ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 22 Ιουλίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου διαμορφώνοντας ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό στην καθημερινότητα μας σε θέματα σχέσεων αλλά και στα οικονομικά.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Θα ευνοήσει περισσότερο τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Αλλαγή θέσης έχουμε και για τον Ήλιο που το απόγευμα προχωρά στον Λέοντα.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη σε μια πιο «εγκρατή» θέση για το ζώδιο σας μπορεί να είναι βοηθητική μέχρι τις 16/8 σε θέματα δουλειάς και φυσικής κατάστασης. Καιρός να δείτε θέματα υγείας πιο σοβαρά και να βάλετε τα δυνατά σας να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες της δουλειάς ώστε να ξεκουραστείτε και λίγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μες τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών η Αφροδίτη θα βοηθήσει είτε να βρείτε κάποιο νέο ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι, να ζεστάνετε την σχέση σας αν είχατε πάρει απόσταση και γενικώς να περάσετε καλύτερα στην καθημερινότητα σας και ίσως και λίγο πιο διασκεδαστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη περνώντας στην Παρθένο από σήμερα και μέχρι τις 16/8 θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη μπορεί να έχετε πλάνα μετακόμισης ή συμβίωσης ή να φέρετε τα πάνω κάτω στη διαρρύθμιση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Αφροδίτη περνά σήμερα στην Παρθένο, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας ενθαρρύνοντας σας να δείξετε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να βρείτε τα κατάλληλα εκφραστικά μέσα να προωθήσετε την δουλειά σας ή να διαφημίσετε το έργο σας. Εξαιρετική θέση για ταξίδια αναψυχής ή και επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Οι προοπτικές να τα βελτιώσετε πολλαπλασιάζονται από τώρα μέχρι τις 16/8. Ακόμη θα είναι μια περίοδος που θα σας ενδιαφέρει η ουσία των σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια πιο εξωστρεφής, ερωτική και γλυκιά περίοδος ξεκινά τώρα και δεν είναι απίθανο αν είστε μόνες-οι να ερωτευθείτε ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο παίζει αρκετά με την ψυχολογία σας το επόμενο διάστημα και δημιουργεί μεγαλύτερη κυκλοθυμία σε θέματα σχέσεων. Από την άλλη είναι μια χαρά επιρροή αν θέλετε να ξεκουραστείτε και να κάνετε διακοπές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο μέσα στον τομέα των κοινωνικών επαφών, των φίλων, των νέων σας στόχων και θα δημιουργήσει μεγαλύτερη κινητικότητα σε αυτό τον τομέα. Ξεκινά ένα πιο αισιόδοξο και εξωστρεφές διάστημα για σας από τώρα μέχρι τις 16/8.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Γίνεστε εσείς πιο φιλόδοξοι; Σας κάνουν οι συνθήκες; Δεν έχει σημασία. Το σημαντικό είναι ότι στο διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο γίνεστε λίγο πιο ορατοί στον επαγγελματικό στίβο και μπορεί να επιτύχετε μια διάκριση ή και μια προαγωγή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: H Αφροδίτη περνά στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου και ο έρωτας όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά και σύνορα δεν έχει! Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με διαφορετική κουλτούρα, με ρίζες από το εξωτερικό ή ένα πολυταξιδεμένο άτομο. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μην αποκλείετε κανένα σενάριο στην ερωτική σας ζωή. Θετική και για τις επαγγελματικές σας ασχολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: H είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο, μπορεί να δώσει μια πιο θερμή διάσταση στην σχέση ή το γάμο σας αλλά από την άλλη να σας ξυπνήσει συναισθήματα ζήλιας ή και κτητικότητας. Πέραν τούτου θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα των οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ: Η Αφροδίτη από την Παρθένο δίνει έξτρα έμφαση στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών Από τώρα μέχρι τις 16/8 μπορεί να γνωρίσετε κάποιον-α με προοπτικές μακράς δέσμευσης ή να μπείτε σε μια νέα και θετική συνεργασία. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα σταματήσετε να ασχολείστε μονομερών με τα επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αφροδίτη στην Παρθένο: Πώς θα μας επηρεάσει από 22/07/2021 – 16/08/2021;

– Σε ποια 4 ζώδια η Πανσέληνος στις 24/07/2021 θα φέρει τα πάνω κάτω;

– Τα 2 στοιχεία που προσέχουν τα 12 ζώδια στο πρώτο ραντεβού