, σας σπρώχνει από την αντίθετη κατεύθυνση. Προσοχή στις παραπλανήσεις σήμερα.

Ταύροι κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας θαμπώσουν σήμερα προκειμένου να κρύψουν πράγματα που δεν θέλουν να δείτε. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι σε αυτά που θα πιστέψετε, ειδικά αν αφορούν στα οικονομικά.

Δίδυμοι ο ενθουσιασμός για μια σχέση ή για ένα επαγγελματικό σχέδιο μπορεί σήμερα να φανεί στους άλλους σαν πίεση. Προσπαθήστε να το αποφύγετε. Περιορίστε την τάση βιασύνης κυρίως όταν παίρνετε αποφάσεις για την καριέρα σας.

Καρκίνοι η υπερανάλυση δεν βοηθά σήμερα αντιθέτως σας ρίχνει ακόμη περισσότερο. Αποφύγετε σενάρια και υποθέσεις τόσο για την προσωπική όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Βρείτε τρόπο να ξεφύγετε λίγο από την καθημερινότητα με μια βόλτα, ένα δείπνο με τον αγαπημένο σας.

Λέοντες προσέξτε πως μεταφράζετε σήμερα κάποια σημάδια στις συμπεριφορές των άλλων γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε και να πάρετε τα πράγματα προσωπικά. Ενδεχομένως να σας απογοητεύσει κάποιο φιλικό πρόσωπο ή να προκύψει κάτι στα οικονομικά.

Παρθένοι η σημερινή μέρα κάνει πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις ή και στα επαγγελματικά. Οπότε μην παίρνετε στα σοβαρά υπόψη ό,τι ακούτε..

Ζυγοί δύσκολα σάς αντιστέκονται σήμερα οι άλλοι κι έχουν μια πιο ανοιχτή προσέγγιση σε σας. Όμως μην μένετε στην επιφάνεια. Γιατί δεν μπορεί να είστε σίγουροι για τις προθέσεις των άλλων μια μέρα σαν τη σημερινή. Μην βιάζεστε να κρίνετε.

Σκορπιοί μια μέρα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά οικονομικά αλλά και ερωτικές σχέσεις καθώς έχετε την τάση να «παραμυθιαστείτε»! Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.

Τοξότες όσο κι αν σας είναι αρεστό να χαλαρώσετε προσπαθήστε σήμερα να μην αφεθείτε σε ό,τι σας φαίνεται ωραίο μεν αλλά όχι σίγουρο είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για οικονομικά.

Αιγόκεροι κερδίστε χρόνο προκειμένου να σιγουρευθείτε για την αλήθεια μιας κατάστασης σήμερα είτε αφορά συνεργάτες είτε και ερωτικές σχέσεις. Μπορεί οι εντυπώσεις να σας παραπλανούν. Δεν είναι μια καλή μέρα για σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις.

Υδροχόοι μην αναμιγνύετε χρήματα και αισθήματα σήμερα γιατί τα αποτελέσματα θα είναι επιζήμια. Επειδή η σημερινή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι παραπλανητική δώστε χρόνο για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αποφύγετε δάνεια.

Ιχθύες ίσως κάποιος αμφισβητήσει μια ικανότητα σας σε θέματα δουλειάς κι αυτό να σας ρίξει. Μην αντιδράσετε παρορμητικά. Μπορεί να μάθετε κάποια σημαντική πληροφορία. Μια μέρα που πιθανώς να σας ανησυχεί κάτι στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 -Τα 4 ζώδια που δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι κάνουν λάθος

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

-Η Αφροδίτη στα ζώδια