ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 24 Ιουνίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου.

Η δυνατή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου θα μας κάνει πιο ανήσυχους, ενώ μπορεί να προκαλέσει και εντάσεις στις σχέσεις μας ή να μας οδηγήσει σε ρήξεις. Αυτό γιατί παράλληλα σχηματίζεται η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα που οδηγεί σε εντάσεις, θυμό, εμμονές ή παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Τα επαγγελματικά θέματα όμως μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω πάνω απ’ όλα είναι σελήνη καριέρας! Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Δέχεστε την έντονη επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα καριέρας – οικογένειας και ίσως δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις και κόντρες. Μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που να επηρεάσουν το μέλλον στη δουλειά σας. Αυτό αφορά κυρίως τους γεννημένους τρίτο δεκαήμερο. Παρόλα αυτά μπορεί να προκύψει και μια ωραία πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Μάλλον θα σας ταρακουνήσει αυτή η Πανσέληνος και θα σας κάνει να βρείτε τρόπους να εξελιχθείτε. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές που θα σας πιέσουν, είτε στα οικονομικά είτε στη δουλειά, θα σας κάνουν να «αναγκαστείτε» να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ό,τι κρύβετε μέσα στην ψυχή σας, τα βαθύτερα συναισθήματα σας μπορεί να έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τα εκφράσετε ή να τα αντιμετωπίσετε. Ένας ακόμη πολύ σημαντικός τομέας που επηρεάζει η Πανσέληνος είναι τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιρροή της Πανσελήνου είναι έντονη και αφορά όλες τις σχέσεις σας που έχετε επενδύσει συναισθηματικά ή επαγγελματικά. Γενικά θα κάνετε μια «αξιολόγηση» σε άτομα που εσείς θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας. Μπορεί να νιώσετε κάπως απογοητευμένοι αλλά αυτό θα οδηγήσει σε καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα της υγείας σας, των καθημερινών ρουτινών και της εργασίας και σας καλεί να απελευθερωθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Είναι μια καλή πανσέληνος αν θέλετε να βάλετε σε τάξη διατροφή, άσκηση ή αν θέλετε να χάσετε βάρος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα ερωτικών σχέσεων και παιδιών έρχεται η Πανσέληνος. Ίσως κάποιοι βρείτε την ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητα σας, να ασχοληθείτε με ένα ταλέντο σας, να εμπνευστείτε, να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Όμως λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να νιώσετε πίεση σε μια σχέση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα είναι μια εύκολη Πανσέληνος για εσάς καθώς αγγίζει τον ψυχισμό σας και ίσως φέρει στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος που τα κλωθογυρίζετε στο μυαλό σας. Μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη ένταση είτε σε οικογενειακά είτε σε επαγγελματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω από τη μία σας βοηθά να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλά από την άλλη αυτό μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα παραπέμπει σε χειριστικά παιχνίδια σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, θα σας κάνει να τα μετράτε όλα και τα χρήματα και τα αισθήματα. Ο καθορισμός ορίων σε σχέσεις και οικονομικά είναι απαραίτητος με αυτό το φεγγάρι. Προσέξτε τα έξοδα αλλά και το ξόδεμα του χρόνου σας. Ίσως αυτός να είναι πιο πολύτιμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας οι αλλαγές είναι σχεδόν δεδομένες και ίσως να αισθάνεστε μπερδεμένοι και ψυχολογικά πιεσμένοι. Θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και κάθε πρόβλημα θα το αντιμετωπίζετε με την καρδιά σας και όχι με τη λογική. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Πανσέληνος απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις. Τώρα θα σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας γεμίζει, ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλετε δίπλα σας και πώς θα βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία στη ζωή σας. Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Πανσέληνος επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές, φέρνοντας όμως σε κάποιες περιπτώσεις ένταση και ανατροπές. Από τη μία θα είστε κοινωνικοί, και ίσως από μια λάθος κουβέντα να εκτροχιαστεί η συζήτηση. Βλέπετε παράλληλα παίζει η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που πυροδοτεί εντάσεις.

 Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: