ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Πέμπτη 20 Μαΐου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο πρακτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου ωθώντας την προσοχή και την ενέργεια μας σε θέματα δουλειάς, καθημερινών υποχρεώσεων, υγείας και φυσικής κατάστασης.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η κύρια όψη της Σελήνης είναι το τρίγωνο με τον Ουρανό που φέρνει λύσεις σαν από μηχανής θεός και μας προτρέπει να ψάχνουμε πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις στα προβλήματα μας. Το σημαντικό αστρολογικό νέο της ημέρας όμως είναι η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους. Ξεκινάνε τα γενέθλια των Διδύμων και μαζί η αστάθεια, η ρευστότητα και έρχονται άμεσα και οι εκλείψεις.

Κριοί είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα της δουλειάς ή και της υγείας. Ξεκινά μια περίοδος με έμφαση στην επικοινωνία, σε συγγενικά πρόσωπα, σε μετακινήσεις, σε προώθηση της δουλειάς.
Ταύροι τελειώνουν σήμερα το βράδυ τα γενέθλια σας καθώς ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους. Σήμερα θα έχετε μια πιο αποδοτική και παραγωγική ημέρα αλλά αρκετά πιο ευχάριστη. Το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά σας.
Δίδυμοι από απόψε το βράδυ προχωρά ο Ήλιος στο ζώδιο σας κι αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ξεκινούν τα γενέθλια σας για φέτος. Από δω και κάτω θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων αλλά μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ρευστότητα και αστάθειες σε σχέσεις.
Καρκίνοι πιο συμπαθητική ημέρα για την επικοινωνία και για να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σημαίνει ότι ξεκινά ένα πιο ευαίσθητο διάστημα ακριβώς πριν ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια με αρκετό παρασκήνιο.

Λέοντες πρακτικά και οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στους στόχους σας αλλά και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες.
Παρθένοι η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας στο μηνιαίο ταξίδι της στον ζωδιακό κύκλο και θα νιώθετε πιο ενεργητικοί και πιο δραστήριοι σήμερα. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο με έμφαση στην καριέρα.
Ζυγοί λίγο πιο κουραστική η μέρα σήμερα και πιθανώς να μην έχετε διάθεση για πολλές κοινωνικότητες. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους είναι θετικό για το ζώδιο σας και θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα σπουδών, μετεκπαίδευσης, ταξιδιών, επαγγελματικών σχεδίων.
Σκορπιοί πιο άνετη η σημερινή μέρα μετά από ένα αρκετά πιεστικό ξεκίνημα εβδομάδας και με ευκαιρίες να δείτε φίλους. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα.
Τοξότες πιο απαιτητική μέρα σήμερα με πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά ή και στο σπίτι. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα κάνει πιο σημαντικές τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας το επόμενο διάστημα παρά τη ρευστότητα που θα υπάρχει.
Αιγόκεροι μια πιο θετική μέρα για τη διάθεση σας ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις που έχετε. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα σας κινητοποιήσει σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης και δουλειάς.

Υδροχόοι τα οικονομικά και τα πρακτικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα κάνει πιο ανάλαφρη τη διάθεση σας ενώ θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και παιδιών θα σας απασχολήσουν περισσότερο.
Ιχθύες μια πιο σύνθετη μέρα απλώνεται μπροστά σας με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά και έμφαση στις σχέσεις σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η Σελήνη στα ζώδια

Ο Άρης, η δράση και οι σεξουαλικές επιθυμίες μας

Η Αφροδίτη στα ζώδια