ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου.

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη την διάρκεια της ημέρας στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μια πιο πιεστική ατμόσφαιρα.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr
Προς το βράδυ όταν αρχίσει να πιάνει την εμβέλεια του Ουρανού για να σχηματίσει σύνοδο μαζί του δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάτι απρόοπτο, μια πληροφορία ή ένα συμβάν που ίσως μας αναστατώσει.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σήμερα, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά να καταφέρετε κάτι, μέσα στην μέρα γι’ αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται από χθες το βράδυ στο ζώδιο σας, κάνοντας την σημερινή μέρα πολύ «δική» σας, κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Φυσικά μπορεί να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και με τις ανάγκες των άλλων και να προσπαθείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας, στο δικό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να νιώθετε ότι κάτι σας κρατάει πίσω και σας σαμποτάρει. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα την δουλειά σας. Η Πέμπτη, προσφέρεται εκτός των άλλων, για να δείτε πιο πρακτικά τους στόχους σας και να αναλάβετε δράση, ώστε να τους υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ: Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια σύσκεψη ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας. Σήμερα θα είναι ακόμη δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας, μολονότι δεν συνηθίζετε να αποκαλύπτετε σε όλους δημοσίως, πως νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια μέρα που προσφέρεται για να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, με θέματα σπουδών οι νεότεροι ή τα πλάνα σας γενικά για το μέλλον. Προσπαθήστε να μείνετε θετικοί και βρείτε εναλλακτικές για να σπάσετε την ρουτίνα το βράδυ που η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού σας κάνει πιο ανήσυχους.

ΖΥΓΟΣ: Είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ). Χρειάζεται προσοχή στις επαφές σας με άλλους που ξέρετε ότι επηρεάζουν πάντα την διάθεση σας ή προσπαθούν να σας «φορέσουν» την δική τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Σε ερωτικό επίπεδο έχει ενδιαφέρον η μέρα αν είστε αδέσμευτοι, γιατί μπορεί να κάνετε μια γνωριμία ή ακόμη μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε την σταθερότητα της Σελήνης αυτής, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν πχ αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική αν θέλετε να ξεκινήσετε και μια δίαιτα καθώς η Σελήνη τετραγωνίζει τον Κρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι από τις θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας το βράδυ. Από την άλλη μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για ένα οικονομικό ζήτημα ή μπορεί να έρχεται ένας αυξημένος λογαριασμός που σας πιέζει σε οικονομικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση. Προσέξτε ακόμη και θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας. Μπορεί κάποια γυναίκα από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας απασχολήσει περισσότερο. Επειδή βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου μπορεί να νιώθετε ακόμη λίγο ταραγμένοι και σήμερα όπως και την αυριανή μέρα που θα ολοκληρωθεί η επιρροή της.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πως φαίνεται ότι νοιάζεται για σας …μόνο από το ζώδιό του-ης!

– Τι σημαίνει όταν δεν έχουμε πλανήτες σε έναν οίκο στον αστρολογικό μας χάρτη;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021